Sahibinden full+full yapili geyik!!

hele benimkine istedigini yapabilirsin hiç sevmiyrum adamı hiççç

bende eski işyerimdeki patronumu sevmezdim muhasebe ofisiydi orda patronla iç içesin şuan kurumsal bi firmadayım çok şükür müdürümde maaşlı çalışan gibi gördüğü için kendini çok rahatım pek karışmaz elin işinde çalışıyoz işinizi bitirin ne yaparsanız yapın diyo

valla benim bütün derdim kendi ofisimiaçmak. böyle patronlarla uğraştıkça daha da katlanıyor bu istegim

valla benim bütün derdim kendi ofisimiaçmak. böyle patronlarla uğraştıkça daha da katlanıyor bu istegim
aynen aynen ne olursa olsun insanın kendi işi gibi yok benimde tek amacım ofis açabilmek mali müşavir stajımın bitmesinede 16 ay kaldı inşallah sorunsuz bi şekilde biterde kurtulurum :) sen stajını başlattınmı canım

ben mimarım canım biz de staj yok, paran ve çevren varsa açarsın ofisi. yoksa elin adamlarıyla uğraşır durursun
16 ay kalmış senin de çabucak geçer inşallah

kendim gibi muhasebeci sandım seni tek ofis açılarak yapılan iş muhasebe sanki umarım sende bir an önce kendi işini kurarsın

kendim gibi muhasebeci sandım seni tek ofis açılarak yapılan iş muhasebe sanki umarım sende bir an önce kendi işini kurarsın

benim hatam aslında ben de söylememişim meslegimi
kurumsal firmada çalışmak çok büyük avantaj. ben şuan bi ofiste çalışıyorum, bide patronla beraber tek ben varım. ayak işleri temizlik vs yapmıyorum ama sürekli adamla dip dibe katlanılmaz oluyor bazen tez zamanda kurtulurum inşallah

ofis ortamında iç içe oluyor insan ben ofiste çalışırken patronumla ne kavgalar ederdim o kadar kızardıki ceketini alır giderdi o gün ofise gelmezdi birde ben bütün ayak işi temizlik vs yapıyodumda ne sabırlı insanmışım vesselam inşallah en kısa sürede kurtulursun el altından baksan başka bi yer

bakıyorum zaten de bunu bile 2 aydazar zor buldum, yenisini ne zamana bulurum bilemiyorum

benim ki laf da dinlemiyor, kendimi de yırtsam yine kendi bildigini söylüyor iyice sinir oluyorum sonunda benim dedigime gelince de sanki o fikri ben vermemişim de kendi keşfetmiş gibi yapıyor. paralayacam bigun diyecem de 66 yaşında elimde kalır diye korkarım

ahh canım benim babacığımın bir lafı var işyerinde afedersin d*n lastiği gibi olacaksın her söyleneni takmıcaksın. Ama öylede olmuyor insanın sabrıda bir yere kadar seni çok iyi anlıyorum.. el altından araştırmaya devam et tanıdıklara falan söyle buluncada arkana bakmadan kaç burdan :)

bulmadan kaçma ihtimalim de çok yüksek aslında da işte gittigi yere kadar diyorum
ve düşün beni bu kadar bezdiren işe sadece 2 haftadır geliyorum. ondan öncesinde işsizlikten bunalıma girmiştim, ona ragmen o günlerimi özlüyorum

işyerinde huzursuz olmak kadar kötü birşey yok eğer mutlu olmadğın yere gidiyorsan çok zor canım benim günümüzün 3/2 si işte geçiyor zaten birde çekilmez insanlar olunca hepten kötü oluyor evde çok sıkıldığın için ilk bulduğun işe girmişsn doğal olarak haklısında kiminin geçim sıkıntısı var kiminin evde duramama yardımcı olabileceğim birşey olsa keşke

canım benim düşünmen yeter, burda konuşman yeter :)
ilk işe girdim çünkü para biriktirmem lazım. evde Allaha şükür anneme babama fazla gelmiyorum, maddi olarak zorluk çekmiyorum ama bir hedefim var ve o hedef için para lazım malesef. he saglıgımdan önemli degil ne kazanacagım para, ne de açacagım ofis. olmadı dönerim evime de işte dayanabildigm yere kadar dayanmak istiyorum. huzur sıfır, ama tak dedigi yere kadar dayanmak istiyorum. hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

bir bayanın çalışması kendi ayaklarının üzerinde durmak istemesi kadr güzel bir şey yok ama bu kadarda yıpratma kendini burda bir hedefin var çok güzel sıkıntıdada değilsin senin yerinde olsam kafamın daha rahat olacağı bi iş bakarım kendime stres stres nereye kadar şimdi ben hem çalışmayı sevdiğim için hem stajım için hemde yeni evliyim borç vs çalışmama gerek düşün benim bu kadar çok sebebim var bazan fıttırtıyorlar ama genel olrak idare ediyorum yöneticim iyi olmasa bi dk durmam :)

yeni iş buldugum anda bir sn. durmam zaten burda. aslında hedefim yeni iş bulmak da degil iyice canıma tak etmesi. patron da kafaları yedigimi anladıgı için 1 hafta izin verdi bana, evime gideyim bi kafamı toplayım da ondan sonrasını sonra düşünecegim yani

hayret bu kadar gıcık olmasına rağmen anlayışlıymış

Benim 9'da ders var 10 30 gibi biter, o zaman bir ugrarim hatunlar...
Andro sen organik jeokimya aldin mi hic? Dersim simdi o da vardir belki alakasi seninle dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…