Sahibinden full+full yapili geyik!!

sarangheyo heexee
Gel gidelim o zaman koreye
Derkeeennn gumlemiss
heexee tatlım denk gelemıyoruz hıc nasılsın tez nasıl gıdıyor?
Evet canim, iyi iste danismanlarin son duzeltmelerinden geciyor tez, az bucuk isi kaldi hala bitmedi ama cogu bitti diyelim Senden naber?

herkeslere merhabalar canlar cigerler

IYIYIM CNM SENDEN NBR ...
Bagirmasana gizim
namus belasına mapusa düştüm,alnımın akıyla yattım geldim kızlar
Yanlismis ama hosgeldin harbigiz

Iyiyim yavrum, senden naber? Kalktim, sanki tez bitmis gibi, deli gibi bir lakaytlikla takiliyorum, bin tane isimi kim yapacaksa

sonuç gelene kadar rahat degil misin zaten
kafam bi milyon yaa, cumartesi sabah ordu evinden çıkartıyorlar bizi, en yakın zamanda işlerimi toparlayıp eve gitmem lazım ordu evi boşalana kadar, kalacak yer sıkıntım var

Yemin ederim dovucem sizi, 42. bin kere anlattim, neyse ozetle daha bitmedi, yapmam gereken bir dolu is var, tezin eksiklikleri, son duzenlemeleri, referans kontrolleri vs. Sonra makale ve ders icin yapilmasi gerekenler yani donene kadar rahat yok, ama tez stresi baska onda sona yaklasinca rahatlik coktu sanirim
Senin yer niye problem oldu, kizim 1+1 tutsan aslinda ama sabit para gitmesi problem iste, 300-400 e 1+1 ler var eryamanda...Gerci hoca yeterli ucret vermiyordur kesin... Eee napacaksin geri gitsen, ayarlayip mi doneceksin?

len en son 2. danışmana gitti 1 hafta sonra ordan gelecek diye aklımda kalmış benim, ondan dedim 1 hafta rahat degil misin diye, hemen de fırçayı yedik
komisyon mu ne toplanacakmış ankarada ordu evini tümden misafirlere kapatıyorlar 1 2 haftalıgına. o yuzden herkesi kapının önüne koydular ev konusunda da iş bulup herşey yerli yerine oturmadan tutamam canım, ne olacagım belli degil ki benim burdaki işlerimi toparlayıp komisyon dağılana kadar eve gidecem mecbur, kalacak yer cidden büyük problem şuan. şu bikaç günü atlatayım sonrası Allah kerim

Dogru hatirliyorsun ama o bir hafta bos degilim iste, 1-2 gun maksimum dinlenip islerimi yapmam lazim gene, yani 3. danismandan donene kadar benim kendi yapmam gereken ne varsa bitirmis olmam gerek... Firca degil kiz sakka
Ay senin de sansina ya, iyi en kotu 1-2 haftaya geri donebileceksin anladigim kadariyla, hocayla gorustun mu yer yok diye, izin falan aldin mi?

iyiki yüksek lisansla falan uğraşmamışım çok karışık işler bunlar
daha bende bu akşam öğrendim, yarın gidip konuşacagım ama izin vermek zorunda. alternatifim yok. 1 2 gün arkadaş yanında falan idare edersin tamam da 2 hafta nerde nasıl idare edeyim yani

Hem de ne karisik, tipim kaydi
Anladim kuzum, neyse konus hoca da izin versin ya da en kotu yer ayarlasin... Yerlesik duzene gecsen artik, kiyamam ya

Hem de ne karisik, tipim kaydi
Anladim kuzum, neyse konus hoca da izin versin ya da en kotu yer ayarlasin... Yerlesik duzene gecsen artik, kiyamam ya
bence ben yerleşik düzene geçemeden dönecem evime
eğer beni evine almayacaksa izin vermek zorunda hoca, zaten verdiği para ancak burdaki yatak parama yetiyor, bide gidip otelde falan kalamam

bence ben yerleşik düzene geçemeden dönecem evime
eğer beni evine almayacaksa izin vermek zorunda hoca, zaten verdiği para ancak burdaki yatak parama yetiyor, bide gidip otelde falan kalamam
Ne olacagi hic belli olmaz, karamsar karamsar konusma, dur bakalim...
Yok zaten otelde falan kalma ya, karin tokluguna mi calisilir...
Sen bir konus bakalim, simdilik boyle olsunYarin guzel seyler getirsin hepimize yavrularim

Ne olacagi hic belli olmaz, karamsar karamsar konusma, dur bakalim...
Yok zaten otelde falan kalma ya, karin tokluguna mi calisilir...
Sen bir konus bakalim, simdilik boyle olsunYarin guzel seyler getirsin hepimize yavrularim

ya kuzum part time işlere bile başvurdum satış danışmanlığı vs gibi onlardan bile geri dönmediler. hiç yoktansa şuan yatacak yer paramı karşılıyorum diyorum yani.
ayy evet yarın güzel bigun olsun lütfen

Uff ne pis isler bunlar ya, micicam ha, en guzel zamanlarimizi gelecek kaygisiyla, kici kurtarma sevdasiyla geciriyoruz...
Neyse yavrum zamani gelince her sey oluyor emin ol, hep cok daralinca derim, dermansiz derdim olmasin da gerisini ben hallederim diye... Baska dermansiz problemlerimiz olmasin nazim salla...
Never nerde ya?

İyiyim gardas,deli manyaklarla ugrasiyorum

Sen napiyosun?

Bir tanisan herseyimi seversin yavrum    
Uuuuu Yok sevmem, gecen bb nin arkasindan aslinda sevmiyorduk tavrinizi sevmemistim mesela
Kim deli, manyak, noliyi?
Iyi iste bugun tatil ilan ettim kendime, bos beles takiliyorum

Uuuuu Yok sevmem, gecen bb nin arkasindan aslinda sevmiyorduk tavrinizi sevmemistim mesela
Kim deli, manyak, noliyi?
Iyi iste bugun tatil ilan ettim kendime, bos beles takiliyorum
Ama o da hep ezikliyodu bizi meger en büyük ezik kendisiymis

Esnaflik zor haci,mıknatıs gibi cekiyorum da

Ohhh ne güzel bugunlerde bende kendime tatil vermeyi planliyorum

Ama o da hep ezikliyodu bizi meger en büyük ezik kendisiymis

Esnaflik zor haci,mıknatıs gibi cekiyorum da

Ohhh ne güzel bugunlerde bende kendime tatil vermeyi planliyorum

Hakikaten zordur ya insanla ugrasmak, ben de bir sure ugrastim, sinir hastasi oldum, bir de borc ode diye aradigim icin, isitmedigim kufur kalmadi
Haftada 7 gun mu calisiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…