Sansima hep kotu isler denk geliyor galiba hayatta en cok istedgim şey hayatimi kazanabilmek kendi ayaklarim uzerinde durmak oda olmuyor
Olur olur, hicbir emek karsiliksiz kalmaz, su an mutsuz oldugun icin boyle karamsar konusuyorsun, yarin bir gun ise ya da okula basladiginda aklina bile gelmeyecek, bosuna sikma kendini...Sansima hep kotu isler denk geliyor galiba hayatta en cok istedgim şey hayatimi kazanabilmek kendi ayaklarim uzerinde durmak oda olmuyor
Sacmalik, bir yerde sadece kadin oldugun icin beceriksiz goren zihniyet, bir yerde de sadece seksi cagristirdigi icin kadinlari gozlerden uzak tutma cabasi... Igrencler...Aynen erkek işçilerin yanına kadın mühendis gönderemezlermişUlan o kadar staj yaptık biz o işçilerin arasında
Yobaz, geri kalmis mantik lorincim, Turkiyede yasiyoruz...Erkek eleman her ise yarayacak sanki
Konudan konuya atlama be!!!O değil de teyze fena uğraştı bugün benimle
Ahaha sevgilim yok diye yerden yere vurduKonudan konuya atlama be!!!
Hee teyze ne ayak anlatsana...
Ne diyor?Ahaha sevgilim yok diye yerden yere vurdu
Nasıl yok diyor, seni bu güzellikle nasıl yalnız bıraktılar ben erkek olsam havada kapardım seni diyorNe diyor?
Benden bahsetmedin mi narin cicegemNasıl yok diyor, seni bu güzellikle nasıl yalnız bıraktılar ben erkek olsam havada kapardım seni diyor
Klasik teyze muhabbeti işte
Dedim bana kadınlar ilgi duyuyorBenden bahsetmedin mi narin cicegem
Ben gayet yagusuklu bir delikanliyim, ayip ediyorsunDedim bana kadınlar ilgi duyuyor
Ben gayet yagusuklu bir delikanliyim, ayip ediyorsun
Kadin hakli, bal boreksin, su gecis donemin gecince her sey tikir tikir guzel isleyecek, simdi de guzel de su aklina taktiklarin da hal olacak
Yasadigin yanlis iliskiler icin genelleme yapma, lutfen...Yok be nerde haklı havada kapacaklarmış pehAksine çok kolay gözden çıkarılabilen biri olduğumu bilse ne düşünür acaba. Muayeneye götürmüştüm teyzeyi, çıkınca bana diyor ki fark ettin mi doktor sürekli çaktırmadan sana bakıyodu e güzel kızsın tabi diyor çok fena ya
Genelleme değil ki hem terk edildim hem 2.5 senedir yüzüme bakan olmadı neyse...Yasadigin yanlis iliskiler icin genelleme yapma, lutfen...
Neyse, sen takilsana o teyzeyle ya, o iki haftaya senin basini baglar
Daha ortaokulda aldatilmis, lisede terkedilmis insanimGenelleme değil ki hem terk edildim hem 2.5 senedir yüzüme bakan olmadı neyse...
Ahaha burada yaşamıyor maalesef, bence de biraz onunla takılsam evlendirip yollar beni
Owww orta okula mi inmis aldatma yasiDaha ortaokulda aldatilmis, lisede terkedilmis insanimOncesi icin de, simdi de, sonrasi icin de, bu beni baglamaz, kim ne yaparsa kendi karakteriyle yapar, ben aynen devam ederim...
Tuh be teyzenin yanina mi tasinsan sen?
Ortaokulda nasıl aldatılıyosun be manyak ilişki mi oDaha ortaokulda aldatilmis, lisede terkedilmis insanimOncesi icin de, simdi de, sonrasi icin de, bu beni baglamaz, kim ne yaparsa kendi karakteriyle yapar, ben aynen devam ederim...
Tuh be teyzenin yanina mi tasinsan sen?
Heee biz de bonzai yogudu, bir de olsaydi dusunOwww orta okula mi inmis aldatma yasi
Geyik yaptim durgun!Ortaokulda nasıl aldatılıyosun be manyak ilişki mi oLise demiş bi de hey allam bi de bana ergen der
Çağırıyor zaten yemeğini yaparım çamaşırını yıkarım kendi kızım gibi bakarım orda iş bul da gel diyor
Heee biz de bonzai yogudu, bir de olsaydi dusun
Geyik yaptim durgun!Ama ciddiyim oyle olmustu ya, ne aglamistim o zaman, mik kadar boyumla, hayatin yukunu goguslemis gibi falan davraniyordum Ha lise ha universite aradaki 2 yilda bilgelik cokmuyor kimsenin ustune, en azindan ilk yillarda...Demem o ki, bir seyi kilitlenip kalmani sevmiyorum ve kiziyorum
Kim la bu teyze tanidik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?