Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sansima hep kotu isler denk geliyor galiba hayatta en cok istedgim şey hayatimi kazanabilmek kendi ayaklarim uzerinde durmak oda olmuyor
Olur olur, hicbir emek karsiliksiz kalmaz, su an mutsuz oldugun icin boyle karamsar konusuyorsun, yarin bir gun ise ya da okula basladiginda aklina bile gelmeyecek, bosuna sikma kendini...
Aynen erkek işçilerin yanına kadın mühendis gönderemezlermiş Ulan o kadar staj yaptık biz o işçilerin arasında
Sacmalik, bir yerde sadece kadin oldugun icin beceriksiz goren zihniyet, bir yerde de sadece seksi cagristirdigi icin kadinlari gozlerden uzak tutma cabasi... Igrencler...
Erkek eleman her ise yarayacak sanki
Yobaz, geri kalmis mantik lorincim, Turkiyede yasiyoruz...

Dedim bana kadınlar ilgi duyuyor
Ben gayet yagusuklu bir delikanliyim, ayip ediyorsun
Kadin hakli, bal boreksin, su gecis donemin gecince her sey tikir tikir guzel isleyecek, simdi de guzel de su aklina taktiklarin da hal olacak

Ben gayet yagusuklu bir delikanliyim, ayip ediyorsun
Kadin hakli, bal boreksin, su gecis donemin gecince her sey tikir tikir guzel isleyecek, simdi de guzel de su aklina taktiklarin da hal olacak

Yok be nerde haklı havada kapacaklarmış peh Aksine çok kolay gözden çıkarılabilen biri olduğumu bilse ne düşünür acaba. Muayeneye götürmüştüm teyzeyi, çıkınca bana diyor ki fark ettin mi doktor sürekli çaktırmadan sana bakıyodu e güzel kızsın tabi diyor çok fena ya

Yasadigin yanlis iliskiler icin genelleme yapma, lutfen...
Neyse, sen takilsana o teyzeyle ya, o iki haftaya senin basini baglar

Yasadigin yanlis iliskiler icin genelleme yapma, lutfen...
Neyse, sen takilsana o teyzeyle ya, o iki haftaya senin basini baglar
Genelleme değil ki hem terk edildim hem 2.5 senedir yüzüme bakan olmadı neyse...
Ahaha burada yaşamıyor maalesef, bence de biraz onunla takılsam evlendirip yollar beni

Genelleme değil ki hem terk edildim hem 2.5 senedir yüzüme bakan olmadı neyse...
Ahaha burada yaşamıyor maalesef, bence de biraz onunla takılsam evlendirip yollar beni
Daha ortaokulda aldatilmis, lisede terkedilmis insanimOncesi icin de, simdi de, sonrasi icin de, bu beni baglamaz, kim ne yaparsa kendi karakteriyle yapar, ben aynen devam ederim...
Tuh be teyzenin yanina mi tasinsan sen?

Daha ortaokulda aldatilmis, lisede terkedilmis insanimOncesi icin de, simdi de, sonrasi icin de, bu beni baglamaz, kim ne yaparsa kendi karakteriyle yapar, ben aynen devam ederim...
Owww orta okula mi inmis aldatma yasi

Ortaokulda nasıl aldatılıyosun be manyak ilişki mi o Lise demiş bi de hey allam bi de bana ergen der
Çağırıyor zaten yemeğini yaparım çamaşırını yıkarım kendi kızım gibi bakarım orda iş bul da gel diyor

Owww orta okula mi inmis aldatma yasi
Heee biz de bonzai yogudu, bir de olsaydi dusun
Geyik yaptim durgun! Ama ciddiyim oyle olmustu ya, ne aglamistim o zaman, mik kadar boyumla, hayatin yukunu goguslemis gibi falan davraniyordumHa lise ha universite aradaki 2 yilda bilgelik cokmuyor kimsenin ustune, en azindan ilk yillarda...Demem o ki, bir seyi kilitlenip kalmani sevmiyorum ve kiziyorum
Kim la bu teyze tanidik mi?

Akrabamın akrabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…