Yok be jeokimyayla ne işim olur organik kimya aldım ama tabikiBenim 9'da ders var 10 30 gibi biter, o zaman bir ugrarim hatunlar...
Andro sen organik jeokimya aldin mi hic? Dersim simdi o da vardir belki alakasi seninle dedim...
iyi dersler yavrum
bak sen yokken sahip çıktım topiğe
Gunayddiinn
Tabii ki acik gel gel, hosgeldin
Sen bitanesiniyi dersler yavrum
bak sen yokken sahip çıktım topiğe
Beli meli konusma benimle!! Biomarkers, sterols, carbon cycle falan fesmekan var miydi, cok mu alakasiz? Yok benzer kurumlarda ya alanimiz o yuzden...Yok be jeokimyayla ne işim olur organik kimya aldım ama tabiki
Ee nasil gidiyor hayat?, gerci nazla iki dakikada dertlesmissiniz zatenteşekkür ederim hoşbuldummmm :)
Androya kalsa ozelden bik bik, sonra ben yemege kactim, beli meli konusmalar, tehlike canlari caliyor iliskide bizim naz..biliyorumm
Androya kalsa ozelden bik bik, sonra ben yemege kactim, beli meli konusmalar, tehlike canlari caliyor iliskide bizim naz..
Kesin sari arifin gozu kaldi
(Not: Uyeligi henuz onaylanmadigi icin kullanici adi sari olan ve icinde arif gecen bir bebe, biz androyla boyle muhabbet yapinca epey sure alttan alttan okudu da bizim konusmalari, bilmiyorsan havada kalmasin)
Benim zaten var biri de senin andro da mi gozun var lan?!!, ayrilirsan haber ver diye yol yapiyorsun, bana bak bro!!! Ben survivorda turabiyi izlemiyeydim iyiydio muhabbeti bilmiyordum bak, iki gündür düşünüyorum sarı arif kim diye
eğer ayrılırsanız haberim olsun hex, buluruz sana başka birini
Beni niye beklemiyorsun kizim?!Dexin ilk bölümü izledim de kitap daha güzel
Benim zaten var biri de senin andro da mi gozun var lan?!!, ayrilirsan haber ver diye yol yapiyorsun, bana bak bro!!! Ben survivorda turabiyi izlemiyeydim iyiydi
Hic sorma, nefret etmistim de, iki etap yarisma izleyecegim diye cektim uc bes safi...ben izlemedim turabiyi, çok itici geldi bana bebe
yok bee ne gözüm olacak andro da, benim gözüm yükseklerde
Hic sorma, nefret etmistim de, iki etap yarisma izleyecegim diye cektim uc bes safi...
Burda da izliyorum, hatta yeni sezon bu ay icerisinde basliyor, bekliyorum dort gozle
Hiiiiiii andro sana lavuk dedi naaaaazzzzz!!!!
Iftiranin bini bir para kizim bendeben bi o ses türkiyeyi izliyordum o da içinde muzik var diye, ama onun da suyunu çıkardılar, çocuklar falan f,ilan diye ondan da sogudum artık
kim dedi, ne dedi, yok öyle bişeyy
Iftiranin bini bir para kizim bende
Aslinda o kadar cok sacma sapan program varki izledigimiz, ben bana her sey yakisira bir ara sarmistim, donunce kesin gene sararim, baskasi izlese banko salak derim ama izlerim denk gelirse
Yok ben kesinlikle turk dizisi izleyemiyorum, bir iki denedim, her hatun gibi bir dizi edineyim diye, hatta sevgiliyi de oturttum zorla, o zaten 3 dakika icinde soylenmeye basliyor, benim de sabrim 1-2 bolum, bildigin salak yerine koyunuyormus gibi geliyor insanabana herşey yakışır yok sanırım bu sene denk gelmedim reklamlarına. ona ben de bakıyordum bi ara da sonra baktım kızlar hep 36 beden beni bozar dedim vazgeçtim
geçen sene hep evdeydim ya, günlük dizilere bakıyordum bende, kızın başına gelmeyen kalmıyor falansaçma ama oyalıyor insanı. zaten ben tv yi kafam bişey düşünmesin diye izliyorum. diziler falan ideal o yuzden benim için
Yok ben kesinlikle turk dizisi izleyemiyorum, bir iki denedim, her hatun gibi bir dizi edineyim diye, hatta sevgiliyi de oturttum zorla, o zaten 3 dakika icinde soylenmeye basliyor, benim de sabrim 1-2 bolum, bildigin salak yerine koyunuyormus gibi geliyor insanaAma yarisma programi moda olsun, bilgi olsun, cok ucuz degilse izlerim, cunku o kadar cok yoruluyorki kafam bazen, sifir eforla bir sey izlemek istiyorum dedigin gibi iyi geliyor
Spor bende de var, basketbol, voleybol, futbol, tenis, yuzme ne varsa sararim, hele olimpiyat oldu mu kalkmam basindanbikaç tane dizim var benim yaa, gerçi içinde hep yakışıklı çocuklar var dizilerin biraz da onlardan sebep izliyorum ama iyi geliyor bana
bi de maçları severim, futbol basketbol fark etmez, hatta maç degil ama f1 e de bayılırım, erkek çocugu gibi onlarla oyalanabilirim bütün gün
Spor bende de var, basketbol, voleybol, futbol, tenis, yuzme ne varsa sararim, hele olimpiyat oldu mu kalkmam basindan
Sen ne zaman gidiyorsun bu arada sizinkilerin yanina?
Iyiymis, 1 hafta mi kalacaksin, ne zaman doneceksin? Iyi degisiklik olur sana da, uzun sure kopmamis olursun, ama nacizane tavsiye, isten memnuniyetsizligini cok dokme, yarin bir gun fikrin degisir, bosu bosuna cok detayli dokulmeki istedigin gibi yonlendir sonrasini...spor konusunda hem fikirmişizama ben çok güzel izleyiciyimdir, hiç birisini fiziksel olarak yapamıyorum
yarın akşamdan itibaren iznim başlıyor ama pazar günü arkadaşlarla takılacagız, pazartesi sabah da yolcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?