Iyiymis, 1 hafta mi kalacaksin, ne zaman doneceksin? Iyi degisiklik olur sana da, uzun sure kopmamis olursun, ama nacizane tavsiye, isten memnuniyetsizligini cok dokme, yarin bir gun fikrin degisir, bosu bosuna cok detayli dokulmeki istedigin gibi yonlendir sonrasini...
Ya ne var o kadar naz, tabii sen icindesin ama baska bir isini garanti edene kadar duramaz misin acaba? 6 ay aveada tahsilat biriminde calistim, telefonla musterileri arayip borcun su ode, avukata gider dosyan vs. dedim durdum, yemedigim kufur, isitmedigim hakaret kalmadi, gelecekte dogacak cocugumdan, bana, anneme vs. neler duydum ne kufurler beddualar, ha buna alisiyorsun bildigin bir de takim liderleri ustler var, 9 saat calisip her sey icin 1 saat molan var, yemek, icmek, cay almak, tuvalete gitmek, sadece bir saat gectigin anda uyari gelir, araya cikmadan montunuzu giyerken bile molani baslatmamissin diye tepene dikilirler belki 30saniye dusun... Ha bir de performans sistemi daha cok para kazanmak istersen daha cok calis, ama yok barajin altinda kalirsan uyari imzala 3 uyari isten atildin demek, astimim var benim acillik oldum, 1 gun izin alabildim, o da oranin cahil doktorunun yonlendirmesiyle, acidi halime... Yani is kolay degil, bekledim, 6 ay calistim para biriktirdim, yeri geldi takim liderime cemkirdim, yeri geldi, maille hot got dediler ama durdum, ne zaman bursu kazandim, garantilendim ciktim isten... Yani bak bende zor calistim demek icin anlatmiyorum, iki taraflida bak, sen icindesin sen bilirsin, ben uzaktan anca senin anlattigini bilirim, ama ben olsam diger is garanti olana kadar beklerim, en azindan sonuna kadar sabrederim... Tabii ki dedigim gibi isin icinde olan sensin etraflica dusun ve ver kararini1 hafta kalacam canım 15 inde yeniden işbaşı yapacam yani, o da dönmeye karar verirsem eger, belki dönmeyedebilirim kestiremiyorum şuan aklımdakileri bi toparlamam lazım.
ya kuzum kendimi biliyorum ben bu adamla uzun süre yapamam, hatta bu kadar yapmış olmam bile sırf mecburiyetten. eger güllük gulistanlık muhabbeti yaparsam işten ayrılınca şımarıklık yapmış olurum. ama bilirlerse eger sorunları kimse şaşırmaz diye düşünüyorum bende. imkanı yok yani benim burda uzun süreli devam etmemin. akıl hastası olur çıkarım
Ya ne var o kadar naz, tabii sen icindesin ama baska bir isini garanti edene kadar duramaz misin acaba? 6 ay aveada tahsilat biriminde calistim, telefonla musterileri arayip borcun su ode, avukata gider dosyan vs. dedim durdum, yemedigim kufur, isitmedigim hakaret kalmadi, gelecekte dogacak cocugumdan, bana, anneme vs. neler duydum ne kufurler beddualar, ha buna alisiyorsun bildigin bir de takim liderleri ustler var, 9 saat calisip her sey icin 1 saat molan var, yemek, icmek, cay almak, tuvalete gitmek, sadece bir saat gectigin anda uyari gelir, araya cikmadan montunuzu giyerken bile molani baslatmamissin diye tepene dikilirler belki 30saniye dusun... Ha bir de performans sistemi daha cok para kazanmak istersen daha cok calis, ama yok barajin altinda kalirsan uyari imzala 3 uyari isten atildin demek, astimim var benim acillik oldum, 1 gun izin alabildim, o da oranin cahil doktorunun yonlendirmesiyle, acidi halime... Yani is kolay degil, bekledim, 6 ay calistim para biriktirdim, yeri geldi takim liderime cemkirdim, yeri geldi, maille hot got dediler ama durdum, ne zaman bursu kazandim, garantilendim ciktim isten... Yani bak bende zor calistim demek icin anlatmiyorum, iki taraflida bak, sen icindesin sen bilirsin, ben uzaktan anca senin anlattigini bilirim, ama ben olsam diger is garanti olana kadar beklerim, en azindan sonuna kadar sabrederim... Tabii ki dedigim gibi isin icinde olan sensin etraflica dusun ve ver kararini
Anladim kuzum tabii ki sagligin en onemlisi, ben senin icin diyorum sadece, yani is muhabbeti baslamadan ne kadar kotu oldugunu biliyorum, insan gariptir, calisirsin is olmadigi zamanki hayatin iyi yanlarini gorursun, calismazsin calisirkenki hayatin iyi yanlarini gorur ozenirsin, o yuzden diyorum aman ani karar verme, etraflica dusun diye, tabii sadeca nacizane fikrim canim, sen icindesin, sen biliyorsun... Sen nasil iyi olacaksan oyle yapzaten amacım o canım diğer iş garanti olana kadar beklemek, o da en geç kasım gibi duruyor. ama yıpranıyorum hex, ben nazlı biri degilim, daha önce satış danışmanlıgı yaptım ilk 1 hafta evimin kapısından içeri sürünerek giriyordum. ki düşün çalıştıgım yer armada daydı, bütün zengin kadınlarının agız kokusunu çektim orda, masa örtüsünün tonuyla peçetenin tonu arasında gözle görülmeyecek fark var diye saatlerce tek tek bütün peçeteleri açıp kadının hayal dünyasındaki rengi aradıgımı bilirim. sabah git akşama kadar ayaktasın, öğle yemeğini bile 15 parçaya bölünerek yiyordum ancak vs. yani ben işin ağırlıgından zorlanmıyorum, mesai saati olmaması vs degil derdim. adamın dengesizliği yıpratıyor beni. 2 hafta içerisinde projedeki yazıları kaç kere değiştirdim inan haddi hasebı yok. en son bugun bi ton fırçaladı beni bunlar küçük olmuş diye,siz dediniz diyorum, ben dememişimdir diye inatlaşıyor. çıkardım gösterdim tuttugum notları kızardı bozardı, bu sefer benim üstüme yıktı yanlış olmadıgını gçrmedin mi niye dedigimi yaptın diye. ve adım gibi biliyorum yarın gitmeyecek olsam 10 kere daha değiştirir yazıları.
gün içerisinde 10 kere karar değiştiriyor herşey için, planlı bir insanım ben bu dengesizlikler mahvetti beni gerçekten. o yuzden katlanamayabilirim diyorum. he keşke katlansam da ekim kasıma kadar hem deneyim olsa hem de para kazansam ama söz veremiyorum işte, mahvoldum ben geçen hafta yaa, resmen hastalandım sıçradım uykumdan. böyle devam ederse de panik atagım tekrarlar diye korkuyorum. başlarım parasına diyorum yani
Androya kalsa ozelden bik bik, sonra ben yemege kactim, beli meli konusmalar, tehlike canlari caliyor iliskide bizim naz..
Kesin sari arifin gozu kaldi
(Not: Uyeligi henuz onaylanmadigi icin kullanici adi sari olan ve icinde arif gecen bir bebe, biz androyla boyle muhabbet yapinca epey sure alttan alttan okudu da bizim konusmalari, bilmiyorsan havada kalmasin)
Anladim kuzum tabii ki sagligin en onemlisi, ben senin icin diyorum sadece, yani is muhabbeti baslamadan ne kadar kotu oldugunu biliyorum, insan gariptir, calisirsin is olmadigi zamanki hayatin iyi yanlarini gorursun, calismazsin calisirkenki hayatin iyi yanlarini gorur ozenirsin, o yuzden diyorum aman ani karar verme, etraflica dusun diye, tabii sadeca nacizane fikrim canim, sen icindesin, sen biliyorsun... Sen nasil iyi olacaksan oyle yap
Dur daha yeni basladikBu aşk burada biter
Cok simardi cokgörüşürüz şekerimgerçi andro gelmiş ebnce sen onu bırakıp gidemezsin ama
Cok simardi cok
Cok simardi cok
valla halledin aranızda, benim mesai birazdan biter
Bakın bana her şeyi diyin ama arkamdan dedikodu yapmayın en sinirlendiğim şey varsa yüzüme söyleyin
Ciddi misin? Ona gore cevap verecegim...Bakın bana her şeyi diyin ama arkamdan dedikodu yapmayın en sinirlendiğim şey varsa yüzüme söyleyin
Ona göre yamultucam diyosunCiddi misin? Ona gore cevap verecegim...
Ya yok, ciddi misin degil misin soyle...Ona göre yamultucam diyosun
Ya yok, ciddi misin degil misin soyle...
Birisi de bana lavuk demiş, ağznı kırarım kızım senin kaldığın yeri biliyorum baak
Ağız tadıyla gerginlik yarattırmıyosun ha. Ne ciddi olacam lan, malzeme mi var bende dedikodumu yapcanız olsa da yapsanız keşke
Naz dedi nazBirisi de bana lavuk demiş, ağznı kırarım kızım senin kaldığın yeri biliyorum baak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?