Bir kere merdivenleri yikiyorduk onun kapisida acikti 4 yaşında kizi var icerden kostu disari merdivenlerde kopuklu halde o zmn bn bi anda sakin gelme dusersin dedim panikle duser diye gözünde de gözlük vardi gelip bana sen ndn cocuga bagiriyosun dedi biraksaydim dusecekti onu istiyordu galiba biraz tuhaf bi tip
Bencede var... bi gormemislik bi kendini beğenmiş lik var bide sorma ben ne yaparsam dogrudur havasinda bnm annemde oyledir iyi cahil birbirini bulmus isteDeğişikmiş cidden, psikolojik sorunları var bence onun.
bilmiyorum gercekten bunu hala anlayamadim.bi ara cidden sinirimi bozdu bu olay ama artik kimse umrumda degil ailemlede sorunlarm oldugu icin umursamamaya calisiyorum kim naparsa yapsin bn eskiden cok ah ettim anneme simdi kardesimden cok cekiyor daha da beter olacaklar bliyorum Izliyorum sadece
Aynen ama surekli bi bagiris halindeler evde olunca haliyle sinirleniyorum gecen gun saat sabah 10 da elektirik supurgesi sesine uyandimtakmamaya çalış sende kuzum, bazı şeyleri görmezden gelmek en güzeli
Aynen ama surekli bi bagiris halindeler evde olunca haliyle sinirleniyorum gecen gun saat sabah 10 da elektirik supurgesi sesine uyandim
Ders calismam lazim hergun 1 ünite bitireyim diyorum evdeyken ama nerdeekulaklık tak kulagına muzik dinle, hem sakinleşirsin hem de onları duymazsın
Ders calismam lazim hergun 1 ünite bitireyim diyorum evdeyken ama nerdee
Yokcnm nerdee o yetenek etrafimda sinek vizildasa dikkatim dagiliyomuzikle çalışamaz mısın?
Yokcnm nerdee o yetenek etrafimda sinek vizildasa dikkatim dagiliyo
Sesleri kesiliyomu diye sorman lazim cocuk degil canavarlar 3 udeo zaamn onların sesi çıkana kadar seni keyiflendirecek bişeyler yap, onların sesi kesildi mi hemen derse oturursun
Sesleri kesiliyomu diye sorman lazim cocuk degil canavarlar 3 ude
Malesef yok kutuphane filan nedir bu cektigim ya zaten zor odaklaniyorum bide ses olunca iyice strese griyorumo zaman akşamı bekle bakalım annen çeksin ayarı, olmadı yakınlarda kütüphane gibi bi yer var mı gidip orada çalışsan
Malesef yok kutuphane filan nedir bu cektigim ya zaten zor odaklaniyorum bide ses olunca iyice strese griyorum
Ama gercekten cok bagiriyolar annem aksm gelince soyletecekpsikolojiktir o durum biraz, kendini telkin et. konsantre olsan duymazsın hiç bi ses
Ama gercekten cok bagiriyolar annem aksm gelince soyletecek
Insallah canim. .. uyuyordum bnde yeni uyandim sabahin korunde kalkinca sonradan uykum geliyor =)bugunluk sabret bakalım o zaman canım, yarına sesleri kesilir heralde
Insallah canim. .. uyuyordum bnde yeni uyandim sabahin korunde kalkinca sonradan uykum geliyor =)
Bende bir is bulsam iyi ederim okul parasini biriktirmeye devam etmeliyim 1 yil var önümdeayy benim de acayip uykum geldi aslında ama inat ettim uyumuyorum. kime neyin inadını yaptıgıma dair hiç bi fikrim yok ama olsun uyumuyorum işte
Bende bir is bulsam iyi ederim okul parasini biriktirmeye devam etmeliyim 1 yil var önümde
Of off napacagiz boylebugun yine milyonlarca iş ilanı bakmış biri olarak malesef umut veremeyecegim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?