Amaan biz yeniyiz daha önce bi batmamız lazımDükkan,rakip esnaf,cumaya gitmek..
Gunde bir pakete yakin iciyordum, ortasondan beri hem de, ustelik nefes darligi ve kismen astimim var...Esnaf milleti değil misiniz hepiniz aynısınız,çayı kakalayıp yollarsınız
Sigarayı bırakmak mı? Anca hamilelik falan olursa onun dışında çok zor yaa
Ne kadar içiyordun günde ve nasıl bıraktın?
Kimlere emanet bizim tukkanEsnaf mı ne esnafı?
Yenisiniz ama tecrübelisiniz müzmin bekarlar topikinden. :)Amaan biz yeniyiz daha önce bi batmamız lazım
Bende günde bir paket içiyorum maalesefGunde bir pakete yakin iciyordum, ortasondan beri hem de, ustelik nefes darligi ve kismen astimim var...
Pat diye biraktim, milyonlarca insan icmiyor, millet kanserden patir patir dokuluyor, bir kere geldigim hayati kendim saf saf kisaltamam dedim, parasina yazik, tirnagim, elim, yuzum kokuyor dedim, kediler de evde zehirleniyorlar canlari ne kadar dedim, zaten bebek muhabbeti olsa en az 2 yil oncesinden icmemek gerekiyormus ki, vucut kendini temizlesin falan falan dedim dedim iste (hepsi senin icin de gecerli farkindaysan) ve biraktim... Hem de en en en stresli zamanimda biraktim, inat eder gibi, hic su sikintim var demeden pat diye biraktim... Azicik zorla kendini birak derim, insan inanilmaz rahat ediyor ve mutlu oluyor
Kimlere emanet bizim tukkan
Benim de cigerlerimde bir sey yoktu guya, bir ara o kadar kotu oldumki baska bir doktor koah ilaci verdi hippi, hic belli olmuyor...Gercekten gerek yok, ben icerken insanlar birak dediginde bir sey ifade etmezdi ama tak etti artik canima biraktim, neleri hallediyorum hayatta bunu mu halledemeyecgim dedim... Sen de aklina koy, simdiden basla yavastan kendini yoklamaya, fikir yerlessin kafana, sonra da kurtul gitsin, umarim bir ara gozun kararir yaparsin, bana da haber verirsinBende günde bir paket içiyorum maalesef
Hafiften öksürük falan da var,gerçi dr. gidip ciğer filmi falan çektirdik bişey çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmiyor.
Ev kokuyor zaten hiç sorma,hergün duş alıyorum banamısın demiyor koku..
Çok iyi motive olmam lazım,sonra küçük bir deneme bakalım yapabiliyor muyum. :)
Evet eski andromedae yım benYenisiniz ama tecrübelisiniz müzmin bekarlar topikinden. :)
Ben senin yorumlarını yeni yeni görüyorum,nick falan mı değiştirdin?
O nickin daha guzeldiEvet eski andromedae yım ben
Ya heex tek sigara değil ki bağımlılığımBenim de cigerlerimde bir sey yoktu guya, bir ara o kadar kotu oldumki baska bir doktor koah ilaci verdi hippi, hic belli olmuyor...Gercekten gerek yok, ben icerken insanlar birak dediginde bir sey ifade etmezdi ama tak etti artik canima biraktim, neleri hallediyorum hayatta bunu mu halledemeyecgim dedim... Sen de aklina koy, simdiden basla yavastan kendini yoklamaya, fikir yerlessin kafana, sonra da kurtul gitsin, umarim bir ara gozun kararir yaparsin, bana da haber verirsin
Aaa selam andromedaeEvet eski andromedae yım ben
Sarıların sülo gibi olduAaa selam andromedaeBende eskilerden true
O nickin daha guzeldi
Aaa selam andromedaeBende eskilerden true
Çok eski değil aramızda 6-7 ay var.. :)O niye?
Ne kadar eski ama ben çok eski bilmem
Hayir kimsenin elinde degilki senin elinde bu hippi...Ya heex tek sigara değil ki bağımlılığımgünde 5 fincan Türk kahvesi içiyorum,içmesem elim ayağım titriyor.
Kahvenin yanında yakıyorum hemen sigara
Günde bir yada iki fincan içsem faydalı Türk kahvesi ama ben cıvığını çıkarıyorum işin.
Kahveyi azaltmam lazım ama çok zor gibi..
Sabah gözümü açar açmaz kahve yapıyorum,eşimi de bağımlı uaptım maalesef
İçmeden gitmiyor b.klu tiryaki oldu benim yüzümden.
Hesap mi vercem layn!! Bilmem daha hostu, daha anlamliydi, daha farkliydi...O niye?
Ne kadar eski ama ben çok eski bilmem
Çok eski değil aramızda 6-7 ay var.. :)
Ne anlamı vardı acaba senin için çok merak ettimHesap mi vercem layn!! Bilmem daha hostu, daha anlamliydi, daha farkliydi...
Zaten hala androsun gozumde bir iki never falan dedim ama yoh
O bahaneler olmazsa olmaz ama :)Hayir kimsenin elinde degilki senin elinde bu hippi...
Yani sabah kalktiginda yap kendine bir naneli limonata oh mis, kisin da bir iki fincan max kahve...
Ben de az kahve icmek icin kandirmalik yapiyorum bildigin, sen de baska bir seyle kandir kendini...
Ya sen akilli mantikli kadinsin, ne sigara ne bu kadar cok kahve iyi degil biliyorsun...
Tansiyonun falan sacmaliyor kesin de o yuzden o titremen, o kadar endekslemissin kendini ona...
Sen beni dinle, bol bol su ic, ben sigarayi da oyle biraktim, sade su rahatsiz ederse de azicik icine limon dilimi, nane yapragi falan at, hem genclestirir, hem saglikli, hem selulit gider, oh mis...
Senin elinde olan seylerden imkansizmis gibi bahsetme
Keyif yaparken çekilmiş bir foto,teşekkür ederimİmzandaki fotoğrafı hatırlıyorum. Bu arada avatarın çok hoş.
Ben seni pek tanımıyorum ama yaş kaç evlisin sanırım ne iş yapıyorsun?Keyif yaparken çekilmiş bir foto,teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?