Sahibinden full+full yapili geyik!!

Gunde bir pakete yakin iciyordum, ortasondan beri hem de, ustelik nefes darligi ve kismen astimim var...
Pat diye biraktim, milyonlarca insan icmiyor, millet kanserden patir patir dokuluyor, bir kere geldigim hayati kendim saf saf kisaltamam dedim, parasina yazik, tirnagim, elim, yuzum kokuyor dedim, kediler de evde zehirleniyorlar canlari ne kadar dedim, zaten bebek muhabbeti olsa en az 2 yil oncesinden icmemek gerekiyormus ki, vucut kendini temizlesin falan falan dedim dedim iste (hepsi senin icin de gecerli farkindaysan) ve biraktim... Hem de en en en stresli zamanimda biraktim, inat eder gibi, hic su sikintim var demeden pat diye biraktim... Azicik zorla kendini birak derim, insan inanilmaz rahat ediyor ve mutlu oluyor
Esnaf mı ne esnafı?
Kimlere emanet bizim tukkan

Bende günde bir paket içiyorum maalesef
Hafiften öksürük falan da var,gerçi dr. gidip ciğer filmi falan çektirdik bişey çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmiyor.
Ev kokuyor zaten hiç sorma,hergün duş alıyorum banamısın demiyor koku..
Çok iyi motive olmam lazım,sonra küçük bir deneme bakalım yapabiliyor muyum. :)

Benim de cigerlerimde bir sey yoktu guya, bir ara o kadar kotu oldumki baska bir doktor koah ilaci verdi hippi, hic belli olmuyor...Gercekten gerek yok, ben icerken insanlar birak dediginde bir sey ifade etmezdi ama tak etti artik canima biraktim, neleri hallediyorum hayatta bunu mu halledemeyecgim dedim... Sen de aklina koy, simdiden basla yavastan kendini yoklamaya, fikir yerlessin kafana, sonra da kurtul gitsin, umarim bir ara gozun kararir yaparsin, bana da haber verirsin

Ya heex tek sigara değil ki bağımlılığım günde 5 fincan Türk kahvesi içiyorum,içmesem elim ayağım titriyor.
Kahvenin yanında yakıyorum hemen sigara
Günde bir yada iki fincan içsem faydalı Türk kahvesi ama ben cıvığını çıkarıyorum işin.
Kahveyi azaltmam lazım ama çok zor gibi..
Sabah gözümü açar açmaz kahve yapıyorum,eşimi de bağımlı uaptım maalesef
İçmeden gitmiyor b.klu tiryaki oldu benim yüzümden.

Hayir kimsenin elinde degilki senin elinde bu hippi...
Yani sabah kalktiginda yap kendine bir naneli limonata oh mis, kisin da bir iki fincan max kahve...
Ben de az kahve icmek icin kandirmalik yapiyorum bildigin, sen de baska bir seyle kandir kendini...
Ya sen akilli mantikli kadinsin, ne sigara ne bu kadar cok kahve iyi degil biliyorsun...
Tansiyonun falan sacmaliyor kesin de o yuzden o titremen, o kadar endekslemissin kendini ona...
Sen beni dinle, bol bol su ic, ben sigarayi da oyle biraktim, sade su rahatsiz ederse de azicik icine limon dilimi, nane yapragi falan at, hem genclestirir, hem saglikli, hem selulit gider, oh mis...
Senin elinde olan seylerden imkansizmis gibi bahsetme

O bahaneler olmazsa olmaz ama :)
Beslenmeme falan dikkat ediyorum..
Bak şimdi,sabah kahve sigara sonrası kuru incir,kayısı ve fındık yiyorum..
Hergün 2-2,5 lt su içiyorum,o kadar sigaraya kahveye bir de sporumu aksatmıyorum.
Aslında güzel şeylerde yapıyorum bak
Akıl mantık hak getire

Heex sen şimdi alkol de almıyorsundurAmerika değiştiriyor insanı demekki
Bizim adam boşuna kendini paralamıyor,değişmek istiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…