Ya takildim ben ona bitirmezsem icim icimi yerYani şu saçmalığa harcadığın vaktin yarısını bana harcasan ayakkabı numarama kadar öğrenmiş olurdun
Tribini yirinOfff bak hala... Hem birazdan gidicem diyosun neyse ya..(Ahaah trip attım )
Görüşürüz balımTribini yirin
Vallahi gidiyorum bu sefer, hepsi de bitecek bik bik otme bana, takintili insanim ben, kes!!!
Isim erken biterse gelirim, opuldun
Dünyanın en iyi icadı: Tost!http://onedio.com/haber/favori-yemeginizi-tahmin-edebilecek-miyiz--388143
Akıllara zarar bir lezzet: Mantı!
Evet, sizin favori yemeğiniz: Mantı. Buradan şu anlaşılıyor: Detaycısınız. Kolay yapılan, kolay tüketilen şeyler oldum olası hoşunuza gitmedi, gitmeyecek de! Nasıl gitsin ki!? Kusursuzluğu seviyorsunuz ve emeğe de değer veriyorsunuz. Dengelisiniz de; yoksa hamurun, kıymanın, yağlı sosun ve sarımsaklı yoğurdun muhteşem bileşimini sevmezdiniz. Son tahlilde, iz bırakmak sizin işiniz. Bir karanfile ne dersiniz? :)
Dünyanın en iyi icadı: Tost!
Evet sizin favori yemeğiniz: Tost. Siz arkadaşlığa önem veren birisiniz ki, size tost çıktı. Siz tam bir kötü gün d(t)ostusunuz; iyi günde herkes tost olur, mesele kötü günde olmaktır. Yani şunu demek istiyoruz: Favori yemeği tost olan insandan, zarar gelmez!
Cok sacma ya
PokYazık lan testte bile yiyemedin mantıyı
Enee ben mal mal test cozuyordum, dur ne oldu?
Benim moralim bozuk gidip yatam en iyisi
Bir şey yok ya öyle akşam oldu hüzünlendimEnee ben mal mal test cozuyordum, dur ne oldu?
"Fight Club" çıktı!
Seni anlatan en doğru kelime: Asi! Herkes kendi önüne konulanı yemekle meşgul ve bu durumdan hiç kimse şikayetçi değil. Sense bu gidişe bir dur diyen, oyunbozan ve zurnanın zırt dediği deliksin. Ayrıca sen eşsiz de değilsin. Süprüntü ya da pislik de değilsin. Sen sadece sensin ve bu hayatta başına gelenlerin hiçbir nedeni yok, ey tarihin ortanca çocuğu!
http://onedio.com/haber/hangi-efsanevi-hollywood-filmi-seni-anlatiyor--381622
Yatmissindir diye dusundum kusumBir şey yok ya öyle akşam oldu hüzünlendim
Naber loringiz?Selamın aleyküm hacilar
Iyiyim cnm senden naberNaber loringiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?