Gunaydin canimGunaydin canlar
2000. begeniyi ben yapayım da agzımın gözümün dagılmasından kurtulayım
Günaydın ağzını kırdıklarımUlan rüyamda 20 yıllığına ban yemiştim Fake mişim güya banlıyken okuyorum topiği benim arkamdan konuşuyosunuz
Ne alagasi varayyy koptuummmhemen de arkandan konuşuruz biliyorsun huyumuz budur
Yatak ne alaka lan?Evet hexle ikiniz ben anlamıştım zaten falan diyosunuzBen de okurken bıraksam yatağımda uyuyacaklardı pisliklere bak diyorum
2000. begenin bu msj a kısmetmiş
Bdv den oluyor yavrum, gecen 2 gunde 200 begeni geldi nerdeyse ciddiyim, sen geyikte ne begeni alacaksin, ben telafi etmeye calisiyorum ama androda tik yok biliyorsunhex geçen 74 tane msj ımı begenmemiş üşenmemiş de
la benim anlamadıgım öyle boş konuşan biri nsan da degilimdir neden beni hiç begenen yok
bilmiyorum gercekten bunu hala anlayamadim.bi ara cidden sinirimi bozdu bu olay ama artik kimse umrumda degil ailemlede sorunlarm oldugu icin umursamamaya calisiyorum kim naparsa yapsin bn eskiden cok ah ettim anneme simdi kardesimden cok cekiyor daha da beter olacaklar bliyorum Izliyorum sadece
Annen icin yok ah ettim, yok cahil...Bencede var... bi gormemislik bi kendini beğenmiş lik var bide sorma ben ne yaparsam dogrudur havasinda bnm annemde oyledir iyi cahil birbirini bulmus iste
Yatak ne alaka lan?
Bdv den oluyor yavrum, gecen 2 gunde 200 begeni geldi nerdeyse ciddiyim, sen geyikte ne begeni alacaksin, ben telafi etmeye calisiyorum ama androda tik yok biliyorsun
Bilinç altı işte
Her ne haltsan isteAndro öldü, artık öyle biri yok
Bn ailemi sevmiyorum malesef iyi anlasmayi bnde isterdim ins bi an once tutar bolumum bnde cok istiyorumGunaydin canim
Ne alagasi var
Yatak ne alaka lan?
Bdv den oluyor yavrum, gecen 2 gunde 200 begeni geldi nerdeyse ciddiyim, sen geyikte ne begeni alacaksin, ben telafi etmeye calisiyorum ama androda tik yok biliyorsun
Annen icin yok ah ettim, yok cahil...
Sen de hic makul davranmiyorsun lorincim, kusura bakma...
Umarim istedigin su bolum olur da kisa zamanda, rahata erersin...
Ya bugun acknowledgement la cv mi hazirlamam lazim ya, yazsana la benim adima, ayse teteme, ummet amcama tez boyunca bana verdikleri destek yuzunden minnettarim diye
Umarim istedigin bolum tutar lorincim, sonra her seyi farkli acilardan da gorebileceksin zaten, emin olBn ailemi sevmiyorum malesef iyi anlasmayi bnde isterdim ins bi an once tutar bolumum bnde cok istiyorum
Tez bittimi cnmYa bugun acknowledgement la cv mi hazirlamam lazim ya, yazsana la benim adima, ayse teteme, ummet amcama tez boyunca bana verdikleri destek yuzunden minnettarim diye, off ne yazcam ya
Umarim istedigin bolum tutar lorincim, sonra her seyi farkli acilardan da gorebileceksin zaten, emin ol
Ben en büyük puntoyla önce kendi adımı, sonra da o olmasaydı başaramazdım yazar veririmYa bugun acknowledgement la cv mi hazirlamam lazim ya, yazsana la benim adima, ayse teteme, ummet amcama tez boyunca bana verdikleri destek yuzunden minnettarim diye, off ne yazcam ya
Umarim istedigin bolum tutar lorincim, sonra her seyi farkli acilardan da gorebileceksin zaten, emin ol
Son demleri diyelim, en gec 1-2 haftaya teslim etmeyi planliyorum, bakalim...Tez bittimi cnm
Ben en büyük puntoyla önce kendi adımı, sonra da o olmasaydı başaramazdım yazar veririm
Hadi bakalim hayirlisi cnm kizlar bu arada 2 kg vermisim sadece bende seker ve kolestrol cikti bu yuzden kilo verememisim diyetisyen oyle dediSon demleri diyelim, en gec 1-2 haftaya teslim etmeyi planliyorum, bakalim...
Tamam eksik kalsin
Aa geçmiş olsun canım, ilaca başladı mı?Hadi bakalim hayirlisi cnm kizlar bu arada 2 kg vermisim sadece bende seker ve kolestrol cikti bu yuzden kilo verememisim diyetisyen oyle dedi
2 kg icin tebrik ederim de diger mevzular icin ne yapacaksin, yonlendirdi mi baska doktora?Hadi bakalim hayirlisi cnm kizlar bu arada 2 kg vermisim sadece bende seker ve kolestrol cikti bu yuzden kilo verememisim diyetisyen oyle dedi
Seker yuklemesi yapilacakti yrn ama anneannem birakmiyor cok zararli biseymis gitme sakin dedi gitmiycem bendeAa geçmiş olsun canım, ilaca başladı mı?
Kolestrol icin 3 ay sonra gel tekrar bakalim dedi diyete devam et dedi seker icinde yukarda yazdgim gbi anneannem birakmiyor cnm2 kg icin tebrik ederim de diger mevzular icin ne yapacaksin, yonlendirdi mi baska doktora?
Ama şeker hastalarına tahlil için yapıyorlar onu niye zararlı olsun kiSeker yuklemesi yapilacakti yrn ama anneannem birakmiyor cok zararli biseymis gitme sakin dedi gitmiycem bende
Cok fazla seker yukluyecekler sana zaten sen o sekeri vucuduna alirsan iyice hasta olursun dedi tvde dinledim canan karatay kesinlikle yaptrmayin dedi zararliymis cok uyardi bn cok inanirim anneanneme annem gibidir cok iyi anlasiriz o yuzden sozunu dinliycem galibaAma şeker hastalarına tahlil için yapıyorlar onu niye zararlı olsun ki
Nasil ya, doktor demis yavrucugum...Kolestrol icin 3 ay sonra gel tekrar bakalim dedi diyete devam et dedi seker icinde yukarda yazdgim gbi anneannem birakmiyor cnm
Tvdeki doktorlara asla guvenmem, isin sov kisminda onlar, keskin bir sey soyleyecekler ki, dikkat ceksinler...Cok fazla seker yukluyecekler sana zaten sen o sekeri vucuduna alirsan iyice hasta olursun dedi tvde dinledim canan karatay kesinlikle yaptrmayin dedi zararliymis cok uyardi bn cok inanirim anneanneme annem gibidir cok iyi anlasiriz o yuzden sozunu dinliycem galiba
Nasil ya, doktor demis yavrucugum...
http://www.zayiflamadr.com/Tr/content3.asp?m1=1&m2=4&m3=158
Bak burda da bazi hastalarimiz zararli diye dusunuyor, bu cok yanlis diyor...
Iyice arastir derim...
yrn gdip yaptrsam onada yaptrmadim mi desem acabaTvdeki doktorlara asla guvenmem, isin sov kisminda onlar, keskin bir sey soyleyecekler ki, dikkat ceksinler...
Onun o aciklamasinin uzerine de bir dolu oda tepki gostermis...
Tvden tani da konmaz, tedavi de olmaz lorincim, anneannen iyi niyetli olabilir ama su anda seker hastasi olup tedaviye gecikiyor olabilirsin, bana kalirsa doktor ne derse yap...
Canan Karatay'a uyuz oluyorum çok yanlış şeyler söylüyor bence ama sen bilirsin tabi. Benim ailemde de çok var şeker hastası.Cok fazla seker yukluyecekler sana zaten sen o sekeri vucuduna alirsan iyice hasta olursun dedi tvde dinledim canan karatay kesinlikle yaptrmayin dedi zararliymis cok uyardi bn cok inanirim anneanneme annem gibidir cok iyi anlasiriz o yuzden sozunu dinliycem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?