Yani tvden izleyip teshis konmaz ya da yardimci olunmaz ki...yrn gdip yaptrsam onada yaptrmadim mi desem acaba
Canan Karatay'a uyuz oluyorum çok yanlış şeyler söylüyor bence ama sen bilirsin tabi. Benim ailemde de çok var şeker hastası.
ben bide oralarda kusarim diye cok korkuyorum ac karnina nasil şekerli su icerim basim tutar hemenYani tvden izleyip teshis konmaz ya da yardimci olunmaz ki...
Tvdekiler direkt sovmen...
Elinin alti derya deniz canim, arastir oku, doktorunla konus, soracagin sorulari sor, tatmin olursan yaptir...
ben bide oralarda kusarim diye cok korkuyorum ac karnina nasil şekerli su icerim basim tutar hemen
En iyisi bu galibaSen bu endişelerini doktorla konuş önce, migrenim var de ona göre baksınlar
Sule canparem...
Napıyosun bebeğimSule canparem...
Etrafi toparladim, aneyle skypte konustum, banyo yaptim, kahve ictim tatli yedim, simdi de tisikkirlere basliyorum, 4 e kadar bitmesi lazim anca oturcamNapıyosun bebeğim
Kolay ya o 10 harf benim adım soyadımEtrafi toparladim, aneyle skypte konustum, banyo yaptim, kahve ictim tatli yedim, simdi de tisikkirlere basliyorum, 4 e kadar bitmesi lazim anca oturcam
Ben senin soyadini bilmiyorum lan onu farkettimKolay ya o 10 harf benim adım soyadım
Yeter sıkıldım
Ozelden yaz
Ben kazandiimmmYeter sıkıldım
Site sacmaladi, duzenledim, hemen espri yapmaAnladım.
Tamam ne kızıyonSite sacmaladi, duzenledim, hemen espri yapma
Vallahi bu gidisle tisikkir edemicem kimseye, esek gibi oturdum yazdim zaten layn, bana neTamam ne kızıyon
Aman yaz gitsin bişeyler işte ya aileni eşini unutma yeterVallahi bu gidisle tisikkir edemicem kimseye, esek gibi oturdum yazdim zaten layn, bana ne
Iyi 15 dakikaya kalkayim ben, gunlerdir sunduruyorum mevzuyuAman yaz gitsin bişeyler işte ya aileni eşini unutma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?