Yahu her hoslandigin seyin senin hayatinda anlami mi var? Daha hos geliyordu bitti gitti anaaammm...Ne anlamı vardı acaba senin için çok merak ettim
Dersler yogun diye eskisi kadar icemedim son zamanlarda ama alkolu cok severim icerim de...Heex sen şimdi alkol de almıyorsundurAmerika değiştiriyor insanı demekki
Bizim adam boşuna kendini paralamıyor,değişmek istiyor sanırım
Ooo supermis, benim toto aldi basini gitti, spora baslamam lazim benim de, su tezi bir versem, direkt kosmaya yeniden baslayacagim...O bahaneler olmazsa olmaz ama :)
Beslenmeme falan dikkat ediyorum..
Bak şimdi,sabah kahve sigara sonrası kuru incir,kayısı ve fındık yiyorum..
Hergün 2-2,5 lt su içiyorum,o kadar sigaraya kahveye bir de sporumu aksatmıyorum.
Aslında güzel şeylerde yapıyorum bak
Akıl mantık hak getire
Benimki mi?!İmzandaki fotoğrafı hatırlıyorum. Bu arada avatarın çok hoş.
34 yaşBen seni pek tanımıyorum ama yaş kaç evlisin sanırım ne iş yapıyorsun?
Oğlum benim için anlamı vardı diyen sen değil misin kırdırtma şimdi ağzınıYahu her hoslandigin seyin senin hayatinda anlami mi var? Daha hos geliyordu bitti gitti anaaammm...
Ben gelene kadar sen dönmüş olursun :) tosunları mıncır yerime :)Dersler yogun diye eskisi kadar icemedim son zamanlarda ama alkolu cok severim icerim de...
Alkol ayni sey degilki yahu sigara ile, biri bagimlilik, digeri keyif...
Yolun duserse gel sana raki sofrasi kurayim bir, benim tosunlari yaninda mincirmakta bedava
Tamam aldım kızım ben seni. Hex sana kuma çıktı yavrum34 yaş
Evliyim
Ev hanımıyım
İstanbul da yaşıyorum.
Çocuk yok.(olacak gibi de görünmüyor)
Songs ohia,Amelia rodrıgues,Eddie wedder,Ana Sofia Varela hayranıyım(daha fazla)
Kitap okumayı,içmeyi,kokereçi,İstiklal de gezmeyi,yurt dışı seyehatlerini severim
En sevdiğim iki renk siyah ve gri..
1,64 boy 50-51 kg
Beyaz tenli,mavi gözlüyüm
Daha ne anlatayım
Hah bak onu yapamıyorum işte,koşmayı sigayı bıraktıktan sonra anca..Ooo supermis, benim toto aldi basini gitti, spora baslamam lazim benim de, su tezi bir versem, direkt kosmaya yeniden baslayacagim...
Heexee bunu yapamamTamam aldım kızım ben seni. Hex sana kuma çıktı yavrum
Ben onu kocasıyla paylaşıyorum o da beni seninle paylaşsın ne varHeexee bunu yapamam
Ne iğrenç ilişkiler bunlar laBen onu kocasıyla paylaşıyorum o da beni seninle paylaşsın ne var
Hesap mi vercem layn!! Bilmem daha hostu, daha anlamliydi, daha farkliydi...
Zaten hala androsun gozumde bir iki never falan dedim ama yoh
Durgun musun kuzum sen?!Oğlum benim için anlamı vardı diyen sen değil misin kırdırtma şimdi ağzını
Yok ankaraya dedim zaten deli, burda raki nerdeeee, benim bos zama nerdeee, zaten 4 ay falan kaldi donmemeBen gelene kadar sen dönmüş olursun :) tosunları mıncır yerime :)
Bizde böyleNe iğrenç ilişkiler bunlar laTamam olur varıcam sana
Bir kara gaci ben kaldim, bebelere bak, rusyadayiz sankiBizde böyleBen de 24 yaşında yeşil göz beyaz ten efendime söyliyim kahverengi saç kronik işsiz ve kronik yalnız nevi şahsına münhasır bir garip üyeyim.
Nefes alsın yeter modundasın bakıyorum da bebekGel anasini satayim sen de gel
Hadiii 4 ay mı? Az kalmış :) bize de beklerim mutlaka :)Yok ankaraya dedim zaten deli, burda raki nerdeeee, benim bos zama nerdeee, zaten 4 ay falan kaldi donmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?