Benim karsima hic iyi bir insan denk gelmedi biliyomusun ya yalanci cikti ya niyeti farkliydi ndn boyle bilmiyorumO kötüymüş canım ya iyi yapmışsın o zaman ayrılmakla. Karaktersizmiş.
Mesela birine demiski o kisi napiyosun yazmis ki bende sevgilimin yanina gdicem dudaklarim paslandi biraz opeyimde geleyim ... benden once yazmis tabi ama insanin aklında şüphe kalir cok ayip bisry yaptığı. ..ohaa bunu şimdi gördümyani özellikle arkadaşlarına sevgilileriyle olanları anlatması iyi yapmışsın sanırım yolvermekle
Ben çoktan patladim vucudum antidepresana o kdr alisti ki artik rahatlayamiyirum ilaclarla da ...içine sinmeyen başka şeyler yoksa eğer bu tek başına bi sebep değil be canım, sonuçta senden öncesi seni ilgilendirmez ki.
hayat gereksiz yere çok zorluyor bazen. isyan etmek de istemiyorum da valla patlayasım var şuan
Tirbiyisizherkese her istediğini verseydik ohoooo
Biz biraz sert davranalim burnu surtsun diye yapiyorlar o kadar eminim ki...Bazi seylerin senin elinde olmadiginin farkinda degiller... Zamanla her sey yoluna girecek yavrum...Hem ben sana simdi espri yaparim hicbir seyin kalmazbeni sevmiyorlar da bi türlü kabul etmediklri için sorun oluyor işte
saçma sapan bi sebepten 11 sene oldu üniversiteye başlayalı hala baban para gönderiyor sen de begenmiyorsun gibi empatiden yoksun sözlerle muattap oldum bugün.
yeminle kafamın ağrısından ölesim var.
Daha çok çıkar lorin çook zamanın varBenim karsima hic iyi bir insan denk gelmedi biliyomusun ya yalanci cikti ya niyeti farkliydi ndn boyle bilmiyorum
Saki yanasma oylesine, iyi ki bitmis...Hyr benimleyken yazmamis ama bana demistiki senden once bana teklif ediyolardi kabul etmedim vs vs ve butun kizlara bu yazmis faceden bazilarina dha ileri gitmis yazdiklarinda ve erkek arkadaslarina kiz arkadasiyla yaptıklarını anlatmis cok sogudum yrn bnmle birlikte yaptgi seyleride anlatir haksız miyim
Mesela birine demiski o kisi napiyosun yazmis ki bende sevgilimin yanina gdicem dudaklarim paslandi biraz opeyimde geleyim ... benden once yazmis tabi ama insanin aklında şüphe kalir cok ayip bisry yaptığı. ..
Busenin selami varDaha çok çıkar lorin çook zamanın varÇevreni mi değiştirsen acaba?
Aman ne olurTirbiyisiz
Biz biraz sert davranalim burnu surtsun diye yapiyorlar o kadar eminim ki...Bazi seylerin senin elinde olmadiginin farkinda degiller... Zamanla her sey yoluna girecek yavrum...Hem ben sana simdi espri yaparim hicbir seyin kalmaz
Galbimi kiriyorsunAman ne olur
ben panik atak tedavisi gördüm, tedavi de oldum ilaçlar bitti şükür, yeniden de kullanmak istemiyorum.Ben çoktan patladim vucudum antidepresana o kdr alisti ki artik rahatlayamiyirum ilaclarla da ...
sensin terbiyesizTirbiyisiz
Biz biraz sert davranalim burnu surtsun diye yapiyorlar o kadar eminim ki...Bazi seylerin senin elinde olmadiginin farkinda degiller... Zamanla her sey yoluna girecek yavrum...Hem ben sana simdi espri yaparim hicbir seyin kalmaz
a.s.Busenin selami var
Cevreyi nasil degistrecegim ki bazi ibsanlar ne kdr sansli cocuklugundan itibaren bir kisiyi sevip uzun yillar devam eden kiz arkadaslarim var ben ndn boyleyim hic sansim calismiyorDaha çok çıkar lorin çook zamanın varÇevreni mi değiştirsen acaba?
Ben de arkana geçem de galp yapalımGalbimi kiriyorsun
Gecen gun iyiki senı dinlemisim anneleri tanistrma konusunda bitirdim zaten hemenSaki yanasma oylesine, iyi ki bitmis...
Cevreyi nasil degistrecegim ki bazi ibsanlar ne kdr sansli cocuklugundan itibaren bir kisiyi sevip uzun yillar devam eden kiz arkadaslarim var ben ndn boyleyim hic sansim calismiyor
Evet tabiki doktorlarin verdigini kullaniyorum kendi basima kullanmadm hicben panik atak tedavisi gördüm, tedavi de oldum ilaçlar bitti şükür, yeniden de kullanmak istemiyorum.
sen doktor kontrolünde kullanıyorsun dimi ilaçları
sensin terbiyesiz
yap la espri bana, valla patlayacam birazdan. alıp baiımı gidesim var anasını sattığımının şehirde gidecek kimsem yok
Ya kiyamam sanaben panik atak tedavisi gördüm, tedavi de oldum ilaçlar bitti şükür, yeniden de kullanmak istemiyorum.
sen doktor kontrolünde kullanıyorsun dimi ilaçları
sensin terbiyesiz
yap la espri bana, valla patlayacam birazdan. alıp baiımı gidesim var anasını sattığımının şehirde gidecek kimsem yok
Evet tabiki doktorlarin verdigini kullaniyorum kendi basima kullanmadm hic
Ndn kiO konuya girme zararlı çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?