Sahibinden full+full yapili geyik!!

ohaa bunu şimdi gördüm yani özellikle arkadaşlarına sevgilileriyle olanları anlatması iyi yapmışsın sanırım yolvermekle
Mesela birine demiski o kisi napiyosun yazmis ki bende sevgilimin yanina gdicem dudaklarim paslandi biraz opeyimde geleyim ... benden once yazmis tabi ama insanin aklında şüphe kalir cok ayip bisry yaptığı. ..

Ben çoktan patladim vucudum antidepresana o kdr alisti ki artik rahatlayamiyirum ilaclarla da ...

herkese her istediğini verseydik ohoooo
Tirbiyisiz
Biz biraz sert davranalim burnu surtsun diye yapiyorlar o kadar eminim ki...Bazi seylerin senin elinde olmadiginin farkinda degiller... Zamanla her sey yoluna girecek yavrum...Hem ben sana simdi espri yaparim hicbir seyin kalmaz

Saki yanasma oylesine, iyi ki bitmis...

Mesela birine demiski o kisi napiyosun yazmis ki bende sevgilimin yanina gdicem dudaklarim paslandi biraz opeyimde geleyim ... benden once yazmis tabi ama insanin aklında şüphe kalir cok ayip bisry yaptığı. ..

ya bu erkekler amma salak insanlar yaa, insan bunu yazar mı hiç arkadaşına
gerçi biz de kızlarla gidip oğlanı azıcık öpüp geleyim muhabbeti yapardık ama erkeklere yakıştıramıyorum nedense
yalnız bişey soracam, sen nerden gördün bunları

Tirbiyisiz

Biz biraz sert davranalim burnu surtsun diye yapiyorlar o kadar eminim ki...Bazi seylerin senin elinde olmadiginin farkinda degiller... Zamanla her sey yoluna girecek yavrum...Hem ben sana simdi espri yaparim hicbir seyin kalmaz
Aman ne olur

Ben çoktan patladim vucudum antidepresana o kdr alisti ki artik rahatlayamiyirum ilaclarla da ...
ben panik atak tedavisi gördüm, tedavi de oldum ilaçlar bitti şükür, yeniden de kullanmak istemiyorum.
sen doktor kontrolünde kullanıyorsun dimi ilaçları
Tirbiyisiz

sensin terbiyesiz
yap la espri bana, valla patlayacam birazdan. alıp baiımı gidesim var anasını sattığımının şehirde gidecek kimsem yok

Daha çok çıkar lorin çook zamanın var Çevreni mi değiştirsen acaba?
Cevreyi nasil degistrecegim ki bazi ibsanlar ne kdr sansli cocuklugundan itibaren bir kisiyi sevip uzun yillar devam eden kiz arkadaslarim var ben ndn boyleyim hic sansim calismiyor

Evet tabiki doktorlarin verdigini kullaniyorum kendi basima kullanmadm hic

Ya kiyamam sana
Hayat herkesin agzina bir yerden miciyor, bir sekilde bitecek, su an ne desek sinirin gecmeyecek ama unutma cidden hicbir sey senden onemli degil, bu herkes icin boyle, ailen de boyle dusunuyor ama iste biraz sert cikalim da iki kati efor sarfetsin isleri yoluna sokmak icin diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…