ben yaptıgım hatanın bedelini fazla fazla ödedim, hala da ödüyorum işte. o dönemde yanımda olduklarının acısını da onlar fazlasıyla çıkardılar inan. hazmedemedigim şey arada paranın lafının yapılmış olması.
valla taş var içimde, dövüyor resmen beni. ne yapsam iyi gelir hiç bilmiyorum. geçer heralde zamanla diye umuyorum sadece.
2014 geçti zaten never ım, he başvuru yaparım belki atama zamanında ama 71 puanla mümkün değil. eğer böyle devam ederse zaten mecburen 2016 ya çalışır, atanmak için uğraşırım yani.
Ben herseyi anlatiyorum sen depresyondasin diyorlar hep banadoktorunla konuşarak hallet canım bunları, ben resmen doktorumu mal etmiştim adamın yanına gitmekten. ama kafamdaki herşeyi soruyordum çözüm arıyorduk beraber, bence sen de öyle yap
30 yıllık hayal kırıklıklarımı anlatırsam burdan parise yol olur be, tey teeyyy
Insallah hepimizin karsisina iyi insanlar ciksin is sektorunde ozel hayatimizda ... kendimi kandirilmis gbi hissediyorum eskiden iyiydi hersey hep ayni seyleri yasiyorum benUmarım çok çok daha iyileri karşına çıkar
bakmam mı yaa. part time satış danışmanlıklarına bile başvuruyorum hiç yoktan iyidir diye, ordan bile aramıyorlar la beniAnladım. Ya ankarada ilanlara bakıyorsun değil mi?
e sonuçta tedavisini görüyorsan zamanla geçer merak etmeBen herseyi anlatiyorum sen depresyondasin diyorlar hep bana
Biliyorum kuzum ya benim de öyle.Şu girdiğim sınav olsa da bıraksam artık iş aramayıbakmam mı yaa. part time satış danışmanlıklarına bile başvuruyorum hiç yoktan iyidir diye, ordan bile aramıyorlar la beni
e sonuçta tedavisini görüyorsan zamanla geçer merak etme
Nasil bi hata yaptin kiben yaptıgım hatanın bedelini fazla fazla ödedim, hala da ödüyorum işte. o dönemde yanımda olduklarının acısını da onlar fazlasıyla çıkardılar inan. hazmedemedigim şey arada paranın lafının yapılmış olması.
valla taş var içimde, dövüyor resmen beni. ne yapsam iyi gelir hiç bilmiyorum. geçer heralde zamanla diye umuyorum sadece.
2014 geçti zaten never ım, he başvuru yaparım belki atama zamanında ama 71 puanla mümkün değil. eğer böyle devam ederse zaten mecburen 2016 ya çalışır, atanmak için uğraşırım yani.
Olacak olacak her şey güzel olacak. Bunlar tecrübe hep, daha güçlü oluyoruz. Ben bugün çok pollyannayım lorin değerini bil bakInsallah hepimizin karsisina iyi insanlar ciksin is sektorunde ozel hayatimizda ... kendimi kandirilmis gbi hissediyorum eskiden iyiydi hersey hep ayni seyleri yasiyorum ben
Bilmiyorum hicbisey degismedikce ben iyi olamam bnm icin en iyi sey okumak okumak okumakbakmam mı yaa. part time satış danışmanlıklarına bile başvuruyorum hiç yoktan iyidir diye, ordan bile aramıyorlar la beni
e sonuçta tedavisini görüyorsan zamanla geçer merak etme
Farkettim :)Olacak olacak her şey güzel olacak. Bunlar tecrübe hep, daha güçlü oluyoruz. Ben bugün çok pollyannayım lorin değerini bil bak
inşallah valla neverım, olursa senin kadar sevinecem bendeBiliyorum kuzum ya benim de öyle.Şu girdiğim sınav olsa da bıraksam artık iş aramayı
Nasil bi hata yaptin ki
inşallah iyi olur herşey lorincimBilmiyorum hicbisey degismedikce ben iyi olamam bnm icin en iyi sey okumak okumak okumak
Peki ndn olmadi nisanlinla ozel bi neden miinşallah valla neverım, olursa senin kadar sevinecem bende
nişanlandım diye okulu bıraktım
inşallah iyi olur herşey lorincim
Anlıyorum ben seni ben de çok farklı değilim.Farkettim :)
ama insan birseyi sil bastan surekli yasayinca kotu oluyor
Peki ndn olmadi nisanlinla ozel bi neden mi
Senin ask hayatin nasil gdiyorAnlıyorum ben seni ben de çok farklı değilim.
Hayırlısı olsun senin hakkinda ... bnm ayrildgim cocugun meslegi yok liseyi acikogretimden okuyomus fabrikada 12 saat calisiyor...zaten sorunlarımız vardı, ben okulu bırakmıştım onun işi yoktu. evlenmemiz lazımdı artık ama daha şartlar elvermiyordu, iyice yıprandık ve koptuk işin kısacası.
benim nişanlımda lise mezunuydu, açıköğretimden üniversite okuyordu. hiç de takmam öyle durumlara. yeter ki çalışsın, ben güveneyim bu adam evine bakar diyebileyim. ama ben bunu diyemiyordum artık eski nişanlımda.Hayırlısı olsun senin hakkinda ... bnm ayrildgim cocugun meslegi yok liseyi acikogretimden okuyomus fabrikada 12 saat calisiyor...
YokSenin ask hayatin nasil gdiyor
Iyi yaptin canim, bitmesi de cok iyi olmusum ciddiyim...Yok canim bn dikkate alirim büyüklerim soylediklerini sen oyle soyledikten aonra dusundum iyice taniyim dedim bu cikti
Hepsi gececek hepsini de unutacaksin emin ol, neler yasiyoruz isitiyoruz devam ediyoruz, anne babanin soylediklerini hayli hayli unutacaksin...ben yaptıgım hatanın bedelini fazla fazla ödedim, hala da ödüyorum işte. o dönemde yanımda olduklarının acısını da onlar fazlasıyla çıkardılar inan. hazmedemedigim şey arada paranın lafının yapılmış olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?