Sahibinden full+full yapili geyik!!

Anladım. Ya ankarada ilanlara bakıyorsun değil mi?

Ben herseyi anlatiyorum sen depresyondasin diyorlar hep bana

bakmam mı yaa. part time satış danışmanlıklarına bile başvuruyorum hiç yoktan iyidir diye, ordan bile aramıyorlar la beni

e sonuçta tedavisini görüyorsan zamanla geçer merak etme
Biliyorum kuzum ya benim de öyle.Şu girdiğim sınav olsa da bıraksam artık iş aramayı

Nasil bi hata yaptin ki

Insallah hepimizin karsisina iyi insanlar ciksin is sektorunde ozel hayatimizda ... kendimi kandirilmis gbi hissediyorum eskiden iyiydi hersey hep ayni seyleri yasiyorum ben
Olacak olacak her şey güzel olacak. Bunlar tecrübe hep, daha güçlü oluyoruz. Ben bugün çok pollyannayım lorin değerini bil bak

bakmam mı yaa. part time satış danışmanlıklarına bile başvuruyorum hiç yoktan iyidir diye, ordan bile aramıyorlar la beni

e sonuçta tedavisini görüyorsan zamanla geçer merak etme
Bilmiyorum hicbisey degismedikce ben iyi olamam bnm icin en iyi sey okumak okumak okumak

zaten sorunlarımız vardı, ben okulu bırakmıştım onun işi yoktu. evlenmemiz lazımdı artık ama daha şartlar elvermiyordu, iyice yıprandık ve koptuk işin kısacası.
Hayırlısı olsun senin hakkinda ... bnm ayrildgim cocugun meslegi yok liseyi acikogretimden okuyomus fabrikada 12 saat calisiyor...

Hayırlısı olsun senin hakkinda ... bnm ayrildgim cocugun meslegi yok liseyi acikogretimden okuyomus fabrikada 12 saat calisiyor...
benim nişanlımda lise mezunuydu, açıköğretimden üniversite okuyordu. hiç de takmam öyle durumlara. yeter ki çalışsın, ben güveneyim bu adam evine bakar diyebileyim. ama ben bunu diyemiyordum artık eski nişanlımda.

Hepsi gececek hepsini de unutacaksin emin ol, neler yasiyoruz isitiyoruz devam ediyoruz, anne babanin soylediklerini hayli hayli unutacaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…