Neden arkama?Ben de arkana geçem de galp yapalım
Bn hic kurtulamadim depresyon dan bir sure kendimi iyi hissediyorum havalar iyiyse ise gdiyosam filan sonra yine ayni moda donuyorum ndn sence ?aman ihmal etme de canım, sen de benim gibi kurtulursun inşallah birgün
Ndn kibn lisedeyken kiz arkadasimin ortaokuldan beri konustgu vardi evlendiler dusun kac sene 10 sene rahat oldu herseyini bliyosun taniyosun ne guzel
Neden arkama?
Evde oturmaktan tabi kiBn hic kurtulamadim depresyon dan bir sure kendimi iyi hissediyorum havalar iyiyse ise gdiyosam filan sonra yine ayni moda donuyorum ndn sence ?
Hic dinliyor gibi bir halin yoktu vallahi, bu is olmasa tanisacaklardi 1 haftaya...Gecen gun iyiki senı dinlemisim anneleri tanistrma konusunda bitirdim zaten hemen
Ya kiyamam sana
Hayat herkesin agzina bir yerden miciyor, bir sekilde bitecek, su an ne desek sinirin gecmeyecek ama unutma cidden hicbir sey senden onemli degil, bu herkes icin boyle, ailen de boyle dusunuyor ama iste biraz sert cikalim da iki kati efor sarfetsin isleri yoluna sokmak icin diyorlar...
doktorunla konuşarak hallet canım bunları, ben resmen doktorumu mal etmiştim adamın yanına gitmekten. ama kafamdaki herşeyi soruyordum çözüm arıyorduk beraber, bence sen de öyle yapBn hic kurtulamadim depresyon dan bir sure kendimi iyi hissediyorum havalar iyiyse ise gdiyosam filan sonra yine ayni moda donuyorum ndn sence ?
30 yıllık hayal kırıklıklarımı anlatırsam burdan parise yol olur be, tey teeyyyHayır nazla bizim toplamda daha fazla hayal kırıklığımız var da ondan dedim.
Naz sen niye kpssye hazırlanmıyosun?daha napayım hex, kukla gibi ne derlerse yapıyorum. ankara da tanımadıgım insanlarla aynı odada sürünüyorum. 3 kuruş kazanıp biraz daha az yük olayım evdekilere diye ağzıma s.çıyorlar sesimi çıkartmıyorum. gitmeyim ankara ya madem burda kalayım diyorum onu da kabul etmiyorlar. 50 yaşıma geldim ben, sanki memnunum böyle olmaktan da bana yolladıkları paranın lafını yapıyorlar ya.
valla başlayacam böyle hayatın ızdırabına.. ben ne yapacam hex, ankara ya gidecem yine bikaç güne. hayatta para istemem artık annemlerden, nasıl geçinecem orda, nasıl yaşayacam yaa?
Hayatta para istemem diye bir sey yok...daha napayım hex, kukla gibi ne derlerse yapıyorum. ankara da tanımadıgım insanlarla aynı odada sürünüyorum. 3 kuruş kazanıp biraz daha az yük olayım evdekilere diye ağzıma s.çıyorlar sesimi çıkartmıyorum. gitmeyim ankara ya madem burda kalayım diyorum onu da kabul etmiyorlar. 50 yaşıma geldim ben, sanki memnunum böyle olmaktan da bana yolladıkları paranın lafını yapıyorlar ya.
valla başlayacam böyle hayatın ızdırabına.. ben ne yapacam hex, ankara ya gidecem yine bikaç güne. hayatta para istemem artık annemlerden, nasıl geçinecem orda, nasıl yaşayacam yaa?
çünkü devlette çalışmak istemiyorum. hem zaten 2014 geçti, 2016 ya da daha çok varNaz sen niye kpssye hazırlanmıyosun?
katır gibi inadım var, hayatta istemem artık. odadan çıkmadan yaşarım gerekirse ama istemem.Hayatta para istemem diye bir sey yok...
Onlar senin ailen, dogru ya da yanlis yaklasiyorlar orasi ayri tartisma konusu ama tek istedikleri senin iyiligin...
Isteyeceksin o parayi, ama ilerde duzenini kurdugunda kurusu kurusuna da telafi edeceksin...
O gunlerinde gelecek, 50 falan degilsin abartma, eskisi gibi degil artik hayat, belli bir yasa kadar yamulmadan duzen olmuyor artik...Iyi ol, at sinirini tamam ama heder etme kendini...
Filozof opsun seniHexi dinle naz, filozof milozof ama doğru konuşuyor kadın.
Hexi dinle naz, filozof milozof ama doğru konuşuyor kadın.
Bende sizdenimHayır nazla bizim toplamda daha fazla hayal kırıklığımız var da ondan dedim.
Hepsi birden hem regl, hem dolmussun bu zamana kadar, hem para lafi insani deli eder... Ama sonuc ne, sen de hata yapsan onlar da hata yapsa siz ailesiniz kusum... Sen okulu biraktiginda destek oldular mi evet hem de kac yilina mal olan bir hatanda yaninda oldular, bu da annenin hatasi hos goreceksin, tamam kiril, tamam soylen ama bu kadar icine islemesine izin verme...çünkü devlette çalışmak istemiyorum. hem zaten 2014 geçti, 2016 ya da daha çok var
katır gibi inadım var, hayatta istemem artık. odadan çıkmadan yaşarım gerekirse ama istemem.
ya babamın parası var hex biliyorum, bugun ofis açacam desem emin ol o vereceği para etkilemez bile onu. ama ben yine de kendim çabalayım diye istemiyorum orda burda sürünüyorum. bana verdiklerini de telafi ederim, evlenme gibi bi derdim yok, anamla babamla yiyecem o parayı kazanırsam başka ne yepacam yani.
geçmiyor sinirim, valla sürekli yaş var gözümde. regl m mi yaklaştı nedir sinirim heryerime ağrı olarak vurdu resmen patlayacam birazdan.
Yok canim bn dikkate alirim büyüklerim soylediklerini sen oyle soyledikten aonra dusundum iyice taniyim dedim bu ciktiHic dinliyor gibi bir halin yoktu vallahi, bu is olmasa tanisacaklardi 1 haftaya...
Neyse erkenden gormussun iyi ki yuzunu...
Insan yillar sonra bile bambaska bir tarafini, huyunu suyunu gorebiliyor, her zaman mantikli adimlar at, acele olan hicbir sey guzel sonuclar dogurmuyor...
Ben de hiç istemiyordum hala da bayıla bayıla başvurmuyorum ama şartlar kötü özelde düzgün iş yok diye dedim. Böyle psikolojini bozmaktan iyidir.çünkü devlette çalışmak istemiyorum. hem zaten 2014 geçti, 2016 ya da daha çok var
katır gibi inadım var, hayatta istemem artık. odadan çıkmadan yaşarım gerekirse ama istemem.
ya babamın parası var hex biliyorum, bugun ofis açacam desem emin ol o vereceği para etkilemez bile onu. ama ben yine de kendim çabalayım diye istemiyorum orda burda sürünüyorum. bana verdiklerini de telafi ederim, evlenme gibi bi derdim yok, anamla babamla yiyecem o parayı kazanırsam başka ne yepacam yani.
geçmiyor sinirim, valla sürekli yaş var gözümde. regl m mi yaklaştı nedir sinirim heryerime ağrı olarak vurdu resmen patlayacam birazdan.
Belkidr oyledir aman ne bileyim yaEvde oturmaktan tabi ki
Umarım çok çok daha iyileri karşına çıkarYok canim bn dikkate alirim büyüklerim soylediklerini sen oyle soyledikten aonra dusundum iyice taniyim dedim bu cikti
ben yaptıgım hatanın bedelini fazla fazla ödedim, hala da ödüyorum işte. o dönemde yanımda olduklarının acısını da onlar fazlasıyla çıkardılar inan. hazmedemedigim şey arada paranın lafının yapılmış olması.Hepsi birden hem regl, hem dolmussun bu zamana kadar, hem para lafi insani deli eder... Ama sonuc ne, sen de hata yapsan onlar da hata yapsa siz ailesiniz kusum... Sen okulu biraktiginda destek oldular mi evet hem de kac yilina mal olan bir hatanda yaninda oldular, bu da annenin hatasi hos goreceksin, tamam kiril, tamam soylen ama bu kadar icine islemesine izin verme...
2014 geçti zaten never ım, he başvuru yaparım belki atama zamanında ama 71 puanla mümkün değil. eğer böyle devam ederse zaten mecburen 2016 ya çalışır, atanmak için uğraşırım yani.Ben de hiç istemiyordum hala da bayıla bayıla başvurmuyorum ama şartlar kötü özelde düzgün iş yok diye dedim. Böyle psikolojini bozmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?