Senin mikin bana zatenOlacak olacak her şey güzel olacak. Bunlar tecrübe hep, daha güçlü oluyoruz. Ben bugün çok pollyannayım lorin değerini bil bak
inşallah hex im inşallah.Hepsi gececek hepsini de unutacaksin emin ol, neler yasiyoruz isitiyoruz devam ediyoruz, anne babanin soylediklerini hayli hayli unutacaksin...
Ben hicbisey diyemiyorum onun hakkinda cunki tanima asamasindaydik ama ndnse kandirilmis gbi hissediyorum gecermibenim nişanlımda lise mezunuydu, açıköğretimden üniversite okuyordu. hiç de takmam öyle durumlara. yeter ki çalışsın, ben güveneyim bu adam evine bakar diyebileyim. ama ben bunu diyemiyordum artık eski nişanlımda.
Benimde yok
Ben hicbisey diyemiyorum onun hakkinda cunki tanima asamasindaydik ama ndnse kandirilmis gbi hissediyorum gecermi
Ya ben aslinda universite olayina bozugum iste bulamiyorum para lazim okumam icin bliyosun bide cocugun gercek yzuunu gorunce hicbisey duzgun gitmiyor die iyice darlandim daha onceki konustuklarimda da hep boyle oldu durup durup basa sariyorum sankiIyi yaptin canim, bitmesi de cok iyi olmusum ciddiyim...
Yanimda olsan cignerdim seni, bir seyin kalmazdi, krizse e zaten kut giderdin kisa suredeinşallah hex im inşallah.
sırtım çok ağrıyor ya, kalp krizi mi geçiriyorum acaba
Diyorum ya bn aslinda issizlige universite okuyamayisima takilip kaldim bu kdr hayatim b.ktan gdiyorken iyi olacak mutlu olcam die dusundum ama yine bisey cikti ona bozugum1 haftada acımaz yaa, geçer geçer 2 güne aklına bile gelmez
kalp krizi de yok la bizim sülalede, hiç de öle küt diye gidemem yaniYanimda olsan cignerdim seni, bir seyin kalmazdi, krizse e zaten kut giderdin kisa surede
ilk tanıştıgınız da bilmiyor muydun öğretim durumunu?Diyorum ya bn aslinda issizlige universite okuyamayisima takilip kaldim bu kdr hayatim b.ktan gdiyorken iyi olacak mutlu olcam die dusundum ama yine bisey cikti ona bozugum
Ogretim durumunu kafama takmadim o diger facede gördüklerim yuzunden ayrildim ben öğrenim durumunu su yuzden anlattim sana eski nisanli nin isini anlatinca onunda duzenli bi isi yok okumamis ilerde belki calismayadabilir issiz olabilir anlamndakalp krizi de yok la bizim sülalede, hiç de öle küt diye gidemem yaniartık gel de çiğne beni bee, bu never ın hiç bişey yapacagı yok
ilk tanıştıgınız da bilmiyor muydun öğretim durumunu?
Agir kanli bisi okalp krizi de yok la bizim sülalede, hiç de öle küt diye gidemem yaniartık gel de çiğne beni bee, bu never ın hiç bişey yapacagı yok
ilk tanıştıgınız da bilmiyor muydun öğretim durumunu?
Ogretim durumunu kafama takmadim o diger facede gördüklerim yuzunden ayrildim ben öğrenim durumunu su yuzden anlattim sana eski nisanli nin isini anlatinca onunda duzenli bi isi yok okumamis ilerde belki calismayadabilir issiz olabilir anlamnda
Onu dusunmuyorum ki sorun o degil herseyin ters gitmesi yine aynu seyi yasamamzaten face de gördüklerin tek başına bir ilişkiyi bitirme sebebi canım okuma mevzu ayrı bişey. düzenli bir işi olmaması da sıkıntı gerçi piyasa da kötü ama ne bileyim. aman bitmiş gitmiş, düşünme bence artık boşver
Agir kanli bisi o
Onu dusunmuyorum ki sorun o degil herseyin ters gitmesi yine aynu seyi yasamam
Nasil anlattigi ne degil anlat da bilelimyaa ben gördüm onu hiç de anlattıgı biri gibi değil
Nasil anlattigi ne degil anlat da bilelim
Off bilmiyorum hicbirsey iyi gitmiyorkısa zamanda kurtardın canım kendimi bunda dert edilecek bişey yokki. ileride baglandıktan sonra yaşasaydın o zaman daha kötü olurdu senin için
Off bilmiyorum hicbirsey iyi gitmiyor
Insallah ama sanmıyorumdüzelir zamanla, sabret bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?