Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hepsi gececek hepsini de unutacaksin emin ol, neler yasiyoruz isitiyoruz devam ediyoruz, anne babanin soylediklerini hayli hayli unutacaksin...
inşallah hex im inşallah.
sırtım çok ağrıyor ya, kalp krizi mi geçiriyorum acaba

Ben hicbisey diyemiyorum onun hakkinda cunki tanima asamasindaydik ama ndnse kandirilmis gbi hissediyorum gecermi

Iyi yaptin canim, bitmesi de cok iyi olmusum ciddiyim...
Ya ben aslinda universite olayina bozugum iste bulamiyorum para lazim okumam icin bliyosun bide cocugun gercek yzuunu gorunce hicbisey duzgun gitmiyor die iyice darlandim daha onceki konustuklarimda da hep boyle oldu durup durup basa sariyorum sanki

Yanimda olsan cignerdim seni, bir seyin kalmazdi, krizse e zaten kut giderdin kisa surede
kalp krizi de yok la bizim sülalede, hiç de öle küt diye gidemem yani artık gel de çiğne beni bee, bu never ın hiç bişey yapacagı yok
Diyorum ya bn aslinda issizlige universite okuyamayisima takilip kaldim bu kdr hayatim b.ktan gdiyorken iyi olacak mutlu olcam die dusundum ama yine bisey cikti ona bozugum
ilk tanıştıgınız da bilmiyor muydun öğretim durumunu?

kalp krizi de yok la bizim sülalede, hiç de öle küt diye gidemem yani artık gel de çiğne beni bee, bu never ın hiç bişey yapacagı yok

ilk tanıştıgınız da bilmiyor muydun öğretim durumunu?
Ogretim durumunu kafama takmadim o diger facede gördüklerim yuzunden ayrildim ben öğrenim durumunu su yuzden anlattim sana eski nisanli nin isini anlatinca onunda duzenli bi isi yok okumamis ilerde belki calismayadabilir issiz olabilir anlamnda

zaten face de gördüklerin tek başına bir ilişkiyi bitirme sebebi canım okuma mevzu ayrı bişey. düzenli bir işi olmaması da sıkıntı gerçi piyasa da kötü ama ne bileyim. aman bitmiş gitmiş, düşünme bence artık boşver

Onu dusunmuyorum ki sorun o degil herseyin ters gitmesi yine aynu seyi yasamam

Onu dusunmuyorum ki sorun o degil herseyin ters gitmesi yine aynu seyi yasamam

kısa zamanda kurtardın canım kendimi bunda dert edilecek bişey yokki. ileride baglandıktan sonra yaşasaydın o zaman daha kötü olurdu senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…