Kimlikte ne yazdığının bir önemi var mı?
hayatta her yerde karşına o lanet kimlik çıktığı için malesef önemi var
Ya bırak kimliği salla sen 25 gibi yaşarsan aaa inanmıyorum 30 musun nidalarından daha fazlası çıkmaz karşına
Bakalim verecegiz puaninisupriz olsun sana, tanışınca kendi gözlerinle görürsün
29dan sonra 40 mı geliyor
Ben de 28im amma tatava yaptin ha!!zaten şu anda kimse 30 yaşında olduğuma inanmıyor da iyi bişey de degil pek bu durum. anasını satayım bugun bi koca bulacak olsam o bile kesin benden küçük yaşta olur
Hex bence sen girme bu topa canım hıncını senden çıkartırBakalim verecegiz puanini
Ben de 28im amma tatava yaptin ha!!
ya ben napıyım yas 32
marrta 33
bende 45 yasımı merak ederım hep yaa :)33 çok güzel bir yaş gibi gelmiştir bana hep, 33ümü merakla bekliyorum
Ben de 28im amma tatava yaptin ha!!
Lan bugün çok pizitifim
PikiHex bence sen girme bu topa canım hıncını senden çıkartır
Benim de 30 hayalim var oldum olasi, yani 30 hayalinden ziyade 30 yasinda oldugum da olmak istedigim bir kadin modeli var, hala 2 senem var bakalim33 çok güzel bir yaş gibi gelmiştir bana hep, 33ümü merakla bekliyorum
YirinLan bugün çok pizitifim
Hicbirinin garantisi yok bu bir, niye kiyasliyayim bu iki, bunlarin olmasi ya da olmamasi mutlu olma kriteri degil uc, agzina carparim dortyanında kocan, elinin altında işin gelmiş bana ben de 28 im diyor
yaşım olmuş 30, işim yok, kocam yok, lan hepsini geçtim beni seven bir adamcık bile yok, ne kıyaslıyosun sen kendini benimle
Piki
Benim de 30 hayalim var oldum olasi, yani 30 hayalinden ziyade 30 yasinda oldugum da olmak istedigim bir kadin modeli var, hala 2 senem var bakalim
Yirin
En guzel 19Her yaş ayrı güzel
Yok be 19da azcık mal oluyosun afedersinEn guzel 19
4oli yaslar beni korkutuyor yabende 45 yasımı merak ederım hep yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?