Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bugun basima neler geldi ya, tezi bu en gec haftaya teslim edecegim, ama graduate school a imza kagidini vermem lazim, 3 danismanin imzaladigi, 100% pamuk olmasi gerekn bir kagit, neyse sabahin koru ciktim, binbir kosturma imzalari aldim, eve geldim, cantadan cikardim, kahve dokulmus kenarina, pamuk kagit azicik gelmis, eme eme erimis embesil... Delirdim tekrar ustumu giyindim hadi tekrar hocalari bul, biri labda biri toplantida, pamuklu kagit bul ay delirdim, neyse anca geldim eve daha yatip kalkip ise guceaoturcam kafam kazan gibi zaten hasta gibiyim, nefes tikanmis gibi azicik

Ay o hep bana da olur ya ne zaman imza işim olsa hep 1 hafta uğraşırım ya hocaları bulamam 40 defa gider gelirim benden sonran gidenler 1 saatte halleder. Geçmiş olsun bebek.

Dordu ben dedim, besten devam edecektin!!
Huysuzsun bugun, doveydim seni iyiydi
döv gitsin beni
Onun matematiğini mazur görüyoruz.

neyse halletmişsin yavru, biraz yormuş ama olsun. dinlen hele de biraz akşama bakarsın, olmadı yarın motor takarsın

Ay o hep bana da olur ya ne zaman imza işim olsa hep 1 hafta uğraşırım ya hocaları bulamam 40 defa gider gelirim benden sonran gidenler 1 saatte halleder. Geçmiş olsun bebek.
En son telefonda ses tellerimi parcalayarak sevgiliye bagiriyordum, o ne yapmissa sanki, benim malligim
Sagol kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…