Duzgun konus, bu laf bana da geliyor!!Yok be 19da azcık mal oluyosun afedersin
bunların hiçbiri yok ve ben mutsuzum bunu napacaz bu da dörtHicbirinin garantisi yok bu bir, niye kiyasliyayim bu iki, bunlarin olmasi ya da olmamasi mutlu olma kriteri degil uc, agzina carparim dort
Dordu ben dedim, besten devam edecektin!!bunların hiçbiri yok ve ben mutsuzum bunu napacaz bu da dört
Onun matematiğini mazur görüyoruz.Dordu ben dedim, besten devam edecektin!!
Huysuzsun bugun, doveydim seni iyiydi
Durgun bu kiz ben dedim!Onun matematiğini mazur görüyoruz.
Bugun basima neler geldi ya, tezi bu en gec haftaya teslim edecegim, ama graduate school a imza kagidini vermem lazim, 3 danismanin imzaladigi, 100% pamuk olmasi gerekn bir kagit, neyse sabahin koru ciktim, binbir kosturma imzalari aldim, eve geldim, cantadan cikardim, kahve dokulmus kenarina, pamuk kagit azicik gelmis, eme eme erimis embesil... Delirdim tekrar ustumu giyindim hadi tekrar hocalari bul, biri labda biri toplantida, pamuklu kagit bul ay delirdim, neyse anca geldim eve daha yatip kalkip ise guceaoturcam kafam kazan gibi zaten hasta gibiyim, nefes tikanmis gibi azicik
döv gitsin beniDordu ben dedim, besten devam edecektin!!
Huysuzsun bugun, doveydim seni iyiydi
Onun matematiğini mazur görüyoruz.
neyse halletmişsin yavru, biraz yormuş ama olsun. dinlen hele de biraz akşama bakarsın, olmadı yarın motor takarsınBugun basima neler geldi ya, tezi bu en gec haftaya teslim edecegim, ama graduate school a imza kagidini vermem lazim, 3 danismanin imzaladigi, 100% pamuk olmasi gerekn bir kagit, neyse sabahin koru ciktim, binbir kosturma imzalari aldim, eve geldim, cantadan cikardim, kahve dokulmus kenarina, pamuk kagit azicik gelmis, eme eme erimis embesil... Delirdim tekrar ustumu giyindim hadi tekrar hocalari bul, biri labda biri toplantida, pamuklu kagit bul ay delirdim, neyse anca geldim eve daha yatip kalkip ise guceaoturcam kafam kazan gibi zaten hasta gibiyim, nefes tikanmis gibi azicik
En son telefonda ses tellerimi parcalayarak sevgiliye bagiriyordum, o ne yapmissa sanki, benim malligimAy o hep bana da olur ya ne zaman imza işim olsa hep 1 hafta uğraşırım ya hocaları bulamam 40 defa gider gelirim benden sonran gidenler 1 saatte halleder.Geçmiş olsun bebek.
Motor takmak ne lan?!döv gitsin beni
neyse halletmişsin yavru, biraz yormuş ama olsun. dinlen hele de biraz akşama bakarsın, olmadı yarın motor takarsın
hızlı hızlı yapmak demek işteMotor takmak ne lan?!
her yere de aynı resmi koyuyorsun
Bu işte
Haa desene oyle...
Bu işte
Nasil yaftalayiverdin zevimsizhızlı hızlı yapmak demek işteyurt dışında kalınca türkçeyi unutmuşsun
Bana yardimci olmaya calisiyorher yere de aynı resmi koyuyorsun
hızlı hızlı yapmak demek işteyurt dışında kalınca türkçeyi unutmuşsun
her yere de aynı resmi koyuyorsun
motor takmak deyimini bilmeyen türk mi olur yaaHaa desene oyle...
Nasil yaftalayiverdin zevimsiz
Bana yardimci olmaya calisiyor
Her yere aynı resmi koyuyosun
ben merak edıyorumm ,menopozdakı hallerımı :)4oli yaslar beni korkutuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?