40 yaşında menopoz mu olur ya tövbe deben merak edıyorumm ,menopozdakı hallerımı :)
Bu kadari da fazla, never topigi terkeder misin?!
45 dedım yaa :)40 yaşında menopoz mu olur ya tövbe de
45 de erken45 dedım yaa :)
Etmem, sen git.Bu kadari da fazla, never topigi terkeder misin?!
He gocmenim, gavurum sana ne?!motor takmak deyimini bilmeyen türk mi olur yaagavur
Orda nal gibi konu sahibi diye benim adin yaziyor kadin, haddini bil!Etmem, sen git.
He gocmenim, gavurum sana ne?!
40 yasinda ne menopozu?ben merak edıyorumm ,menopozdakı hallerımı :)
Orda nal gibi konu sahibi diye benim adin yaziyor kadin, haddini bil!
Bizimkiler aslen makedon, ordan bulgaristana, ordan da trakyaya gecmisler iste, anlatirim bir ara epey olayliben de göçmenim laanam göçmen daha doğrusu ama ben de öyle hissediyom kendimi
Espriler, sakalar girla!Sen beni kovamazsın, ben istifa ediyorum!
yok be annem 45 te oldu45 de erken
bulgaristan göçmeni. babamda da uzaktan selanik göçmenliği mi ne bişey var sanırım ama anamın bizzat kendisi göçmenBizimkiler aslen makedon, ordan bulgaristana, ordan da trakyaya gecmisler iste, anlatirim bir ara epey olayli
Annen ne gocmeni?
O erken olmus o zaman, bir tek onu mu biliyorsun sende?yok be annem 45 te oldu
yok be annem 45 te oldu
Yok benim babamin dedeleri gocmus makedonyadan, ben trakyaya dogdum direktbulgaristan göçmeni. babamda da uzaktan selanik göçmenliği mi ne bişey var sanırım ama anamın bizzat kendisi göçmen
Görmedim nerde?Yok benim babamin dedeleri gocmus makedonyadan, ben trakyaya dogdum direkt
Hatunun teki konus acmis agzina geleni soylemis ya trakyalilarla ilgili, gordunuz mu?
Bdv de yorumlarinizi bekliyorumdu galiba adi da mune kapadi, igrencler, buz gibiler, bulgar soparlari dedi durdu terbiyesiz, ben yeni ban yemenin hanimligi ile cevap verip cekildimGörmedim nerde?
sanırım oyle ama erken yasta babamı kaybettı onunda etkısı olabılırO erken olmus o zaman, bir tek onu mu biliyorsun sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?