Basin sagolsun...sanırım oyle ama erken yasta babamı kaybettı onunda etkısı olabılır
Yok benim babamin dedeleri gocmus makedonyadan, ben trakyaya dogdum direkt
Hatunun teki konus acmis agzina geleni soylemis ya trakyalilarla ilgili, gordunuz mu?
Başınız sağ olsun, genetik oluyor ya anneannen de erken olmuştur büyük ihtimal.sanırım oyle ama erken yasta babamı kaybettı onunda etkısı olabılır
Okumadım o konuyu teh nasıl kaçırmışım pis ırkçıBdv de yorumlarinizi bekliyorumdu galiba adi da mune kapadi, igrencler, buz gibiler, bulgar soparlari dedi durdu terbiyesiz, ben yeni ban yemenin hanimligi ile cevap verip cekildim
sagolunn,genetık olabılır evettBaşınız sağ olsun, genetik oluyor ya anneannen de erken olmuştur büyük ihtimal.
sagol dostlar sagolsun,etkıler tabikiBasin sagolsun...
Bilemiyorum etkiler mi ama genetikte olabilir...
Kasimislar zaten, ozur dilemis dilemis ama yetmemis...neden kasınmış ki o kadar ?
Sacma bir insan ya, kustum abelerinizden diyor bir deOkumadım o konuyu teh nasıl kaçırmışım pis ırkçı
kim nasıl dürtmüş ki acaba oralardan da böyle kinlenmiş safKasimislar zaten, ozur dilemis dilemis ama yetmemis...
Kendi memleketim tabi ki cok daha fazla seviyorum, hic cocuk gelin olmamasi, en fazla tiyatroya gidilen, kadinlarin okuma oranin en yuksek bolge olmasi bile yeterli benim orayi sevmem icin, hadi digerlerini gec ama tabi ki burasi iyi burasi kotu gene de denmez, her yerde iyi insan kotu insan genellemelik sacmalik, bir bolge insanina igrenc demek asil igrenclik...Sig insan iste yapacak bir sey yok...
iyi dinlenmeler cicim, çabucak bitir işlerini, kolaylıklar olsunBen kaciyorum hatunlar, biraz uzanayim ilac icip, kalkinca islerim var bir dolu
İyi çalışmalarBen kaciyorum hatunlar, biraz uzanayim ilac icip, kalkinca islerim var bir dolu
Yarın alo değil de bugün anama inadımdan bot alamadım la kendime, ne halt yiyecem ben koca kış
benımde cok eksıgım var yaao değil de bugün anama inadımdan bot alamadım la kendime, ne halt yiyecem ben koca kış
Yarın al
benımde cok eksıgım var yaa
iste kartını vermez mi?annemin kredi kartıyla alacaktık, parayı da ananem maaşını alınca verecekti
montu geçen kış aldım da bota cidden ihtiyacım vardı
iste kartını vermez mi?
Ya gurur mu yapıyosun naz allah aşkına ihtiyacın varmış keyfinden değil ya? İste al işteannem bugun de alayım diye çok uğraştı da ben sinirimden istemedim. şimdi kartı da hayatta istemem
ben hersene mont ve cızme alırım,alısverıse cok duskunum yaaannemin kredi kartıyla alacaktık, parayı da ananem maaşını alınca verecekti
montu geçen kış aldım da bota cidden ihtiyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?