Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sorma yaaa valla kaptim sifayi cay ice ice icim disim cay oldu -.- ne kadar bitki cayi varsa icimde hepsi :d ... Öyle yapiyorum .. Insallah olmazsin dikat et sende cay falan ic iyi gelir belki

Sorma yaaa valla kaptim sifayi cay ice ice icim disim cay oldu -.- ne kadar bitki cayi varsa icimde hepsi :d ... Öyle yapiyorum .. Insallah olmazsin dikat et sende cay falan ic iyi gelir belki
Evet bitki cayi da iyi gelir, gunluk yasamda da iciyorum zaten...Sicak soguk havalar heder ediyor insani...
Bu arada biz seninle tanismis miydik? Arada topige geldigini gordum am tanismadik sanirim

Hayir tanismadik Kimseyi tanimiyorum :/ kendimi hir anda burda buldum :) 26 yasinda deli dolu bazen uyuz bazen cok seker biri oluyorum :) uyuz yanim cok yok biraz tembelim -.- sevgilimde yok evde kalmaya adayim öyle sem :)

cadılar bayramı partisine gitmiştir belki
Biz de yarin gidecegiz, biraz genc tayfa oluyor ama cikip icmeye engel degil
Hayir tanismadik Kimseyi tanimiyorum :/ kendimi hir anda burda buldum :) 26 yasinda deli dolu bazen uyuz bazen cok seker biri oluyorum :) uyuz yanim cok yok biraz tembelim -.- sevgilimde yok evde kalmaya adayim öyle sem :)
Hosgeldin o zaman aramiza Ben 28 yasinda, hala ogrencilikle ugrasan, hayvansever, bazen asabi bazen de sevecen bir insanim, umarim hep seker oldugumuz gunler denk geliriz

ben rakı sevmedigim için o zamana kadar hevesim geçer kesin, bana hemen lazım
Ya nasil sevmezsin o kadar playlist yaptik ya
Neyse sana baska bir sey ayarlariz Hala huysuzluk yapma, inan doverim
... diye konu var bdv'de oraya gel, kesin ban yiyecegim gene

Ya nasil sevmezsin o kadar playlist yaptik ya
Neyse sana baska bir sey ayarlariz Hala huysuzluk yapma, inan doverim
... diye konu var bdv'de oraya gel, kesin ban yiyecegim gene
tamam sizle içecem o ayrı da benim bu ara içesim var, ama bu rakı içecegim tek arkadaşımla da konuşmadıgıma göre içemem kesin
tam o konuya bakıyordum bende zaten de kaşınmasan mı acaba yine

kalk da yap lan işlerini hala elalemin kuzusunun derdinde
Benim babam buyuk sef timam mi? Guzularimiz var bizim bahcede sira sira dizip yiyoruz ama o kadar cok ama cok guzelim ki eltim beni kiskaniyor, zaten bizim guzumuzu yeme derdinde domuz!
Ne tatli insanlar var bu dunyada ya, sen sakrak bir insan yapti beni sabah sabah sagolsun
Gidiyorum 15 dakikaya...

keşke benim de derdim kuzumu başkasının yemesi olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…