ihtiyacım var çünkü botlarım eskidi, ama öte yandan da ciddi diyorum ben daha para isteyemem annemlerden. botun parasını ananemden alıp ankarada günlük olarak kullanmak da mantıklı geliyor.Ya gurur mu yapıyosun naz allah aşkına ihtiyacın varmış keyfinden değil ya? İste al işte
alışverişi ben de severim de mont, çizme gibi pahası beni aşacak şeyleri ancak bi tane alıp eskiyene kadar kullanabiliyorum.ben hersene mont ve cızme alırım,alısverıse cok duskunum yaa
Ben de gidiyorum ya bütün gün otur otur öptüm sizi görüşürüz
bu yıl corap cok alcam yaa degısık degısık
ben etek sewerım sen nıye gıymıyodun bır bayana cok yakısan seylerden bırı etektırben çok fazla etek giymediğim için ihtiyaç duymuyorum pek. şal, atkı türü şeylere bayılıyorum ben
ben etek sewerım sen nıye gıymıyodun bır bayana cok yakısan seylerden bırı etektır
Naber fistik?
Aha duzelmemis benimkiiyi diyelim iyi olalım canım, senden naber
Aha duzelmemis benimki
Yeni kalktim, kafam acilana kadar internette takiliyorum...
Heee azicik oyleyimsen şimdi çok huysuzsundur la hiç uğraşılmaz seninle
Heee azicik oyleyimCok isim var bugun, kendimi baslamak icin gaza getirmeye calisiyorum
Oyle yapinca takilip kaliyorum basinadaha saat 10 orda, koca bir gün vaktın var. biraz keyiflendir kendini sonra başlarsın
Sen de oyle olMuuusssmutluuuuuu olun hepninizzzzzzz :) hastayim banada sifa dileyin -.-
kalk yap len o zaman oyalanmaOyle yapinca takilip kaliyorum basina, dun yapmam gerekti bunlari, salak sacma imza ile ugrasinca kaldi
Hadi ya, tam mevsim gecisi, ben de ha oldum ha olacagim, yirtip duruyorum...Girip oldummm -.- cok tsk ederim:)
Vurma be kafama, zaten yarim akilli bir seyimkalk yap len o zaman oyalanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?