İşsizlik yakamızı bırakmıyor kiNe yapayım bildiğin gibi işte bir tatil yaptım geldim o kadar yine işsizliğin kollarına bıraktım kendimi
Yok kuzum boyatmadım, hazır toparlamışken tekrar yıpratmaya korktumİşsizlik yakamızı bırakmıyor kisaçlarını boyattın mı sen?
Hmm iyi bakalım ben de zorla düzelttim saçlarımı biraz böyle kalsın bakalım.Yok kuzum boyatmadım, hazır toparlamışken tekrar yıpratmaya korktum
Öyle işte. Sen ne yaptın İstanbul'a ne zaman gidiyorsun ya da gittin mi?Hmm iyi bakalım ben de zorla düzelttim saçlarımı biraz böyle kalsın bakalım.
Yok gitmedim canım daha bekliyorum bakalımÖyle işte. Sen ne yaptın İstanbul'a ne zaman gidiyorsun ya da gittin mi?
Hayırlısı olsun. Sizin atamalar bu ay dimi?Yok gitmedim canım daha bekliyorum bakalım
evt canım ama daha bellı degıl ne zaman olacagıHayırlısı olsun. Sizin atamalar bu ay dimi?
Beklemek de ne zormuş ya sınavdan önce çalışmakla geçiyordu en azındanevt canım ama daha bellı degıl ne zaman olacagı
Beklemek de ne zormuş ya sınavdan önce çalışmakla geçiyordu en azından
Ne oldu?
Sorma canım valla ya.Beklemek de ne zormuş ya sınavdan önce çalışmakla geçiyordu en azından
Ne oldu ne la?!Ne oldu?
Belis senin sevgilin askere gitmisti di mi? Ne alemde alismis mi, iyimiymis ortami? Bir de sen alistin mi tabii?Sorma canım valla ya.
Hadi hallet de gel, sana akp genel merkezi manzaralı ev buldum
balkon konuşmalarını evinin balkonunda çayını yudumlayarak dinler daha ne olsun
Hosgeldin bebek...hi hello ciao
Hosgeldin bebek...
Ne yapiyorsun bu saatte yat uyu deli
Senin zaten su araf halin seni mahvedecek, kurtul sundan artik...uyuyamıyorum sinirlerim zıpladı sabahı bekliyorum kocama dalıcam
sen nasılsın
Senin zaten su araf halin seni mahvedecek, kurtul sundan artik...
Bosu bosuna uzuyorsun kendini, hot got anlat derdini, anladi anladi anlamadi yuru git artik just...
Ben de napayim sabahin korunde kalkacagim, yatarim birazdan 4 ay kaldi tez+makale+ders yestistirmem gereken...
Kirdim kiracagim ben de kafayi
Ingilizce klavye iste ö koy o'lar yerinebekliyorum uyansın ne cevap vericek ona göre kalkıp gidicem dilekçemi vericem
son bekleyiş gerçekten
hot got ı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?