Sahibinden full+full yapili geyik!!

Duruyor duruyor :) sen biliyorsun buraları heex
Epey arkadasim vardi oradan lise zamani, biz de avcilar denizkosklerdeydik, gerci depremden sonra cok bozulmus duydugum kadariyle oralar, bahcesehir de uc bes ciks ergeni disinda nezihtir

İyi de benim uykum yok

eee sen de alıştırmasaydın adamı, bak sensiz uyuyamıyor işte

Aynen bebegim, yarin bu saatte ayni yerde
Ben keyif yapacak olsam hic yatmam vallahi, ya da uyudumu sivisirim

saatlerimizi de ayarlayalım mı
true adamı alıştırmış bi kere yanında karısı olmadan uyuyamıyor sen adamı yalnız uyumaya alıştırmışsın demek

saatlerimizi de ayarlayalım mı
true adamı alıştırmış bi kere yanında karısı olmadan uyuyamıyor sen adamı yalnız uyumaya alıştırmışsın demek
Olaaarrr
Ya yok biz de oyleyiz, gerci cok da olmamak lazim sanki, biz gobekten bagli gibiyiz

Olaaarrr
Ya yok biz de oyleyiz, gerci cok da olmamak lazim sanki, biz gobekten bagli gibiyiz

şuan yabancı bir ülkede yalnız başınıza olmaktan kaynaklı da olabilir bu durum, kendi ülkenize geldiginiz zaman daha kendinize ait vakitler geçirirsiniz sanırım
yoksa bize rakı masası kurdugunda bi ucunda da kocan mı oturacak

Ya biz hep oyleydik naz, yani 2004te tanistik, o zamandan beri hep beraber vakit gecirmek isteriz, ikimizde de var, yapi meselesi sanirim... Yok yok onu ayiririz, yani o da cikar arkadaslariyla yeri gelince, ben de takilirim, oyle dip dibe degil, ama yeri gelir beraber iceriz canim ne var

ilk buluşmamız da kocan olmasa iyi olur sanki, benim için degil de andro kıskanır diye düşünüyorum
işin şakası bi yana, ince bi ayar var orda ben sizin o ayarı tutturdugunuzu düşünüyorum. o kendi arkadaşlarıyla sen kendi arkaaşlarınla takılıyorsanı bu güzel, ama her yere beraber giden yapışık çiftlerdenseniz, ayrı hiç takılmıyorsanız, iyi sabrediyormuşsunuz derim valla
gerçi eski nişanlımla ben tamamen ikimiz vakit geçiren bi çifttik. onun arkadaşı bile gelecek olsa, ya da o gidecek olsa illa çanta gibi beni de yanında taşırdı. ne salakmışım o zamanlar

Yok canim ilk bulusmada falan ben cagirsam o gelmez zaten, ben de gel demem zaten Vallahi ince ayar tuttu mu bilmem, ama ikimizin de keyfi yerinde, yani asiri bir bagimli halimiz var yalan degil, ama ayri arkadas bulusmalarimiz, keyif yapma hallerimiz tabii ki var, lazim da zaten, ben evde keyif yapacagim zaman, evden git diye yollamisligim bile vardir

Nazgiz ben kaciyorum simdilik, 1-2 saatlik daha isim var, senin de gec oldu zaten, yat uyu artik, yarin da eve varinca gel buraya anlatacagim dedin sozun var Opuldun cok cok

düşün işte ben onu yapamıyordum. 2 seneye yakın aynı evde yaşadık biz, anasına gönderiyordum artık az bi git dolaş diye ona bile beni de götürüyordu gerçi şikayetçi değildim o zamanlar, şimdi olayın dışından bakınca saçma gibi geliyor ama gayet de keyfim yerindeydi yani.

Nazgiz ben kaciyorum simdilik, 1-2 saatlik daha isim var, senin de gec oldu zaten, yat uyu artik, yarin da eve varinca gel buraya anlatacagim dedin sozun var Opuldun cok cok

tamamdır canım hex im, sana kolaylıklar dilerim. yarın bu saatlerde tüm olanı biteni öğrenmiş olacaksın ( ortada olan biten bişey varsa tabi )
de hade ben de biraz daha bakınıp yatayım madem, görüşürükk

Arkadas oluyorsun zaten zamanla, bizim keyif aldigimiz seyler tamamen ayni, onunla da ilgili, dedigim gibi bir de yapi meselesi iste, sen de benim gibisin demek ki Cevap vermeden gitmiyeyim dedim, optum tekrar yavru

Saat 12:42, tezimin tartisma kisminin ilk kismini bitirdim, gecenin koru danismana yolladim (kadinin umarim telinin sesi acik degildir)... Naz senin burnunu kirarim, kizim senin burnun yandan ne kadar guzel!!! Biz de kemerli burunla geziyoruz ha! Androm cikolatami begendin mi?!
Yarin geyige geliyorum, bosum, herkesi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…