Jameslerden bir tane getirme hakkimiz var, michael icin bakarim
Yok en kotu cikolata alirim, yeriz bulusuncaLikit mi, kati mi ona karar ver? Off cok salagim
Cikolata be!! Dur anneal Skype ta konusuyorum, geliyorum birazdan yavrumLikit James de mi var abooow adamlar neler yapmışKızım o litre sınırına takılır getiremezsin
Laynnn niye gelmiyor bildirim, cok havaliydi oZahmete giripheexee falan yazıyosun da yavrum onun bildirimi gelmiyor bana.
Site değişeli bdv ne sıkıcı lan, doğru düzgün fake konu bile yok, kavga bile çıkmıyor
Laynnn niye gelmiyor bildirim, cok havaliydi o
Sen ac, yanlis oldugunu biliyorum ama evli bir hatundan hoslaniyorum, kinamayin, kinadiginiz basina gelmeden olmezsiniz de bitir, butun kriterler saglanmis olur
Nazin puzzle ne oldu acaba ya? Kesin yapmamistir o onuCıks, tercihlerimi milletin ağzına sakız edemem
Ne ara yapsın kız, işten başını kaşıyamıyo kiNazin puzzle ne oldu acaba ya? Kesin yapmamistir o onu
Teee ne zaman aldi onu oNe ara yapsın kız, işten başını kaşıyamıyo ki
Bitti benim o kadardı işteTeee ne zaman aldi onu oBenim nerden geldiyse aklima Bitti mi sizin temizlik isi haci
Bitti benim o kadardı işte
Yüksek lisans olabilir mesela lisans sonrası genelde o tercih ediliyor
Andro sen hacettepe ne yaptin? Ne zamandir soracagim bir turlu soramadim, lisans egitimin gazi ama sonrasini bilmiyorum, bana kendinden bahset andro!!
Artistlik yapma bana kadin!! Ne bileyim, diger bir alanda lisans, egitim programi bin tane sey var vizyonsuz!!Yüksek lisans olabilir mesela lisans sonrası genelde o tercih ediliyor
Artistlik yapma bana kadin!! Ne bileyim, diger bir alanda lisans, egitim programi bin tane sey var vizyonsuz!!
Ana sen bana bundan bahsetmedin, ayni alanda mi, kac yillarinda, falan fesmekan?
Aha manyaga bak, yazsana be
2013de başladım bitmediDersler bitti de şu anda tez yazıyor olmam lazım benim ama yazmıyorum
Aha manyaga bak, yazsana be
Tamamen gozden cikardin mi var mi aklinda hala?
Yani ben olsam tamamlarim, ozel sektorde isine yarayabilecek bir sey bu...
Ee iste simdi yapiver, yani dersleri bile halletmissin androm, yap dursun kenarda bence...Yemişim özel sektörü tam tersi zararı oldu master yapıyorum diye geri çevirdiler hep.Ya ben bitirmek istiyodum aslında ama kpssden sonra yaparım dediydim. Öğrenci işlerindeki hanımefendi(!) dondurmama izin vermedi kaldı öyle
Bence de yok!! Hayatlari o milletin, esinin, annesi, eltisinin kizkardesi uzar gider, hayata bak ne guzel laBdv de ilk açılan konuyu hortlatasım varAy gına geldi kv görümce konularından insanların cidden başka derdi yok mu?
Ya işte geri dönebilir miyim bilmiyorum kayıt yaptırmadım çünkü büyük ihtimal kabul etmezler.Ee iste simdi yapiver, yani dersleri bile halletmissin androm, yap dursun kenarda bence...
Bence de yok!! Hayatlari o milletin, esinin, annesi, eltisinin kizkardesi uzar gider, hayata bak ne guzel la
Ya bir konussana, azicik pesine dus, sansi varsa da zorla derim...Ya işte geri dönebilir miyim bilmiyorum kayıt yaptırmadım çünkü büyük ihtimal kabul etmezler.
Eskiden bdv ye daha kaliteli konular açılırdıCidden üzülürdüm konu sahibine ne hayatlar var derdim bu aralar seviye düştü
Ya bir konussana, azicik pesine dus, sansi varsa da zorla derim...
Yemisim bdvyi ya, allah allah nidalariyla konuya dalanlar mi dersin, milletin namus bekciligini yapanlar mi dersin, begeni alayim diye sacma sapan cevaplar yazanlar mi dersin, var da var... Eskisi kadar sarmiyor beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?