Ahahaha benim evde de mi calistirsam ben seni, gelince bir dolu isim olacakOjeli törpülü tırnaklarım, yeni bebe yağı sürülmüş yumuşacık ellerimle toz almaya mahkum edildimSenden naber?
Ahahaha benim evde de mi calistirsam ben seni, gelince bir dolu isim olacak
Napayim kuzum, kalktim, simdi iki dakikada ortaligi topla, dus al, sonra keyif
Ay ben ari gibi calisirim ya... Burda dersler falan cok ugrasiyorum diye nerdeyse her seyi sevgili yapiyor... Bende gecen bostum, yapiverem dedim, o iki sandvic yapip mutfaktan cikana kadar ev parliyordu bildigin, ya bana birakma su isleri, turkiyeye donelim yapmiyacagim zaten dediBenden randıman alamazsın bebeğim, 10 dakika temizlik yaptıysam 20 dakika söylendimTvnin tozunu alırken elim araya girdi "ayy elim yüzüldü" dedim babam tamam bırak bırak dedi
1000 benim lan!900. mesajı da gaptırmamışım ha
Ay ben ari gibi calisirim ya... Burda dersler falan cok ugrasiyorum diye nerdeyse her seyi sevgili yapiyor... Bende gecen bostum, yapiverem dedim, o iki sandvic yapip mutfaktan cikana kadar ev parliyordu bildigin, ya bana birakma su isleri, turkiyeye donelim yapmiyacagim zaten dediAnnem kiyamam, hayati boyunca yapacak zaten, benim yanimda yapmasin diye suyumu bile verirdi, hic is yapmadim bildigin nerdeyse, ama kendi evimi seviyorum temizleyiverem... Bir de benim 3 kedi var, zirt pirt benim ortaligi elden gecirmem lazim... Ay sabah sabah amma cenem dusukmus yahu
Kapanın elinde kalır1000 benim lan!
Off o bende de var, elimi kremliyorum, sonra suya soktun, bir is yaptin, hop rahatsiz oluyorum, sabunluyorum, bu sefer sabunlayinca kuru kuru oldu gibi geliyor, tekrar kremliyorum, bu sefer de krem cok geldi gibi geliyor... Ay yazarken daraldim, ben cok takintiliyimdirTemizlik olaylarını oldum olası sevemedim. Mutfak bi derece yani zorda kalırsam döktürürüm ama temizlik NOEl yıkama takıntım azdı bi de bu aralar. Bişey istiyolar mesela ben yapardım ama elimi yeni yıkadım diyorum Saçıma arada zeytinyağı maskesi yapıyorum, toz alırken çileme bakın ellerim kirlendi çok çileliyim diyorum da kardeşim baba bence de gitmeyelim üstüne kız saçına zeytinyağı sürüyor dedi Benimle dalga geçiyolar hex
Elini kirarim!Kapanın elinde kalır
Off o bende de var, elimi kremliyorum, sonra suya soktun, bir is yaptin, hop rahatsiz oluyorum, sabunluyorum, bu sefer sabunlayinca kuru kuru oldu gibi geliyor, tekrar kremliyorum, bu sefer de krem cok geldi gibi geliyor... Ay yazarken daraldim, ben cok takintiliyimdirBen de aksine mutfak isini daha az severim, ama saf gibi camasir utu bayilirim
Tabi olum!Az daha geç cevap verseydin "nyse mşglsn glb" mesajını yapıştırıcaktım.
İyi işte lan mükemmel çiftiz sen temizlik ben mutfak
Boşuna mı aldım ben seniTabi olum!
Dolu dolu aldin sen beni yavruummBoşuna mı aldım ben seni
Hadi hayırlısı hexim sonunda karşılığını alacaksınNeverOne Ay bugun bir guzel uyandim, ders mers yok ya
Yarin da mezuniyet formumu gonderecegim, haci yil sonunda bitiyor benim isi ayarlamalara baslayin diyecegim, sonra kep torenine geliyorum gencler diyecegim, isik gorundu, hic sevmem ders calismayi, basima gelenlere bak, bitse de gitsek
He gördüm gece gelcem demiş, beklerizDolu dolu aldin sen beni yavruummNazgiz kacta varir acaba, aksama dedikodu icin randevulastim onunla gordun mu?
Neli alam cidden? Ben mesela antep fistigini ayri severim, ama bir seyin icinde asla yiyemem, midem kalkar...Hadi hayırlısı hexim sonunda karşılığını alacaksınÇikiletamı unutma lan
Ben de bekliyorum, bakalim neymis olan biten, bilmesek olmazHe gördüm gece gelcem demiş, bekleriz
Ben de antep fıstığını ayrı yiyemem midem bulanır ya tatlının ya çikolatanın içinde olacakNeli alam cidden? Ben mesela antep fistigini ayri severim, ama bir seyin icinde asla yiyemem, midem kalkar...
Oyle huylandigin var mi ya da tercih ettigin? Bir de baska bir sey var mi istedigin, gelirken aliveririm
Jameslerden bir tane getirme hakkimiz var, michael icin bakarimBen de antep fıstığını ayrı yiyemem midem bulanır ya tatlının ya çikolatanın içinde olacak
Bişey istemiyorum kuzum ya sağ salim gel de o işin şakası.
Ama illa bişey getircem diyosan bi Michael ne bileyim bi James alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?