Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bende tam aksine labi severim, ustelik tez yazarken daha da ogreneceksin emin ol, ya sogumussun ama ben gene de aklinin kenarinda dursun derim, emin ol avantaj olur, gene nasil rahatsan oyle yap tabii kuzum...

Bende tam aksine labi severim, ustelik tez yazarken daha da ogreneceksin emin ol, ya sogumussun ama ben gene de aklinin kenarinda dursun derim, emin ol avantaj olur, gene nasil rahatsan oyle yap tabii kuzum...
Bakıyorum arada bu dönem kayıtlar başlamamış daha. Belki sorarım arayıp öğrenci işlerine.
Ben işin sözel kısmını seviyorum daha çok, mesela risk analizi raporu yazmaya bayılırım. Veya karlılık analizi, ya da hammadeyi nerden alalım, yüzde kaç saflıkta kullanalım. Bunları seviyorum ben, daha çok mühendislik kısmı anlayacağın.

Alanlarimiz farkli oldugunu icin bilemiyorum kapsamlarini ve isleyisin ne oldugunu, biz de ya arazi ya da lab vardir... Sonucta iki halde de elindeki verileri yorumlarsin... Ben araziyi sevmem, laba girecegim sonuclarim bu diyecegim ve cikarim yapacagim, benim sevdigim kisim bu... Bazilari araziyi, haritalamayi, orneklemeyi seviyor, hic sevmem...
O da degilde evet bir ara bakalim androm, dedigim gibi sen bilirsin ama alsan diplomayi kenara koysan cok iyi olur bence...Yurtdisi ne ayakti kuzum, erasmus falan mi, orda da mi egitim aldin?

Yep. Sen benim profilimi mi didikliyosun

Yep. Sen benim profilimi mi didikliyosun
Ne alagasi var!! Fotograflara bakarim ben Ya yok, direkt hacettepe yaziyor zaten, seni eklerken bile faceden oyle gozukuyor... Yurtdisi da konusmustuk ya, ne zamandir ikisini de soracagim unuttum... Iki soru sordum evet demissin kafaya bak, erasmus mu gitme sebebin, yoksa ekstra egitim mi aldin? Bana net cevaplar ver andro, tanimaya calisiyoruz surda!!

Naazzz ne zaman geleceksin ya!! Dedikodu havam kacarsa sorumlusu sensin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…