Bende tam aksine labi severim, ustelik tez yazarken daha da ogreneceksin emin ol, ya sogumussun ama ben gene de aklinin kenarinda dursun derim, emin ol avantaj olur, gene nasil rahatsan oyle yap tabii kuzum...Hevesim kaçtı ya soğudumDersleri çok severek almıştım çok şey öğrendim ama tez olayına girebilir miyim bilmiyorum. Lab sevmiyorum ben ya evet garip ama gerçek Mba e başvursaydım keşke sözel sözel mis
Bakıyorum arada bu dönem kayıtlar başlamamış daha. Belki sorarım arayıp öğrenci işlerine.Bende tam aksine labi severim, ustelik tez yazarken daha da ogreneceksin emin ol, ya sogumussun ama ben gene de aklinin kenarinda dursun derim, emin ol avantaj olur, gene nasil rahatsan oyle yap tabii kuzum...
Alanlarimiz farkli oldugunu icin bilemiyorum kapsamlarini ve isleyisin ne oldugunu, biz de ya arazi ya da lab vardir... Sonucta iki halde de elindeki verileri yorumlarsin... Ben araziyi sevmem, laba girecegim sonuclarim bu diyecegim ve cikarim yapacagim, benim sevdigim kisim bu... Bazilari araziyi, haritalamayi, orneklemeyi seviyor, hic sevmem...Bakıyorum arada bu dönem kayıtlar başlamamış daha. Belki sorarım arayıp öğrenci işlerine.
Ben işin sözel kısmını seviyorum daha çok, mesela risk analizi raporu yazmaya bayılırım. Veya karlılık analizi, ya da hammadeyi nerden alalım, yüzde kaç saflıkta kullanalım. Bunları seviyorum ben, daha çok mühendislik kısmı anlayacağın.
Yep. Sen benim profilimi mi didikliyosunAlanlarimiz farkli oldugunu icin bilemiyorum kapsamlarini ve isleyisin ne oldugunu, biz de ya arazi ya da lab vardir... Sonucta iki halde de elindeki verileri yorumlarsin... Ben araziyi sevmem, laba girecegim sonuclarim bu diyecegim ve cikarim yapacagim, benim sevdigim kisim bu... Bazilari araziyi, haritalamayi, orneklemeyi seviyor, hic sevmem...
O da degilde evet bir ara bakalim androm, dedigim gibi sen bilirsin ama alsan diplomayi kenara koysan cok iyi olur bence...Yurtdisi ne ayakti kuzum, erasmus falan mi, orda da mi egitim aldin?
Ne alagasi var!! Fotograflara bakarim benYep. Sen benim profilimi mi didikliyosun
Naazzz ne zaman geleceksin ya!! Dedikodu havam kacarsa sorumlusu sensin!!
Bana ne beakşam binecekti o daha varmamıştır ki kız gece anca gelirim dedi
Sana ne kızım ister gelir ister gelmezBana ne beBulustu mu acaba milletle? Erkenden gideyim merakta kalmasinlar yok hic!!
Bir sey diyecektim ama acik veririz demem!!Sana ne kızım ister gelir ister gelmez
Bir sey diyecektim ama acik veririz demem!!
Bulamadim lan bir sey, birazdan songul karlinin sutyensiz goruntulerine varacagim, vazgectim
Songül karlının sütyensiz görüntüsü mü?Bulamadim lan bir sey, birazdan songul karlinin sutyensiz goruntulerine varacagim, vazgectim
Hoş geldin bebeğimKızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?