Naaazz dokul bekliyorum hadiii
Ah be ben de geleydim hex burda kudururdu bunca saat.7.30 arabasına bindim işte canım, zaten bizim buraya en son araba 19.30 da
tunalı da takıldık bütün gün. bayadır da gitmemiştim iyi olduama bi sonrakine seni de götürecem zorla, bi ara masada 10 kişi olduk nerdeyse bi sen yoktun
Yok yok ya bir sey bekledigimden degil, ama mevzuyu bilmiyorum, bileyim anlat sen banaayy unuttum ben onu dur yazıyorum hemen
bu kadar atraksiyon yapınca bişey oldu sanacaksın ve en sonunda eeee sonuç diyeceksin kesin
Amma kufur ederdimAh be ben de geleydim hex burda kudururdu bunca saat.
Anlatsana noldu?
Ben yazayim bir seyler kesin degerNaz bak bekliyorum esneye esneye umarım beklediğime değen bi şeyler yazarsın
Ne yazacan donlu sütyenli benim de ahlakımı bozdunBen yazayim bir seyler kesin deger
Naaazzz ben de bekliyorum
Ihaleyi baskasina yik, masuma yat, yuru git la!!Ne yazacan donlu sütyenli benim de ahlakımı bozdun
ıyy iyice pisleştin bak doğru karar vermişim senden ayrılarak.Ihaleyi baskasina yik, masuma yat, yuru git la!!
Ben ayrildim be, o ayrilmismisıyy iyice pisleştin bak doğru karar vermişim senden ayrılarak.
Ayy bi de ben ayrıldım tripleri piii ben seni hiç tanıyamamışımBen ayrildim be, o ayrilmismis
Isin raconu o olum!!Ayy bi de ben ayrıldım tripleri piii ben seni hiç tanıyamamışım
Isin raconu o olum!!
Baydi bu muhabbet
Naz, azicik daha hizli hadiii
Ciksİstersen başka şeyler konuşalım
Ah be ben de geleydim hex burda kudururdu bunca saat.
Anlatsana noldu?
Yok yok ya bir sey bekledigimden degil, ama mevzuyu bilmiyorum, bileyim anlat sen bana
Naz bak bekliyorum esneye esneye umarım beklediğime değen bi şeyler yazarsın
Naz seni boyle hasat ederim!!
Oldu o zaman ben kaçıyorum yavrular, ayrılık acısı çekicem biraz naz seninle de sonra hesaplaşıcaz uykumu mundar ettin. Hadi öptüm iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?