Iyi geceler kuzuOldu o zaman ben kaçıyorum yavrular, ayrılık acısı çekicem biraz naz seninle de sonra hesaplaşıcaz uykumu mundar ettin. Hadi öptüm iyi geceler
Ben bu haftaici epey yogunum ama aksamlari gelirim kuzum, azaltmam lazim gelmeleri, siz tukkana bakalak olun!!demiştim kzıım ben ortada bişey yok diye, siz illa olacak diye tutturdunuz
haydin iyi geceler bebiş. evimdeyim artık, geceleri gündüzleri bolca görüşebilirizx
Ben bu haftaici epey yogunum ama aksamlari gelirim kuzum, azaltmam lazim gelmeleri, siz tukkana bakalak olun!!
Dur burdan da sorayim, hic mi uyuyamadin yolda?dükkan biz de gardaş gözün arkada kalmasın
Dur burdan da sorayim, hic mi uyuyamadin yolda?
Ozlemis misin sizinkileri? Onlar seni ozlemis mi?
Kesin ozlemislerdirdur burdan da yazayımyeme içme derken mideyi fazla karıştırdıgımdan uyuyamadım hiç. yatarım birazdan sanırım
daha eve gitmedim biliyor musun, bizim ev şehir dışında da o saatte ulaşım yok diye teyzemlere geldim. yarın sabah geçecem eve, ama onlar beni özlememiştir kesin sanmam. ben gidince eve huzur geliyor da genelde
Kesin ozlemislerdirHadi sen dinlen kuzum, iyi geceler, ara ara konusuruz gene, kisa kisa ugrarim, opuldun
Naber kusum? Ben derse gidiyorum simdi
İyi dersler bebekNaber kusum? Ben derse gidiyorum simdi
SelamSelam never,iyi çalışmalar heex..Selam verdim bdv ye uçuyommmmmömmm
Naber yavru? Simdi de seminar basladi, ambele oldum bugun...İyi dersler bebek
Ne cabuk geldin, ne cabuk gittinSelam never,iyi çalışmalar heex..Selam verdim bdv ye uçuyommmmmömmm
Aa ben sana cevap vermemişimNaber yavru? Simdi de seminar basladi, ambele oldum bugun...
Ne cabuk geldin, ne cabuk gittin
Bu arada naz nerde ya?
Aa ben sana cevap vermemişim
Ben geldim sen gittin, yemin ederim kesin gecilecegizNerdesiniz ballarım peteklerim
Dunyevi metalardan arinabilmis birisiBugün Tolstoy'un doğum günüymüş
Agir ergenOf neyse ben gidiyom
Belli sizde tukkan!!dükkan biz de gardaş gözün arkada kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?