Yok gelmiyor.Hala mi gelmiyor bildirim?
Naber?
Iyidir kus, anca kalktim...
Bir iki isim var gergin, onlari halletcem, senden naber?
Bildir bildirim isini birisine...Yok gelmiyor.İyidir senden naber?
Yani oyle isler oldu ki, super her sey yolunda dedigimde bir problem oldugunu sans eseri ogrendim, duzeltene kadar kafayi yedim, artik ister istemez endiseli oluyorum, cikmaz herhalde sikinti sanmiyorum...geç kalmışın bugun, hep 7 de kalkardın sen
ben de akşam yemegi yiyorum, makarna yaptımfilm izleyecem birazdan öyle işte.
gergin işler sıkıntı çıkarmaz dimi? hallolur kolayca ?
Bildir bildirim isini birisine...
Kalktim iste is guc ayni seyreldi epey ama hala var biraz biraz
Yani oyle isler oldu ki, super her sey yolunda dedigimde bir problem oldugunu sans eseri ogrendim, duzeltene kadar kafayi yedim, artik ister istemez endiseli oluyorum, cikmaz herhalde sikinti sanmiyorum...
Bildir bildirim isini birisine...
Kalktim iste is guc ayni seyreldi epey ama hala var biraz biraz
Yani oyle isler oldu ki, super her sey yolunda dedigimde bir problem oldugunu sans eseri ogrendim, duzeltene kadar kafayi yedim, artik ister istemez endiseli oluyorum, cikmaz herhalde sikinti sanmiyorum...
Bitmedi mi hala ödevimsiler yoksa dönüş şeysi mi bu uğraştıkların?
Nazo naber lan?
Afiyet olsun kuzumiyiyidr bebek, nefis bir makarna yaptım onu yiyorum, gel beraber yiyelim
Gitmez gitmez, doner standi falan da kurdurun, halay ceker, yer, halaya devam ederizaman aman çıkmasın bi sıkıntı, davul zurna ekibi ayarlıyorum eryaman kapısına, o kadar hazırlık boşa gitmesin
Hepsinden biraz yavrum, ders ya da makale kismi germiyor da kedilerin islemleri, bizim belge islerimiz, burda yapilmasi gerekenler, donus beni mahvediyor...Bitmedi mi hala ödevimsiler yoksa dönüş şeysi mi bu uğraştıkların?
Nazo naber lan?
Gitmez gitmez, doner standi falan da kurdurun, halay ceker, yer, halaya devam ederiz
Hepsinden biraz yavrum, ders ya da makale kismi germiyor da kedilerin islemleri, bizim belge islerimiz, burda yapilmasi gerekenler, donus beni mahvediyor...
Bir cirpida sorunsuz olcak bitcek umarim...
saol bebegim
sen napıyon, nasıl gidiyor
Gitmez gitmez, doner standi falan da kurdurun, halay ceker, yer, halaya devam ederiz
Hepsinden biraz yavrum, ders ya da makale kismi germiyor da kedilerin islemleri, bizim belge islerimiz, burda yapilmasi gerekenler, donus beni mahvediyor...
Bir cirpida sorunsuz olcak bitcek umarim...
Aynı kuzum bildiğin gibi değişiklik yok
Anladım bebek, bitecek geçecek hepsi
Sağ ol kuzum, benim sana yardım etmem lazımdı asıl taşındın hiç ilgilenemedim ama her şey üst üste geldi biliyorsunbir yardıma ihtiyacın olursa hemen ara bebek, ama 1 saat önceden ara mümkünse anca gelebiliyorum
Yihuuuu, agzima tikacagim ikisini de, yaninda ayran da getir de bogazima durmasin hepsi birdenbir elimde lahmacun bir elimde dönerle o çok meşhur kapının orda seni bekliyor olacağım
Umarim yavrum, sorunsuz gecsin de benim gerilmem vs. onemli degilAynı kuzum bildiğin gibi değişiklik yok
Anladım bebek, bitecek geçecek hepsi
aşk olsun canım ne yardımı, ben yanında olamadım asıl bi sürü düşünceyle kendi kendine uğraştın, keşke elimden bişey gelebilseydiSağ ol kuzum, benim sana yardım etmem lazımdı asıl taşındın hiç ilgilenemedim ama her şey üst üste geldi biliyorsun
Yihuuuu, agzima tikacagim ikisini de, yaninda ayran da getir de bogazima durmasin hepsi birden
Bimden alma ya, evde yap ama tuz koyma ben sevmem, kopurt soyle guzelceaşk olsun canım ne yardımı, ben yanında olamadım asıl bi sürü düşünceyle kendi kendine uğraştın, keşke elimden bişey gelebilseydi
bim den mi alayım yoksa ev yapımı mı olsun
aşk olsun canım ne yardımı, ben yanında olamadım asıl bi sürü düşünceyle kendi kendine uğraştın, keşke elimden bişey gelebilseydi
bim den mi alayım yoksa ev yapımı mı olsun
Bimden alma ya, evde yap ama tuz koyma ben sevmem, kopurt soyle guzelce
seni çok iyi anlıyorum dostum ya, aynı yalnızlık bende de varBoş ver kuzu alışkınım ben, yalnızların aşina olduğu şeyler bunlar.
Onu calkalarken sen de calkalamazsan hatrim kalirtamam bolca köpürtür oyle getirim, hatta getirirken yolda da çalkalarım ki iyice köpürsün
seni çok iyi anlıyorum dostum ya, aynı yalnızlık bende de varbi sevgilim olsaydı belki bana tv alırdı deyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?