Sahibinden full+full yapili geyik!!

Iyidir kus, anca kalktim...
Bir iki isim var gergin, onlari halletcem, senden naber?

geç kalmışın bugun, hep 7 de kalkardın sen
ben de akşam yemegi yiyorum, makarna yaptım film izleyecem birazdan öyle işte.
gergin işler sıkıntı çıkarmaz dimi? hallolur kolayca ?

Yok gelmiyor. İyidir senden naber?
Bildir bildirim isini birisine...
Kalktim iste is guc ayni seyreldi epey ama hala var biraz biraz
geç kalmışın bugun, hep 7 de kalkardın sen
ben de akşam yemegi yiyorum, makarna yaptım film izleyecem birazdan öyle işte.
gergin işler sıkıntı çıkarmaz dimi? hallolur kolayca ?
Yani oyle isler oldu ki, super her sey yolunda dedigimde bir problem oldugunu sans eseri ogrendim, duzeltene kadar kafayi yedim, artik ister istemez endiseli oluyorum, cikmaz herhalde sikinti sanmiyorum...

aman aman çıkmasın bi sıkıntı, davul zurna ekibi ayarlıyorum eryaman kapısına, o kadar hazırlık boşa gitmesin

Bitmedi mi hala ödevimsiler yoksa dönüş şeysi mi bu uğraştıkların?

Nazo naber lan?

aman aman çıkmasın bi sıkıntı, davul zurna ekibi ayarlıyorum eryaman kapısına, o kadar hazırlık boşa gitmesin
Gitmez gitmez, doner standi falan da kurdurun, halay ceker, yer, halaya devam ederiz
Bitmedi mi hala ödevimsiler yoksa dönüş şeysi mi bu uğraştıkların?

Nazo naber lan?
Hepsinden biraz yavrum, ders ya da makale kismi germiyor da kedilerin islemleri, bizim belge islerimiz, burda yapilmasi gerekenler, donus beni mahvediyor...
Bir cirpida sorunsuz olcak bitcek umarim...

bir elimde lahmacun bir elimde dönerle o çok meşhur kapının orda seni bekliyor olacağım

saol bebegim
sen napıyon, nasıl gidiyor

Aynı kuzum bildiğin gibi değişiklik yok

Anladım bebek, bitecek geçecek hepsi

bir elimde lahmacun bir elimde dönerle o çok meşhur kapının orda seni bekliyor olacağım
Yihuuuu, agzima tikacagim ikisini de, yaninda ayran da getir de bogazima durmasin hepsi birden
Aynı kuzum bildiğin gibi değişiklik yok
Anladım bebek, bitecek geçecek hepsi
Umarim yavrum, sorunsuz gecsin de benim gerilmem vs. onemli degil

Sağ ol kuzum, benim sana yardım etmem lazımdı asıl taşındın hiç ilgilenemedim ama her şey üst üste geldi biliyorsun
aşk olsun canım ne yardımı, ben yanında olamadım asıl bi sürü düşünceyle kendi kendine uğraştın, keşke elimden bişey gelebilseydi
Yihuuuu, agzima tikacagim ikisini de, yaninda ayran da getir de bogazima durmasin hepsi birden

bim den mi alayım yoksa ev yapımı mı olsun

aşk olsun canım ne yardımı, ben yanında olamadım asıl bi sürü düşünceyle kendi kendine uğraştın, keşke elimden bişey gelebilseydi

Bimden alma ya, evde yap ama tuz koyma ben sevmem, kopurt soyle guzelce

Boş ver kuzu alışkınım ben, yalnızların aşina olduğu şeyler bunlar.

Bimden alma ya, evde yap ama tuz koyma ben sevmem, kopurt soyle guzelce

tamam bolca köpürtür oyle getirim, hatta getirirken yolda da çalkalarım ki iyice köpürsün
Boş ver kuzu alışkınım ben, yalnızların aşina olduğu şeyler bunlar.
seni çok iyi anlıyorum dostum ya, aynı yalnızlık bende de var bi sevgilim olsaydı belki bana tv alırdı deyip duruyorum

Onu calkalarken sen de calkalamazsan hatrim kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…