- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Ben hep çok zayiftim. Hatta bana safinaz derlerdi. Ömrümde hiç 50 kilo olmamıştım. 45-48 arası gider gelirdim. Çocuk tedavisi görüyorum ya hormon ilaçları ıstahimi açtı,ne de olsa zayifim diye götürdüm önüme geleni2 haftada falan bir abartmak lazim zaten, hep soylenir ya metabolizma yavaslamasin diye...
Ben de bir ara epey kilo almistim, boyum 1.70, hep 52-55 arasi gezerdim, 60i gormustum, boyle verdim, geri de alinmiyor
Super vermissin sen de...Hatta imkanin varsa spor yap
Aman dikkat et, zaten su anda da cok iyisin, 54-55 cuk olur...Eliptik bisiklet super olmus, acayip kalori yakiyor oBen hep çok zayiftim. Hatta bana safinaz derlerdi. Ömrümde hiç 50 kilo olmamıştım. 45-48 arası gider gelirdim. Çocuk tedavisi görüyorum ya hormon ilaçları ıstahimi açtı,ne de olsa zayifim diye götürdüm önüme gelenioldum mu dana gibi her gören hamile saniyodu en çok bu koydu ilk isim eliptik bisiklet almak oldu. Haftada 6 gün sporumu yaparım. Sadece yemeyi kesmekle olmuyor,spor şart.
Çok da zevkli. Kendimi çok sexy hissediyorum calisirkenAman dikkat et, zaten su anda da cok iyisin, 54-55 cuk olur...Eliptik bisiklet super olmus, acayip kalori yakiyor o
Ba ba ba havalari kesÇok da zevkli. Kendimi çok sexy hissediyorum calisirken
Ata demirer diyo ya sanki monte edilmiş,bende de monte gibi duruyo seksilikBa ba ba havalari kes
Deme oyle hepimizin icinde var zeksilikAta demirer diyo ya sanki monte edilmiş,bende de monte gibi duruyo seksilik
He sorma ya Deme oyle hepimizin icinde var zeksilik
El-tirnak yarismasinda olay cikmis, onu okuyorum
Daha 7. sayfadayim, detayli biliyorsan anlat gozunu seveyimHe sorma ya 
Çok detaylı bilmiyorum,biraz okudum sıkıldım. SarmadıDaha 7. sayfadayim, detayli biliyorsan anlat gozunu seveyim
Dur ben cozdum, birine takma tirnak denmis, o da ispat icin laps diye elinin ojesiz fotografini koymus, herkes ogrenmis kac numara oldugunu, kurallarda diskalifiye olmaliymis ama herkes aciklasin diskalifiye olmasin, gunahini aldik diyorlar su an ordayimÇok detaylı bilmiyorum,biraz okudum sıkıldım. Sarmadı
Ha evet öyle biseydiDur ben cozdum, birine takma tirnak denmis, o da ispat icin laps diye elinin ojesiz fotografini koymus, herkes ogrenmis kac numara oldugunu, kurallarda diskalifiye olmaliymis ama herkes aciklasin diskalifiye olmasin, gunahini aldik diyorlar su an ordayim
Selam, naber?Selamm kizlar
Iyi diyelim iyi olsun senden naber :)Selam, naber?
Benim de iyi diyelim iyi olsun mertebesinde durumumIyi diyelim iyi olsun senden naber :)
Evet, lahmacunla birbirimize kosup sarilacagiz, o gunu bekliyorumBana bildirim gelmiyor
Hex az kalmış lan 2015te burdasın.
Iyidir kus, anca kalktim...napıyonn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?