Sana bir sey mi dedik be, canimiz sikildi ne varNe var olm ne var?Geçen geldim burda kendi kendime konuştum gittim daha ne istiyosun
İyi naptın?Sana bir sey mi dedik be, canimiz sikildi ne var
Is guc isteİyi naptın?
Tiplerini yiyim ya, keyif p.zevenkleri
Tiplerini yiyim ya, keyif p.zevenkleri
Benim de her yerim kulunc yemin ederim
Stres ve B12 eksikligi deniyor, pharmaton kullaniyorum, ondan beri azaldilar, ya B12'yi aldi vucut, ya da o stresi biraz azaltti da o ise yaradi bilmem, ama coksa git degerlerine baktir...Aynen benim de masa başında, pc başında oturmaktan. Geçmiyor da lanet
Stres ve B12 eksikligi deniyor, pharmaton kullaniyorum, ondan beri azaldilar, ya B12'yi aldi vucut, ya da o stresi biraz azaltti da o ise yaradi bilmem, ama coksa git degerlerine baktir...
Aynen tipimiz kayiyor, en guzel yaslar, is guc endisesi, sinav stresi, ne olacagim ben panigiyle geciyor, yemin ederim salagiz bizB12 im aşırı düşük zaten içiyorum onu, boyun fıtığı başlangıcı var bende o çok ağrı yapıyodu tedavi aldım ama tam geçmedi. Ya işe bak biz sağlığımızdan olalım sınav kazanıcaz diye onun bunun torpillisi bi tarafını kaşıyarak yerleşsin.
Stres zaten duble
Burası da kapalı, çorap giydim lan bugün kış resmen geldi benim içinAynen tipimiz kayiyor, en guzel yaslar, is guc endisesi, sinav stresi, ne olacagim ben panigiyle geciyor, yemin ederim salagiz bizBu havanin da bugun...
Ben de yun corapla gezdim dunBurası da kapalı, çorap giydim lan bugün kış resmen geldi benim için
Ben de yun corapla gezdim dunseksiligimden odun vermek zorunda kaldim , buranin hava tam pislik ya, yagan yagmura inanamazsin, bir gun sonraki nemli gunesli havaya da manyak manyak hareketler...
Aynen, tuylu topuklu terliklerimden yunlu coraba gectim, hic kolay olmadiAyıp ediyomuş o da
Tüylü terlik miiiii??Aynen, tuylu topuklu terliklerimden yunlu coraba gectim, hic kolay olmadi
Dur ne kaldi saracak?
Tabii canim tuylu terlik uzeri babydoll tez yaziyorum ben, kendimden odun veremem sekerim, kalktigim gibi hemen yaparim makyajimi, giyerim terliklerimi, aaayyyhhhhTüylü terlik miiiii??Yağdır mevlam
Ay haspamTabii canim tuylu terlik uzeri babydoll tez yaziyorum ben, kendimden odun veremem sekerim, kalktigim gibi hemen yaparim makyajimi, giyerim terliklerimi, aaayyyhhhh
Tabii ki sakaAy haspam
Ben de bu konuyu konuşmak istemiyorum denilince tamam deyip çekip giden erkek arkadaşTabii ki sakaBen eyeliner surerken bile daralan kadinim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?