Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ne var olm ne var? Geçen geldim burda kendi kendime konuştum gittim daha ne istiyosun

Aynen benim de masa başında, pc başında oturmaktan. Geçmiyor da lanet
Stres ve B12 eksikligi deniyor, pharmaton kullaniyorum, ondan beri azaldilar, ya B12'yi aldi vucut, ya da o stresi biraz azaltti da o ise yaradi bilmem, ama coksa git degerlerine baktir...

Stres ve B12 eksikligi deniyor, pharmaton kullaniyorum, ondan beri azaldilar, ya B12'yi aldi vucut, ya da o stresi biraz azaltti da o ise yaradi bilmem, ama coksa git degerlerine baktir...

B12 im aşırı düşük zaten içiyorum onu, boyun fıtığı başlangıcı var bende o çok ağrı yapıyodu tedavi aldım ama tam geçmedi. Ya işe bak biz sağlığımızdan olalım sınav kazanıcaz diye onun bunun torpillisi bi tarafını kaşıyarak yerleşsin.
Stres zaten duble

Aynen tipimiz kayiyor, en guzel yaslar, is guc endisesi, sinav stresi, ne olacagim ben panigiyle geciyor, yemin ederim salagiz biz Bu havanin da bugun...

Burası da kapalı, çorap giydim lan bugün kış resmen geldi benim için
Ben de yun corapla gezdim dun seksiligimden odun vermek zorunda kaldim, buranin hava tam pislik ya, yagan yagmura inanamazsin, bir gun sonraki nemli gunesli havaya da manyak manyak hareketler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…