İyiyim, kışlıklarımla boğuştum tüm gün.
Buldum buldumbuldun mu giyecek bişeyler
Buldum buldum
"Clementine" çıktı!
Sen bu dünyanın gelmiş geçmiş en zor kadınısın. Kafanın içindekileri anlayabilmek,uzay-zaman gerçekliğini anlayabilmekle eş. Bir dakikan bir dakikanı asla tutmaz. Gülerken ağlarsın, saçmalarken felsefe yaparsın. Ama tabi bu durum, "dur şu insanların kafasını karıştırayım" ergenliğinde asla değil. Senin istediğin tek şey: MUTLU OLMAK, ama nato kafa nato mermerler bunu anlamadı, anlamayacak da. Onları UNUTMAK şart şart!
http://onedio.com/haber/hangi-guclu-kadin-karaktersin--400697
"Sharon Stone" çıktı!
Öncelikle şu denilebilir ki, erkekler üstünde bariz bir etkin var. Sana güneş gözlüksüz bakma ihtimali: Sıfır yani. Bu etki pek tabii ki sadece erkekler üstünde değil, kadınlar üstünde de bir etkin var. Basitçe üstün ve alfasın diyebiliriz yani. Ancak üstün olmak için kendini parçalamıyorsun. Senin yaratılışın üstün olmak üzerine kısaca. Zekisin, cazibense bir dünya markası.
Tehlike derecen: 10/10
http://onedio.com/haber/hangi-femme-fatale-sin--317494
Kızım hep diyoruz sen saf ayağına yatıyorsun hep"Hürrem" çıktı!
Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olamayacak adamın alnı karışlanır, sözlerine itibar edilmez ve adam yerine konmaz. Ancak bu sevimlilik senin masken. Planların en Ali Cengiz'i, manipülasyonunsa en borsa brokerı sendedir hiç şüphesiz. Karşındakini öyle bir manipüle edersin ki, bir şey yapar kendi aklıyla yapmış zanneder; bu senin alamet-i farikan!
Kızım hep diyoruz sen saf ayağına yatıyorsun hep
Kim kazık attı?gelen geçen bana kazık atıyor la ne saf ayagı yapacam
Kim kazık attı?
Ben geldim tekraar :)
İnanılmaz enerji doluyum her şeyi yapacak enerjim varmış her yere yetişebilirmişim gibi geliyo :)
Burda olan var mı ?
Hayat herkese aynı kızım sana özel değil ohayatbugun en yakın arkadaşlarımdan ikisiyle vedalaştım bi daha ne zaman göreceğim belli değil onları ve ben artık vedalardan çok sıkıldım
Bilmiyorum ki aylar sonra memlekete gelince herkesi görmek her yere gitmek istiyorum sanırım bi de sevgili yolu gözlüyorum ya günler geçsin gelsin diyeNerden geliyor o enerji?
Hayat herkese aynı kızım sana özel değil o
Duygusala bağlama hemen dur bi, niye vedalaşıyormuşsunuz?
Dil okulu sonsuza kadar sürmez herhalde? Başka okula gidenle de görüşmek istedikten sonra görüşürsünüz elbet. Şehir dışında yaşayan arkadaşlarımla görüşüyorum ben hala, sıkma canını.çünkü biri dil okuluna gidiyor, diğeri de okul değiştiriyor. ben dönersem eğer döndüğümde ikisi de burda olmayacak
Bilmiyorum ki aylar sonra memlekete gelince herkesi görmek her yere gitmek istiyorum sanırım bi de sevgili yolu gözlüyorum ya günler geçsin gelsin diye
Dil okulu sonsuza kadar sürmez herhalde? Başka okula gidenle de görüşmek istedikten sonra görüşürsünüz elbet. Şehir dışında yaşayan arkadaşlarımla görüşüyorum ben hala, sıkma canını.
Kaybolmaz inşallah ya :)Aman aman kaybetme enerjini, sonra çok lazım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?