Sahibinden full+full yapili geyik!!

"Clementine" çıktı!
Sen bu dünyanın gelmiş geçmiş en zor kadınısın. Kafanın içindekileri anlayabilmek,uzay-zaman gerçekliğini anlayabilmekle eş. Bir dakikan bir dakikanı asla tutmaz. Gülerken ağlarsın, saçmalarken felsefe yaparsın. Ama tabi bu durum, "dur şu insanların kafasını karıştırayım" ergenliğinde asla değil. Senin istediğin tek şey: MUTLU OLMAK, ama nato kafa nato mermerler bunu anlamadı, anlamayacak da. Onları UNUTMAK şart şart!

http://onedio.com/haber/hangi-guclu-kadin-karaktersin--400697

"The Bride" çıktı!

Senin için en başta şunu söylemek gerekir: Güçlü. Tek başına durabilmenin ve karakter koyabilmenin başyapıtısın adeta. Kendini çok iyi tanıyorsun; zaafların ne, güçlü noktaların ne... Bu yüzden karşındakini de çok iyi tanıyorsun. Sevdiğin insanı çok iyi seviyorsun, tüm samimiyetinle hem de. Ancak aldatılırsan ya da kandırılırsan, bir anda başka bir insan olabilirsin. O anlarda bir engerek yılanı kadar zehirli olabilirsin ve o intikam alınır. Kısaca, sana yamuk yapmak gerizekalılıktır!

"Sharon Stone" çıktı!
Öncelikle şu denilebilir ki, erkekler üstünde bariz bir etkin var. Sana güneş gözlüksüz bakma ihtimali: Sıfır yani. Bu etki pek tabii ki sadece erkekler üstünde değil, kadınlar üstünde de bir etkin var. Basitçe üstün ve alfasın diyebiliriz yani. Ancak üstün olmak için kendini parçalamıyorsun. Senin yaratılışın üstün olmak üzerine kısaca. Zekisin, cazibense bir dünya markası.

Tehlike derecen: 10/10

http://onedio.com/haber/hangi-femme-fatale-sin--317494

"Hürrem" çıktı!
Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olamayacak adamın alnı karışlanır, sözlerine itibar edilmez ve adam yerine konmaz. Ancak bu sevimlilik senin masken. Planların en Ali Cengiz'i, manipülasyonunsa en borsa brokerı sendedir hiç şüphesiz. Karşındakini öyle bir manipüle edersin ki, bir şey yapar kendi aklıyla yapmış zanneder; bu senin alamet-i farikan!

Kızım hep diyoruz sen saf ayağına yatıyorsun hep

Ben geldim tekraar :)
İnanılmaz enerji doluyum her şeyi yapacak enerjim varmış her yere yetişebilirmişim gibi geliyo :)
Burda olan var mı ?

hayat bugun en yakın arkadaşlarımdan ikisiyle vedalaştım bi daha ne zaman göreceğim belli değil onları ve ben artık vedalardan çok sıkıldım
Hayat herkese aynı kızım sana özel değil o
Duygusala bağlama hemen dur bi, niye vedalaşıyormuşsunuz?

Hayat herkese aynı kızım sana özel değil o
Duygusala bağlama hemen dur bi, niye vedalaşıyormuşsunuz?

çünkü biri dil okuluna gidiyor, diğeri de okul değiştiriyor. ben dönersem eğer döndüğümde ikisi de burda olmayacak

çünkü biri dil okuluna gidiyor, diğeri de okul değiştiriyor. ben dönersem eğer döndüğümde ikisi de burda olmayacak
Dil okulu sonsuza kadar sürmez herhalde? Başka okula gidenle de görüşmek istedikten sonra görüşürsünüz elbet. Şehir dışında yaşayan arkadaşlarımla görüşüyorum ben hala, sıkma canını.

mutlaka görüşürüz de işte mesafelerle barışık değilim, bi de bugun görüştük en son ondan sanırım pek kafam yerinde degil şuan aman neyse buna da alışırım elbet, diyerek iyice küçük emrah moduna gireyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…