HahahahaBen de bu konuyu konuşmak istemiyorum denilince tamam deyip çekip giden erkek arkadaş
Of hakkaten öyleyim dimi ya, babam beni oğlum diye seviyo hepHahahahaSen de o kafa var zaten, her seyi dumduz dusunmek, dana! Beni bozmaya mi calisiyorsun kizim sen, elim agir androgiz
Var biraz, dumduz dusunuyorsun, olsun ben seviyorum o haliniOf hakkaten öyleyim dimi ya, babam beni oğlum diye seviyo hep
Deme bi de ayrıntı düşünsemVar biraz, dumduz dusunuyorsun, olsun ben seviyorum o halini
Piiii hic cekememDeme bi de ayrıntı düşünsem
Iki kizanin hormonlarina gem vuramadigindan mutevellit yek vucut olmalari demek, trt haber sunduZeks ne demek?
Iki kizanin hormonlarina gem vuramadigindan mutevellit yek vucut olmalari demek, trt haber sundu
O da dogruTrt haber değil daha çok samanyolu belgesel oldu bu
Olsun öğrenirsinO da dogruBildigim butun yalan yanlis kelimelerle tanim yaptim ne var
Hadi len!! Sen yapsana bana zeksin tanimini mademOlsun öğrenirsin
Hadi len!! Sen yapsana bana zeksin tanimini madem
Betimlemelerine kurbanBöyle kımıl kımıl kımıldanırken, yavaş yavaş yanaşıp cıbıl cıbıl kalınca foşur foşur olma hali
Betimlemelerine kurbanSeninki trt cocuk bildigin
Disney Channeldisney sağlam subliminal veriyor
Merhaba hoş geldinFulll+fulll uykuluyum ama kocamannn merhaba
HosgeldinFulll+fulll uykuluyum ama kocamannn merhaba
Bi rahat bırakın şu sex i ya
Iste bunlar hep sex!!!
Okulll başladı alıştım karpuz gibi yatmaya tabiiiHosgeldinDaha erken degil mi ya, ne uykusu bu? Erken mi kalktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?