Okuyor musun, universite mi? Olsun insan evde otur otur daha miskinlesiyor, iyi gelir degisiklikOkulll başladı alıştım karpuz gibi yatmaya tabiii
Yat yat kivril, ne zaman kaldiralim?!Ses etmeyin az horr horrr uyuyam şu köşede
Yemegi yapin eeee sonra temizlik felanda bitsin hemen piişşttt de ben uyanirim işten kactima degil yani tamamen uykuuYat yat kivril, ne zaman kaldiralim?!
Yok oyle yagmaYemegi yapin eeee sonra temizlik felanda bitsin hemen piişşttt de ben uyanirim işten kactima degil yani tamamen uykuu
Trip heee vayyy büyüğe saygida yokk komşularYok oyle yagma
O bizi rahat birakmasin amaBi rahat bırakın şu sex i ya
Ee anlat da bilelim kimsin nesin? Tanimiyorumki yeni uyesinTrip heee vayyy büyüğe saygida yokk komşular
Yaş kaç?Trip heee vayyy büyüğe saygida yokk komşular
Maşallah, o zaman miniğin okulu başladı, okul falan deyince haliyle öğrenci sandıkYaş 40 ka adim adım geliyo 4 yildir ev hanimi coluk cocuk derken balık burcu bir hatunum nacizane
Ben okul acildi deyince ogrencisin falan sandimYaş 40 ka adim adım geliyo 4 yildir ev hanimi coluk cocuk derken balık burcu bir hatunum nacizane
Oy yavrumm, nasıl heyecanlıdır şimdi oEvet hemde mini mini biriz
Ooo hayirli olsun, guzel baslasin guzel gecsin egitim hayatiEvet hemde mini mini biriz
Oy yavrumm, nasıl heyecanlıdır şimdi oKız erkek?
Ayni seyleri yazmisiz gene bebekOoo hayirli olsun, guzel baslasin guzel gecsin egitim hayatiNe heyecanlidir simdi o
Ankarada?!Benim odamın penceresinden mütemadiyen vapur sesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?