Simit salla camdanİvitBi martı sesi eksik
Veliler hep daha heyecanlı oluyor zatenŞimdi o çok cool bende ise saclar dik stres heyecan tirnak kalmadikız anasiyim burç balık ama bende romantizim anca romatizmal oluyo sanırım susuz balığım
Eminim cok heyecanlidir, ama bunlar guzel heyecanlar yahu, benim de annem ilkokul ogretmeni, cok sahit oldum ilk heyecanlarinaŞimdi o çok cool bende ise saclar dik stres heyecan tirnak kalmadikız anasiyim burç balık ama bende romantizim anca romatizmal oluyo sanırım susuz balığım
Hahahahahaha
Bu ne ya tr gözükmüyo bile saniyelik herhal
Ben de o kafadayım valla burda bdv de yazılanları görünce şok oluyorum saçma sapan şeylere kavga çıkarıyolarBen kocasına çiçek alma diye cikisan ender gacilardanim parasini ver alacak hediye bulamiyorsan ben senin için kendime hediye alırım deyince adam şok
Cicek bana da hep sacma gelir, ben genelde pastaya kanarim, mis gibi ye gitsinBen kocasına çiçek alma diye cikisan ender gacilardanim parasini ver alacak hediye bulamiyorsan ben senin için kendime hediye alırım deyince adam şok
Okull okul derken gec evlendim iş derken çocuk geç yaptim azcikta keyfim ve kahyası iyi gecinir evet 4 yil olacak evdeyimEminim cok heyecanlidir, ama bunlar guzel heyecanlar yahu, benim de annem ilkokul ogretmeni, cok sahit oldum ilk heyecanlarinaUmarim basladigi gibi guzel gider...
Susuz balik iyiymis3 yildir ev hanimi dedin, cocuklar yuzunde mi ayrildin?
Kocayla kavga iyidir neden evleniyoruz elimizin altinda herdaim bir stres topu olsunBen de o kafadayım valla burda bdv de yazılanları görünce şok oluyorum saçma sapan şeylere kavga çıkarıyolar
Artik eskisi gibi degil, zor duzen kurmak aynen, ben de 27 yim, hala ogrenciyim, o bitecek de duzen kuracagim da, oooo, geri kalan plani yapmiyorum bile...Neyse sana iyi keyifler diyelim o zaman, gerci evde olmak da zordur, hele bir de cocuklaOkull okul derken gec evlendim iş derken çocuk geç yaptim azcikta keyfim ve kahyası iyi gecinir evet 4 yil olacak evdeyim
Onlar da bizi stres topu yapmak isteseler gor samatayiKocayla kavga iyidir neden evleniyoruz elimizin altinda herdaim bir stres topu olsun
Yok harikaaa küçük belki ondan hayla bana yapışık gezdine anlamiyom günüArtik eskisi gibi degil, zor duzen kurmak aynen, ben de 27 yim, hala ogrenciyim, o bitecek de duzen kuracagim da, oooo, geri kalan plani yapmiyorum bile...Neyse sana iyi keyifler diyelim o zaman, gerci evde olmak da zordur, hele bir de cocukla
Kocayla kavga iyidir neden evleniyoruz elimizin altinda herdaim bir stres topu olsun
Aa ben degerlere bakmadimMaksimum 3.45 mi şimdi
Iyi bari, keyfin yerindeyse sorun yokYok harikaaa küçük belki ondan hayla bana yapışık gezdine anlamiyom günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?