Biz de ttnetten yeni kurtulduk şükürBakalım o zaman yoksa kafayı yicez..
Modum düşük,öyle kafa dağıtayım dedim..Senin modun mu dusuk, yoksa sadec internete mi sinir oldun?
Neden mecbursun? Ağda var mis gibi..Güneşe çıkmamak gerek tedavi olurken leke yapıyor bir de yanlış uygulama leke yapıyormuş yakıyolarmış vs. Zaten güzellik salonunda falan yaptırmam yasak ayrıca, poliklinik araştırıyorum özellikle. İşe yaramaması da cihazla ilgili kötü cihazsa 10 sene de yaptırsan bitmiyomuş
Ben mecburum, pek keyfi değil
Tamam sen ben gelene kadar baslarsin buyuk ihtimalle, bana da memnun kalirsan soylersin, aynen ben de poliklinik istiyorum, leke evet yanlis uygulamadan olabiliyormus, cok sinir olurum ben
Biz donunce super online baglatacagiz bakalim, o sinir etmek umarim,siz ne yaptiniz?Biz de ttnetten yeni kurtulduk şükür
Burdan ya da ozelden anlat istersen kuzu, dinlerizModum düşük,öyle kafa dağıtayım dedim..
Superonlıne ızdırabı yaşıyoruz biz..Biz de ttnetten yeni kurtulduk şükür
Gel açalım bi 70lik sıkma canınıSuperonlıne ızdırabı yaşıyoruz biz..
AhahahahOhh gel hazıra konGerildim iyice zaten hiçbiri içime sinmiyor
Klasik evlilik gerginlikleri,anlatılacak pek bişey yok..Biz donunce super online baglatacagiz bakalim, o sinir etmek umarim,siz ne yaptiniz?
Burdan ya da ozelden anlat istersen kuzu, dinleriz
Ben içicem birazdan zaten gel beraber içelim..Gel açalım bi 70lik sıkma canını
Deme be, ben de super online diye pek sartlanmistimSuperonlıne ızdırabı yaşıyoruz biz..
Yaa kızım sen esmer değilsin yaw.. Yada benim gözler sorunluAhahahahbenim cildim cok hassas ya, elalemin esmeri dana gibi deriye sahip olur, benimki uflesen morarir, iki mincirsan kizarir, tirsiyorum bildigin leke, yanma, iz vs. Sen dene once Zamanim olunca ben de bakinirim, yardim ederim sana
Benim de çok hassas ve zaten problemli ama umrumda değil valla yeterki tüyler gitsin bıktım 24 yaşındayım 4 yılı ağdayla geçtiAhahahahbenim cildim cok hassas ya, elalemin esmeri dana gibi deriye sahip olur, benimki uflesen morarir, iki mincirsan kizarir, tirsiyorum bildigin leke, yanma, iz vs. Sen dene once Zamanim olunca ben de bakinirim, yardim ederim sana
Kablonet var bizde şuan memnunum şimdilik bakalım, hem en ucuzu buyduDeme be, ben de super online diye pek sartlanmistim
Kiyamam ben sana, yarin hatirlamayacaksin bile, daha ciddi bir sey olmasin, salla...Klasik evlilik gerginlikleri,anlatılacak pek bişey yok..
Anlatırsam ağlarım gerek yok..
Ya bırak beni de ne fotosundan bahsediyordun sen? Maşalar,simler falan..:)
Valla hiççç şartlanma iyice araştır,haa baktın en iyisi yine bu o zaman mecbur super onlıne takılacan hacı :)Deme be, ben de super online diye pek sartlanmistim
Vayyyyyyyyuuyyyyyyyy çok havalı kızımKiyamam ben sana, yarin hatirlamayacaksin bile, daha ciddi bir sey olmasin, salla...
Biz de gun asiri yiyoruz birbirimizi hepsi duzeliyor sonunda
Ya bolumde portre cekip yuksek lisans, doktora ogrencilerinin ve hocalarin resmini girise koyuyorlar, her donem gidip cektiriyoruz iste...
Ay kafayi yiyecegim, esmerim benYaa kızım sen esmer değilsin yaw.. Yada benim gözler sorunlu
Ya sen beyaz tenlisin kuzum normal zaten hassas olmasi bana ne oluyor acaba, ben de biktim agda agda, burdakiler jileti vurup geciyor vallahi, usengec millet, hic ugrasmiyorlarBenim de çok hassas ve zaten problemli ama umrumda değil valla yeterki tüyler gitsin bıktım 24 yaşındayım 4 yılı ağdayla geçti
Tamam o zaman esmersin kesin ve net bilgi :)Ay kafayi yiyecegim, esmerim ben, yani soyle bir kuafor esmersin ama alt tonun gold demisti, biri de bugday tenlisin demisti...Babam esmer, annem de sarisin ben de ortaya karisik olmusum bildigin Esmerlerin cogu ben aslinda bugday tenliyim deyince sanki esmer olmak istemiyor da kulp buluyor gibi oluyor, ben o topa o yuzden hic girmiyorum... Yakindan karar verirsin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?