Sahibinden full+full yapili geyik!!

Neden mecbursun? Ağda var mis gibi..

Tamam sen ben gelene kadar baslarsin buyuk ihtimalle, bana da memnun kalirsan soylersin, aynen ben de poliklinik istiyorum, leke evet yanlis uygulamadan olabiliyormus, cok sinir olurum ben

Ohh gel hazıra kon Gerildim iyice zaten hiçbiri içime sinmiyor

Ohh gel hazıra kon Gerildim iyice zaten hiçbiri içime sinmiyor
Ahahahah benim cildim cok hassas ya, elalemin esmeri dana gibi deriye sahip olur, benimki uflesen morarir, iki mincirsan kizarir, tirsiyorum bildigin leke, yanma, iz vs. Sen dene once Zamanim olunca ben de bakinirim, yardim ederim sana

Biz donunce super online baglatacagiz bakalim, o sinir etmek umarim,siz ne yaptiniz?

Burdan ya da ozelden anlat istersen kuzu, dinleriz
Klasik evlilik gerginlikleri,anlatılacak pek bişey yok..
Anlatırsam ağlarım gerek yok..
Ya bırak beni de ne fotosundan bahsediyordun sen? Maşalar,simler falan..:)

Ahahahah benim cildim cok hassas ya, elalemin esmeri dana gibi deriye sahip olur, benimki uflesen morarir, iki mincirsan kizarir, tirsiyorum bildigin leke, yanma, iz vs. Sen dene once Zamanim olunca ben de bakinirim, yardim ederim sana
Yaa kızım sen esmer değilsin yaw.. Yada benim gözler sorunlu

Benim de çok hassas ve zaten problemli ama umrumda değil valla yeterki tüyler gitsin bıktım 24 yaşındayım 4 yılı ağdayla geçti

Klasik evlilik gerginlikleri,anlatılacak pek bişey yok..
Anlatırsam ağlarım gerek yok..
Ya bırak beni de ne fotosundan bahsediyordun sen? Maşalar,simler falan..:)
Kiyamam ben sana, yarin hatirlamayacaksin bile, daha ciddi bir sey olmasin, salla...
Biz de gun asiri yiyoruz birbirimizi hepsi duzeliyor sonunda
Ya bolumde portre cekip yuksek lisans, doktora ogrencilerinin ve hocalarin resmini girise koyuyorlar, her donem gidip cektiriyoruz iste...

Vayyyyyyyyuuyyyyyyyy çok havalı kızım

Yaa kızım sen esmer değilsin yaw.. Yada benim gözler sorunlu
Ay kafayi yiyecegim, esmerim ben, yani soyle bir kuafor esmersin ama alt tonun gold demisti, biri de bugday tenlisin demisti...Babam esmer, annem de sarisin ben de ortaya karisik olmusum bildiginEsmerlerin cogu ben aslinda bugday tenliyim deyince sanki esmer olmak istemiyor da kulp buluyor gibi oluyor, ben o topa o yuzden hic girmiyorum... Yakindan karar verirsin kuzu

Benim de çok hassas ve zaten problemli ama umrumda değil valla yeterki tüyler gitsin bıktım 24 yaşındayım 4 yılı ağdayla geçti
Ya sen beyaz tenlisin kuzum normal zaten hassas olmasi bana ne oluyor acaba, ben de biktim agda agda, burdakiler jileti vurup geciyor vallahi, usengec millet, hic ugrasmiyorlar

Tamam o zaman esmersin kesin ve net bilgi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…