Iyi ben gelene kadar memnun kalihdksduwowqqdwKablonet var bizde şuan memnunum şimdilik bakalım, hem en ucuzu buydu
Ay kafayi yiyecegim, esmerim ben, yani soyle bir kuafor esmersin ama alt tonun gold demisti, biri de bugday tenlisin demisti...Babam esmer, annem de sarisin ben de ortaya karisik olmusum bildigin Esmerlerin cogu ben aslinda bugday tenliyim deyince sanki esmer olmak istemiyor da kulp buluyor gibi oluyor, ben o topa o yuzden hic girmiyorum... Yakindan karar verirsin kuzu
En iyisi de her yere vurulmuyor işte o meret. Valla sapsarı hatta beyaza yakın olmak vardı ah ahYa sen beyaz tenlisin kuzum normal zaten hassas olmasi bana ne oluyor acaba, ben de biktim agda agda, burdakiler jileti vurup geciyor vallahi, usengec millet, hic ugrasmiyorlar
Ağzını kıracam artıkIyi ben gelene kadar memnun kalihdksduwowqqdw
Oyle yapalim ya, biz garanti onu baglaticaktik, bir daha bir arastiralim... Bir de genel bahcesehirde boylemiymis, sizde mi boyle acaba? Fiberse eger alt yapi yetersiz olabiliyormus...Valla hiççç şartlanma iyice araştır,haa baktın en iyisi yine bu o zaman mecbur super onlıne takılacan hacı :)
Yok be enik gibi cikiyorumVayyyyyyyyuuyyyyyyyy çok havalı kızım
Tamam o zaman esmersin kesin ve net bilgi :)
Ben siyahım
Yok, ben ten rengimi seviyorum da o tuy konusunda cok haklisin, cok sansli bebelerEn iyisi de her yere vurulmuyor işte o meret. Valla sapsarı hatta beyaza yakın olmak vardı ah ah
Ay ben hayatta yaptiramam, kendim hallederim daha iyi, hatta hayret ederim nasil gidip yaptiri yaptiriveriyorlar diyeBen ağda yaptırıyorum..
Tutumu hep kemdim alırım ama geçen ay ağdaya gittim kız bi ısrar bi ısrar..
İyi dedim,anammm açamıyorum bacakları nasıl utanmak bendeVajinismus oluyordum az kalsın
Kaçan bişey yok canım ağda muhabbeti yapıyok hep beraberMiiiiiiisssssssssss kaçırdım muhabbeti nabıyon
Ben katlanamıyorum artık ya bezdim bitsin gitsin kurtulayımKaçan bişey yok canım ağda muhabbeti yapıyok hep beraber
Çok utandım bendeAy ben hayatta yaptiramam, kendim hallederim daha iyi, hatta hayret ederim nasil gidip yaptiri yaptiriveriyorlar diye
Kaç seans kaldı? Birde çok acıyor mu?Ben katlanamıyorum artık ya bezdim bitsin gitsin kurtulayım
Daha başlamadım işte onu konuşuyoruz ya missi okumuyo musun senKaç seans kaldı? Birde çok acıyor mu?
Onu kaçırmışım canım yaaDaha başlamadım işte onu konuşuyoruz ya missi okumuyo musun sen
Yok yok daha hiç başlamadımOnu kaçırmışım canım yaaBen başladın ara verdin şimdi yeni yer arıyorsun anladım
İyi o zaman,ben hep acıyor falan diye duymuştum..Yok yok daha hiç başlamadımAma deneme atışı yapmışlardı acımıyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?