Sahibinden full+full yapili geyik!!

hoofff yine gitmem lazımm, paşa dışarıdaydı ama geldi tekrar, defter kaplayacaz
yarın geliyor anası dönecek evine, gerçi pek de alıştım hiç gönderesim yok ama teselliyi sizlerde bulurum artık

noluyor buralarda

Selam kızlar...
Muhabbete gireyim dedim ama nette yine sorun var,olduğu kadar artık.
Selam yavru, ne sorun var nette? Hosgeldin bu arada
hoofff yine gitmem lazımm, paşa dışarıdaydı ama geldi tekrar, defter kaplayacaz
yarın geliyor anası dönecek evine, gerçi pek de alıştım hiç gönderesim yok ama teselliyi sizlerde bulurum artık

İyiyim ben de Lazer araştırıyorum 1 haftadır bulamadım içime sinen
Andro 6 seans demistin ya onu sana gore mi belirliyor, yani birine senin tuylere 8 yil lazim, seninki 4 ayda hallalur bacim mi diyorlar yoksa baska mantik mi soz konusu? Bana bir anlat sana zahmet, benim de donuste gitmem lazim, yanim beli agriyor yasliyim ben, ugrasamam artik

Hoş buldum canım...
Bizim net ara sıra ağırlaşıyor ki sorma delirtiyor bizi,bir kelime yazana kadar anam ağlıyor.
Sen nasılsın?
Iyi ne yapayim, bugun bolumde islerim vardi, ona geldim, sonra da ders iste, her zamanki gibi...
Eee degistirin missi interneti, fiber falan baglatin, taahhut falan mi var?

Onu söyleyemiyorlar, vücuduna göre değişiyormuş. Kimisinin çabuk bitiyormuş kimisinin uzun sürüyormuş. Ama genelde 6-8 seans arası oluyormuş.

Iyi ne yapayim, bugun bolumde islerim vardi, ona geldim, sonra da ders iste, her zamanki gibi...
Eee degistirin missi interneti, fiber falan baglatin, taahhut falan mi var?
İyi çalışmalar canım..
Öyle yapıcaz galiba..
Taahhut hmm bilgim yok..

Onu söyleyemiyorlar, vücuduna göre değişiyormuş. Kimisinin çabuk bitiyormuş kimisinin uzun sürüyormuş. Ama genelde 6-8 seans arası oluyormuş.
Anladim, iyice arastirmak lazim, leke kalabiliyormus, ise yaramiyormus bazen vs. vs.

Anladim, iyice arastirmak lazim, leke kalabiliyormus, ise yaramiyormus bazen vs. vs.

Güneşe çıkmamak gerek tedavi olurken leke yapıyor bir de yanlış uygulama leke yapıyormuş yakıyolarmış vs. Zaten güzellik salonunda falan yaptırmam yasak ayrıca, poliklinik araştırıyorum özellikle. İşe yaramaması da cihazla ilgili kötü cihazsa 10 sene de yaptırsan bitmiyomuş

Bende düşünüyorum ama sadece düşünüyorum..

Ben mecburum, pek keyfi değil

Tamam sen ben gelene kadar baslarsin buyuk ihtimalle, bana da memnun kalirsan soylersin, aynen ben de poliklinik istiyorum, leke evet yanlis uygulamadan olabiliyormus, cok sinir olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…