Ya sen t...k gec halaBöyleyse iyiDur üstüne başına da bulcam bişeyler
Ya sen t...k gec hala, ne zaman boyasam ya yeniden, 2 hafta az mi la? Ustume abiye ayakkabi, taslanmis kot, uzerine de leopar desenli ceket istiyorum
ahah buna çok güldüm
Niye la, ben bilmiyorum o kim, tanimadim, bir durumu mu var?Bu kadınla dalga geçmelerini sevmiyorum ya
Yüz yapısına göre değişir ayrıyetten
Şarkıcı var ya Cansever diye o. Ne diye insanların ellerinde olmayan dış görünüşleriyle dalga geçerler anlamam.Niye la, ben bilmiyorum o kim, tanimadim, bir durumu mu var?
Yerim seni kiyamamis, haklisin androm, ama burda surekli sac ve giyimle ilgili konusuldu kac kisiyi gomdukŞarkıcı var ya Cansever diye o. Ne diye insanların ellerinde olmayan dış görünüşleriyle dalga geçerler anlamam.Neyse tamam iyiyim
Yok sana değildi zaten biliyorum, karakter olarak severim bu kadını görünce ondan celallendimYerim seni kiyamamis, haklisin androm, ama burda surekli sac ve giyimle ilgili konusuldu kac kisiyi gomduko da sacla ilgiliydi sadece
Anladim kuzum haklisin da...Yok sana değildi zaten biliyorum, karakter olarak severim bu kadını görünce ondan celallendim
Anladim kuzum haklisin da...
Neyse canim ben kaciyorum kendimi de hazir hissediyorum foto cekimi icin ;
Gorusuruz
Ya catlarim hatirlaDün bişey gördüm hexe göstereyim dedim ama neydi şimdi hatırlamıyorum
Ya catlarim hatirlaBak gider ayak ya
Tamam yavrumValla hatırlamıyorum kuzu ya hatırlayınca yazarım sen git gel
Tamam yavrum
vay vay vay vay kimler gelmişnoluyor buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?