hoşbuldum bacımHosgeelllddinnnNaber?
karar vermek benim işim konu neNeye, ne oldu?
Hoş geldin naber?hoşbuldum bacımyorgunum ya eve zor attım kendimi bilgisayarımı nescafemi aldım ohhh sizinle sohbete geldim
sizden naber bakın beni yeni üye diye dışlamayın taam mı ben cook eskilerdenim
Neye, ne oldu?
karar vermek benim işim konu ne
Yok canim, ne eski ne yeni farketmez, muhabbet olsun yeterhoşbuldum bacımyorgunum ya eve zor attım kendimi bilgisayarımı nescafemi aldım ohhh sizinle sohbete geldim
sizden naber bakın beni yeni üye diye dışlamayın taam mı ben cook eskilerdenim
yorgunumm cokHoş geldin naber?
Ben de onu ogrenmeye calisiyorumkarar vermek benim işim konu ne
ben yeni üyelere cok çektirirdimYok canim, ne eski ne yeni farketmez, muhabbet olsun yeter
Oh iyi yapmissin
Ne yapalim, benim de hep ayni kosturmaca... Bahsetsene biraz kendinden, tanisalim kaynasalim
Kafam karışıkyorgunumm coksenden naber canımm hoşbuldum
ben lazere karşıyımLazer bıdısı gençler, hangi kliniğe gidicem şimdi a mı diyim b mi diyim?
2014'un gungoreni diyorsunLazer bıdısı gençler, hangi kliniğe gidicem şimdi a mı diyim b mi diyim?
Ay süper avonda yeni bişiler var mı bu aralar özellikle önerdiğin??ben yeni üyelere cok çektirirdimbeni örnek almasın kimse
kaynaşalm valla ben konyalıyım 21 yaşındayım açıktan okuyorum bekarım alışveriş merkezinde avon satış temsilcisi olarak çalışıyorum peki ya sizler
Sor hemen sor sor2014'un gungoreni diyorsun
Dur zamanim olunca ben de bakacagim ona, giden vardi benim bir iki arkadas onlarada sorarim, memnun kalan varsa soylerim... Benim kafa gene oyle calisiyor
Ee niye kapattin uyeligi?ben yeni üyelere cok çektirirdimbeni örnek almasın kimse
kaynaşalm valla ben konyalıyım 21 yaşındayım açıktan okuyorum bekarım alışveriş merkezinde avon satış temsilcisi olarak çalışıyorum peki ya sizler
avon temsilcisi olarak hiç birşy önermiyorum diyormuşmAy süper avonda yeni bişiler var mı bu aralar özellikle önerdiğin??
İnternet geldi galiba
Ben de almıyorum da sorayım dedim şu çok iyiii kesin kullanmalısınız dediğin bişey var mı diyeavon temsilcisi olarak hiç birşy önermiyorum diyormuşmyeni şey cok bacımm
cok pahalı be
içimden satarken ben olsam almazdım diyomm hep
allah mutlu mesut etsin canm bir yastıkda kocayın inşallahEe niye kapattin uyeligi?
Ben de 27 yasindayim, hala ogrenciyim, evliyim, 4 aya falan bitiyor hepsi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?