Yapsa degisir mi fikrin?evet boşanıyorum
ya tek ulaşabileceği ailemin evine gelmesi
yapar mı bilmiyorum
Yok yok tamam yerleşmiyorum hiçbir yere, istenmediğim yerde durmam. Evlenip şehir dışına yerleşicem siz de buluşursunuz bensiz bensiz
Farkettimevin içine kaçarsın sende, anlamazlar belki senden geldigini
hex, benden duymuş olma ama andro size yerleşmeyi düşünüyor
Yollamam seni yaban ellere bebegim, gidemezsin yaaarrrr!!:KK63:Yok yok tamam yerleşmiyorum hiçbir yere, istenmediğim yerde durmam. Evlenip şehir dışına yerleşicem siz de buluşursunuz bensiz bensiz
Bu kadar ozveri fazla degil mi just? Bosaniyoruz alo ilgilen benimle dedin onu bile yapamadi...bilmiyorum ki ya kafam çok karışık
Farkettim
Yollamam seni yaban ellere bebegim, gidemezsin yaaarrrr!!:KK63:
Beni nerden vuracagini biliyor bebegimevlenmeyi istemeyen kızı evlendirdik valla afferin bize
Bu kadar ozveri fazla degil mi just? Bosaniyoruz alo ilgilen benimle dedin onu bile yapamadi...
Cok etkilemek istemiyorum ama bana olmayani zorluyorsun gibi geliyor...
Beni nerden vuracagini biliyor bebegim
Napalim cikicaz artik, sevgiliye kuma almak sart olduçıkacak mısın onunla beraber eve hele bi onu de, öyle boş boş gidemezsin şarkıları söyleme kıza
Napalim cikicaz artik, sevgiliye kuma almak sart oldu
Cok anlam yuklemissin zamaninda ona, o yuzden bu hallerin, neyse zorla sen, her adimini isik olarak gor, ya senin istedigin olur, mucadele ettim kazandim dersin ya da eehhh yeter be der zaten sen pes edersinyav keşke etkilensem daha kafama meteor mu düşmesi lazım bilmiyorum ki
büyü yaptılar bana büyü
Cok anlam yuklemissin zamaninda ona, o yuzden bu hallerin, neyse zorla sen, her adimini isik olarak gor, ya senin istedigin olur, mucadele ettim kazandim dersin ya da eehhh yeter be der zaten sen pes edersin
Okusa bunlari kalbine iner ne oluyor lan diyebunu tabi evdekine de usuluyla anlat da, ilginin azalmayacagını ikisine birden yetecegini anlayıp sorun çıkarmasın sonra
Ya olur mu oyle sey ya, bas tacimsin sen benim bebegim, yavrumYa bırakın kafaya koydum ben gidicem. Gerçekleri gördüm, oyalıyormuş beni. Hepsi aynı bunların evlenme lafını duyunca yan çiziyorlar.
Limit sinirsiz diyorsun, annen seni iyi pataklamiyor justzaten onun için verdim dilekçeyi bi kenarda duruşmamız olsun artık
böyle bekledikçe hatun beni boşamıyor diye bi tarafları kalkıyor
ha çok ister duruşma günü bile diyebilir hakim bey karımı seviyorum diye o zzaman bakarız.
Ya bırakın kafaya koydum ben gidicem. Gerçekleri gördüm, oyalıyormuş beni. Hepsi aynı bunların evlenme lafını duyunca yan çiziyorlar.
Okusa bunlari kalbine iner ne oluyor lan diye
Ya olur mu oyle sey ya, bas tacimsin sen benim bebegim, yavrum
En başta ben öyle kabullenmiştim zaten ama şimdi onda da yan çiziyor
aslında hex seni kuma olarak almayı teklif etti ama bilmem ki kabul eder misin
nasıl bi ikili oynamaktır bu
En başta ben öyle kabullenmiştim zaten ama şimdi onda da yan çiziyor
Siiissssttt!!!
aslında hex seni kuma olarak almayı teklif etti ama bilmem ki kabul eder misin
nasıl bi ikili oynamaktır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?