Sahibinden full+full yapili geyik!!

öyle düğünler çok eğlenceli oluyor yaa, hele ki arkadaş gurubun kalabalıksa yoksa klasik muzik eşliğinde sohbet muhabbet bayar yani
Bizimki cok geyikti, biri trakyada paso roman havasi, biri de dikilide izmirde oldu, ankaranin baglariyla, iste bunlar hep icki kafasi Ya bana koyan o sarkiyi duyan her arkadasin aklina biz geliyoruz, omur boyu kasil kasil gezdik

Sen niye olmayan şeylerin muhabbetini yapıyosun naz

hayal dünyam çok geniş de ondan

Bizimki cok geyikti, biri trakyada paso roman havasi, biri de dikilide izmirde oldu, ankaranin baglariyla, iste bunlar hep icki kafasi Ya bana koyan o sarkiyi duyan her arkadasin aklina biz geliyoruz, omur boyu kasil kasil gezdik

olacak o kadar düğünün şanındandır o

Yanlış anlama da düğün videosu izlemeyi hiç sevmem
Durst ol canimi ye bebegim Ya iste o var, senin dugunun bana ne lan durumu, mesela baskasi izleyelim dese acaba beni sikar mi diye empati de yaptim ama severmisim gibi geldi, o yuzden soyluyorum Su bebegi olunca surekli onun fotolarini paylasan anne gibi hissettim kendimi

takı merasimini falan atlayıp, oynama yerlerinde biz de oynayacaksak bana uyar

Yok yani düğünleri genel olarak pek sevmem zaten sadece eğlencesi güzel oynamaları falan o da alkol varsa Onun dışında pek sarmıyor kınaydı nişandı sıkılıyorum ben hep çok salakça

Yok yani düğünleri genel olarak pek sevmem zaten sadece eğlencesi güzel oynamaları falan o da alkol varsa Onun dışında pek sarmıyor kınaydı nişandı sıkılıyorum ben hep çok salakça

olmayan kocamla olacak olan kınam köy evinde japon fenerleri eşliğinde olacak, sevmezsen kırarım bacaklarını

olmayan kocamla olacak olan kınam köy evinde japon fenerleri eşliğinde olacak, sevmezsen kırarım bacaklarını

Evlen evlen sen de evlen, lan anasayfam da kız arkadaşların düğün fotolarına alıştım da artık erkek arkadaşlarınki çıkmaya başladı yuh olum siz de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…