öyle düğünler çok eğlenceli oluyor yaa, hele ki arkadaş gurubun kalabalıksayoksa klasik muzik eşliğinde sohbet muhabbet bayar yani
Bizimki cok geyikti, biri trakyada paso roman havasi, biri de dikilide izmirde oldu, ankaranin baglariyla, iste bunlar hep icki kafasiöyle düğünler çok eğlenceli oluyor yaa, hele ki arkadaş gurubun kalabalıksayoksa klasik muzik eşliğinde sohbet muhabbet bayar yani
Kiblerim kızım seniyalnız bu adam da evlenmiş haberin olsun
Sen niye olmayan şeylerin muhabbetini yapıyosun naz
Bizimki cok geyikti, biri trakyada paso roman havasi, biri de dikilide izmirde oldu, ankaranin baglariyla, iste bunlar hep icki kafasiYa bana koyan o sarkiyi duyan her arkadasin aklina biz geliyoruz, omur boyu kasil kasil gezdik
Sakin ol sampiyon!Kiblerim kızım seni
Kiblerim kızım seni
Ne yazik ki evetSenin düğününde ankaranın bağları çıkmış mıydı ya
Ufffffff!!!!Sen niye olmayan şeylerin muhabbetini yapıyosun naz
Yanlış anlama da düğün videosu izlemeyi hiç sevmemNe yazik ki evet, videolari izleriz gelince
Durst ol canimi ye bebegimYanlış anlama da düğün videosu izlemeyi hiç sevmem
Durst ol canimi ye bebegimYa iste o var, senin dugunun bana ne lan durumu, mesela baskasi izleyelim dese acaba beni sikar mi diye empati de yaptim ama severmisim gibi geldi, o yuzden soyluyorum Su bebegi olunca surekli onun fotolarini paylasan anne gibi hissettim kendimi
Yok yani düğünleri genel olarak pek sevmem zaten sadece eğlencesi güzel oynamaları falan o da alkol varsaDurst ol canimi ye bebegimYa iste o var, senin dugunun bana ne lan durumu, mesela baskasi izleyelim dese acaba beni sikar mi diye empati de yaptim ama severmisim gibi geldi, o yuzden soyluyorum Su bebegi olunca surekli onun fotolarini paylasan anne gibi hissettim kendimi
Düğüm muhabbeti mi var hatunlar?kim evleniyor?
Naz, klasik müzikli düğün diye tutturmuş damat bizim kız istemiyo illa oynamalı olcak angaranın bağları çalıcak diyorDüğüm muhabbeti mi var hatunlar?kim evleniyor?
Yok yani düğünleri genel olarak pek sevmem zaten sadece eğlencesi güzel oynamaları falan o da alkol varsaOnun dışında pek sarmıyor kınaydı nişandı sıkılıyorum ben hep çok salakça
Iyi biz senle takiliriz, andro da bize icki hazirlartakı merasimini falan atlayıp, oynama yerlerinde biz de oynayacaksak bana uyar
Bebegiimm hosgeldinDüğüm muhabbeti mi var hatunlar?kim evleniyor?
Anammmmmm aday var mıydı kız?bilmiyordum..ben evlenecem ama Never beni bozuyor olmayan şeyin hayalini kurma diye
olmayan kocamla olacak olan kınam köy evinde japon fenerleri eşliğinde olacak, sevmezsen kırarım bacaklarını
Damat kim?Naz, klasik müzikli düğün diye tutturmuş damat bizim kız istemiyo illa oynamalı olcak angaranın bağları çalıcak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?