Sahibinden full+full yapili geyik!!

Naz, klasik müzikli düğün diye tutturmuş damat bizim kız istemiyo illa oynamalı olcak angaranın bağları çalıcak diyor

oysa ki ben köy düğünlerine bayılırım

Iyi biz senle takiliriz, andro da bize icki hazirlar Taki kismini ben de izlemiyorum zaten

ben bu içki hazırlama olayını hiç bilmiyorum yaa, ancak birayı açıp koyarım insanların önüne bana da öğretsenizee

Yok yani düğünleri genel olarak pek sevmem zaten sadece eğlencesi güzel oynamaları falan o da alkol varsa Onun dışında pek sarmıyor kınaydı nişandı sıkılıyorum ben hep çok salakça
Bizimkili ickili, bol oynamaliydi bebegim, kina da 1 saat falandi, sonra gene toplanip ictik, ay ben nisanda cok salaktim ya, evin ana gibiydi sacim falan

oysa ki ben köy düğünlerine bayılırım

ben bu içki hazırlama olayını hiç bilmiyorum yaa, ancak birayı açıp koyarım insanların önüne bana da öğretsenizee
Ya zaten ona gore shakerlar var sundan su kadar bundan bu kadar diye, ya da direkt bardagi, bilmen gereken bir sey yok yani benim de bir sey bildigim yok, dana gibi acar iceriz biramizi en olmadi

Ya zaten ona gore shakerlar var sundan su kadar bundan bu kadar diye, ya da direkt bardagi, bilmen gereken bir sey yok yani benim de bir sey bildigim yok, dana gibi acar iceriz biramizi en olmadi

o bana uyar işte, bayılırım yani

ama bu friends dizisinde ha bire margarita yapıyorlardı, ona çok özenmiştim biz arkadaşlarla bişey içme mevzusu oıldu mu gidip 2 tuborg alalım diye ayılaşıyoruz direk nerde margarita nerde 2 tuborg alak da içek

İnsanlar doğal döngüyü sürdürüyolar bak naz, sevip beğenip alıyolar. Bizi alan da yok, doğal seleksiyona uğrayıp gitmiş olmamız gerekiyodu çoktan

hepsi bir yana da işte şu begenen yok muhabbeti var ya o beni çok üzüyor yaa bari begenen birileri olaydı, arada iki msj ataydı ben istemeyeydim falan

Ya ikisinin de zamani var, ben de genelde ya bira ama cogunlukla sarap icerim, gerisine konsept,mod lazim, benim vucut kaldirmiyor artik Bi ara yapariz bir seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…