Naz, klasik müzikli düğün diye tutturmuş damat bizim kız istemiyo illa oynamalı olcak angaranın bağları çalıcak diyor
Iyi biz senle takiliriz, andro da bize icki hazirlarTaki kismini ben de izlemiyorum zaten
Hoşbuldum canımIyi biz senle takiliriz, andro da bize icki hazirlarTaki kismini ben de izlemiyorum zaten
Bebegiimm hosgeldin, benim pavyon konseptli dugunumden bahsediyoruz
Bizimkili ickili, bol oynamaliydi bebegim, kina da 1 saat falandi, sonra gene toplanip ictikYok yani düğünleri genel olarak pek sevmem zaten sadece eğlencesi güzel oynamaları falan o da alkol varsaOnun dışında pek sarmıyor kınaydı nişandı sıkılıyorum ben hep çok salakça
Evlen evlen sen de evlen, lan anasayfam da kız arkadaşların düğün fotolarına alıştım da artık erkek arkadaşlarınki çıkmaya başladı yuh olum siz de mi
Damat kim?
Yaaa sende mi???? Never ve seni ne yapmalı bilmem..benim çocukların sünnetinin zamanı geldi artık
işte onu henuz bulamadık arıyoruz
Ya zaten ona gore shakerlar var sundan su kadar bundan bu kadar diye, ya da direkt bardagi, bilmen gereken bir sey yok yani benim de bir sey bildigim yok
oysa ki ben köy düğünlerine bayılırım
ben bu içki hazırlama olayını hiç bilmiyorum yaa, ancak birayı açıp koyarım insanların önünebana da öğretsenizee
Yaaa sende mi???? Never ve seni ne yapmalı bilmem..
Ne olacagidi ya?!Hoşbuldum canımAbowwwww pavyon konseptli mi?
Ya zaten ona gore shakerlar var sundan su kadar bundan bu kadar diye, ya da direkt bardagi, bilmen gereken bir sey yok yani benim de bir sey bildigim yok, dana gibi acar iceriz biramizi en olmadi
Extreme istiyorsan evlen.Allah mesut etsin naz ben extreme sporlara yönelicem
Bugün bizim burda bir gelin alma vardı ki sormayın yaa..Ne ağladım beee..
O enerji baska turlu cikmaz cunku, anca ekstrem sporlar paklarAllah mesut etsin naz ben extreme sporlara yönelicem
Niye be?Bugün bizim burda bir gelin alma vardı ki sormayın yaa..Ne ağladım beee..
Allah mesut etsin naz ben extreme sporlara yönelicem
Bugün bizim burda bir gelin alma vardı ki sormayın yaa..Ne ağladım beee..
İnsanlar doğal döngüyü sürdürüyolar bak naz, sevip beğenip alıyolar. Bizi alan da yok, doğal seleksiyona uğrayıp gitmiş olmamız gerekiyodu çoktan
Ya ikisinin de zamani var, ben de genelde ya bira ama cogunlukla sarap icerim, gerisine konsept,mod lazim, benim vucut kaldirmiyor artiko bana uyar işte, bayılırım yani
ama bu friends dizisinde ha bire margarita yapıyorlardı, ona çok özenmiştimbiz arkadaşlarla bişey içme mevzusu oıldu mu gidip 2 tuborg alalım diye ayılaşıyoruz direk nerde margarita nerde 2 tuborg alak da içek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?