Sahibinden full+full yapili geyik!!

hepsi bir yana da işte şu begenen yok muhabbeti var ya o beni çok üzüyor yaa bari begenen birileri olaydı, arada iki msj ataydı ben istemeyeydim falan

Ben en çok neye sinir oluyorum biliyo musun burda bdv de, tövbe ya allahın zoruna gitmesin de ne garip değişik kızlar var ota b*ka trip atan kıskanan altın ev muhabbetine nişan atan vs vs onlara bile aşık oluyolar evleniyolar ya neyse ya sustum
Kimler kimler yuva kuruyooooooor

Ben kendi dugunumde bile aglamadim da dana miyim dedim
Ne alaka kızım yaa,ben her boka ağlayan moddayım o yüzden..
Ama çok güzeldi ambiyans..:)
Bende bahçeyi yıkıuordum,davullar zurnalar geldi noluyo la dedim..
Elimde süpürge(siteye aykırı bi durum) izledim öyle..

İsyan edesin geliyor değil mi?

Seni cok begeniyorum naz

arada iki msj atıp beni heyecanlandırmıyorsan o begenmenin anlamı yok hex

hayalim 3 kelime o da şöyle, evli mutlu çocukluu

ben aşık olunca kedi gibi oluyorum yaa, böyle herşeyi kabul eden masum bişey oluveriyorum bizim öyle adettir gelenektir olaylarımız da yok bide, kim neyi yapabiliyorsa yapsın modundalar bunlara ragmen adamlar hep terk etti gitti beni

Bana mi laf sokuyon layn?!! Sakasini salla da,
Iste onlara uyan sana uymuyor da ondan, onlar evcilik zannediyor da iki kara kas kara goz gordu mu gel yigidim evlenelim diyor, senin etkilenmen lazim, senin birikiminde biri olmasi lazim, uyusmaniz lazim vs. vs. Cita meselesi bebek

Aynen bizde de yok nazom yeter ki gönüller bir olsun kafasında bi ailem var hiçbir şeye karışmazlar kaprislerimiz yoktur. Ama işte ya zoru seviyolar ya da bilmiyorum ya salaklar galiba

Olur ya insanin moduna da bagli, benim de olmustu, ama ben daha cok salinda gobek atiyordum o esnada

Yavrum benim yaaa..Sana bir sır vereyim mi?evlilik pekte matah birşey değil,bekarlığın tadını çıkar..

Yok kuzu çıta mıta değil erkeklere öylesi lazım

Sana sarayim da sen gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…