- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ağladım işte çok güzeldi..Niye be?
Extreme istiyorsan evlen.
O enerji baska turlu cikmaz cunku, anca ekstrem sporlar paklar
hem evlenip hem extreme spor yapamıyor muyuz yaa illa seçmek mi lazım
Ya ikisinin de zamani var, ben de genelde ya bira ama cogunlukla sarap icerim, gerisine konsept,mod lazim, benim vucut kaldirmiyor artikBi ara yapariz bir seyler
Ben kendi dugunumde bile aglamadim da dana miyim dedimAğladım işte çok güzeldi..
Davullar zurnalar..
Gelin bi çıktı nasıl güzel..bizim sitede görmeye alışık olduğumuz şeyler değil..
Evlenebiliyosan evlen nazo gelin extreme gerek yok
Seni cok begeniyorum nazhepsi bir yana da işte şu begenen yok muhabbeti var ya o beni çok üzüyor yaabari begenen birileri olaydı, arada iki msj ataydı ben istemeyeydim falan
Extreme candirevlenebilsem
Bak çakal anladı hemen
Evlenebiliyosan evlen nazo gelin extreme gerek yok
hepsi bir yana da işte şu begenen yok muhabbeti var ya o beni çok üzüyor yaabari begenen birileri olaydı, arada iki msj ataydı ben istemeyeydim falan
Ne alaka kızım yaa,ben her boka ağlayan moddayım o yüzden..Ben kendi dugunumde bile aglamadim da dana miyim dedim
Aynen kuzusen hele gel de su içsek o da yarar bize
İsyan edesin geliyor değil mi?Ben en çok neye sinir oluyorum biliyo musun burda bdv de, tövbe ya allahın zoruna gitmesin de ne garip değişik kızlar var ota b*ka trip atan kıskanan altın ev muhabbetine nişan atan vs vs onlara bile aşık oluyolar evleniyolar ya neyse ya sustum
Kimler kimler yuva kuruyooooooor
Seni cok begeniyorum naz
Ben en çok neye sinir oluyorum biliyo musun burda bdv de, tövbe ya allahın zoruna gitmesin de ne garip değişik kızlar var ota b*ka trip atan kıskanan altın ev muhabbetine nişan atan vs vs onlara bile aşık oluyolar evleniyolar ya neyse ya sustum
Bana mi laf sokuyon layn?!!Ben en çok neye sinir oluyorum biliyo musun burda bdv de, tövbe ya allahın zoruna gitmesin de ne garip değişik kızlar var ota b*ka trip atan kıskanan altın ev muhabbetine nişan atan vs vs onlara bile aşık oluyolar evleniyolar ya neyse ya sustum
Yok isyan da etmiyorum da anlamıyorum, hem şikayet ediyolar böyle kızlardan kadınlar şöyle kadınlar böyle, hem böylelerinin totosundan ayrılmıyolar. Ben çözemedimİsyan edesin geliyor değil mi?
arada iki msj atıp beni heyecanlandırmıyorsan o begenmenin anlamı yok hex
hayalim 3 kelime o da şöyle, evli mutlu çocukluu
ben aşık olunca kedi gibi oluyorum yaa, böyle herşeyi kabul eden masum bişey oluveriyorumbizim öyle adettir gelenektir olaylarımız da yok bide, kim neyi yapabiliyorsa yapsın modundalar bunlara ragmen adamlar hep terk etti gitti beni
Olur ya insanin moduna da bagli, benim de olmustu, ama ben daha cok salinda gobek atiyordum o esnadaNe alaka kızım yaa,ben her boka ağlayan moddayım o yüzden..
Ama çok güzeldi ambiyans..:)
Bende bahçeyi yıkıuordum,davullar zurnalar geldi noluyo la dedim..
Elimde süpürge(siteye aykırı bi durum) izledim öyle..
Yavrum benim yaaa..Yok isyan da etmiyorum da anlamıyorum, hem şikayet ediyolar böyle kızlardan kadınlar şöyle kadınlar böyle, hem böylelerinin totosundan ayrılmıyolar. Ben çözemedimİyi kız yok diyolar ama bizi görmüyolar keyifleri bilir
Yok kuzu çıta mıta değil erkeklere öylesi lazımBana mi laf sokuyon layn?!!Sakasini salla da,
Iste onlara uyan sana uymuyor da ondan, onlar evcilik zannediyor da iki kara kas kara goz gordu mu gel yigidim evlenelim diyor, senin etkilenmen lazim, senin birikiminde biri olmasi lazim, uyusmaniz lazim vs. vs. Cita meselesi bebek
Sana sarayim da sen gorarada iki msj atıp beni heyecanlandırmıyorsan o begenmenin anlamı yok hex
hayalim 3 kelime o da şöyle, evli mutlu çocukluu
ben aşık olunca kedi gibi oluyorum yaa, böyle herşeyi kabul eden masum bişey oluveriyorumbizim öyle adettir gelenektir olaylarımız da yok bide, kim neyi yapabiliyorsa yapsın modundalar bunlara ragmen adamlar hep terk etti gitti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?