desem ki çok fazla kriterim var, şimdiye kadar buldugum adamlarda hep benden aşağıdaydı statü olarakAynen bizde de yok nazom yeter ki gönüller bir olsun kafasında bi ailem var hiçbir şeye karışmazlar kaprislerimiz yoktur. Ama işte ya zoru seviyolar ya da bilmiyorum ya salaklar galiba
Gobuklu ayran varsa o daha iyi olur aslindaben bi coca cola zero alayımm
Yok kuzu çıta mıta değil erkeklere öylesi lazım
Sana sarayim da sen gor
Yavrum benim yaaa..Sana bir sır vereyim mi?evlilik pekte matah birşey değil,bekarlığın tadını çıkar..
Ikisi de hem cita hem de evet erkekler atraksiyonu seviyor, hatun atarli olunca kaybetmemeye sartlaniyor direktYok kuzu çıta mıta değil erkeklere öylesi lazım
Gobuklu ayran varsa o daha iyi olur aslinda
Ben...Matah bişey olmadığını biliyorum, evlenmek de istemiyorum şu anda zaten. Tadı çıkarılacak bişey olsaydı kimse evlenmezdi sanırımPara yok iş yok çevre yok nasıl tadını çıkarayım ki. Sevgili yok bi kere ya evlilik neyse de kim yalnız olmaz ister ki?
Ben...
Ben...
Ikisi de hem cita hem de evet erkekler atraksiyonu seviyor, hatun atarli olunca kaybetmemeye sartlaniyor direkt
Bazen sevgi yeterli olmuyor,amann yaa neyse.sen bu ara bi sıkıntın var ondan diyorsun bence böyle, yoksa senin kocanı ne kadar sevdigini herkesler bilir
Haklısın canım..Yalnız olmak istememişsin ki ilişkiye başlamışsın sevmişsin evlenmişsinŞu an sorunlar yaşıyo olabilirsin belki ama aranız iyiyken yalnız olsam diye düşünmezsin
Bak gene karamsar karamsar, hey allahim...İyi napalım o zaman kaybetsinler bizi, kullanıp atsınlar madem yapcak bişey yok. Erkeklere hitap etmiyoruz.
Seviyor musun missi oynamayi?, ben bayilirim, naz pistte iki kisi banko bakBazen sevgi yeterli olmuyor,amann yaa neyse.
Naz sen bi evlen düğünün de pistten inmicem..
Bazen sevgi yeterli olmuyor,amann yaa neyse.
Naz sen bi evlen düğünün de pistten inmicem..
Sıkma canını nolur her şey hallolur akıllı kadınsın sen enişteyi aldıysan vardır bi bildiğinHaklısın canım..
Seviyor musun missi oynamayi?, ben bayilirim, naz pistte iki kisi banko bak
Senin dediğini onayladım farkındaysan neyi yutturuyosun hey allam yaBak gene karamsar karamsar, hey allahim...
Sunlari sana ilerde nasil keyifle yutturacagim
Kendime özgü haraketlerim vardır..Seviyor musun missi oynamayi?, ben bayilirim, naz pistte iki kisi banko bak
Hepsi evli kuzum..valla ben bi evlensem ben de pistten inmeyecem de evlenemiyorum işteyok mu yaa çevrenizde yüzü gözü güzel, işi yerinde bir adam bak evde arabada gözüm yok çalışır yaparız zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?