Sahibinden full+full yapili geyik!!

Aynen bizde de yok nazom yeter ki gönüller bir olsun kafasında bi ailem var hiçbir şeye karışmazlar kaprislerimiz yoktur. Ama işte ya zoru seviyolar ya da bilmiyorum ya salaklar galiba
desem ki çok fazla kriterim var, şimdiye kadar buldugum adamlarda hep benden aşağıdaydı statü olarak

ben nerdeee yanlış yaptıımmmm

Yok kuzu çıta mıta değil erkeklere öylesi lazım

hex in meşhur lafı var yaa, deveye diken diye o hesap
Sana sarayim da sen gor

neyse ki telefon numaramı bilmiyorsun sen

kızzz neveerr ben sana yeni telefon numaramı vereyim yaa, eskisi her zaman yanımda olmayabilir, iletişim konusunda sıkıntı yaşamayalım

Yavrum benim yaaa..Sana bir sır vereyim mi?evlilik pekte matah birşey değil,bekarlığın tadını çıkar..

Matah bişey olmadığını biliyorum, evlenmek de istemiyorum şu anda zaten. Tadı çıkarılacak bişey olsaydı kimse evlenmezdi sanırım Para yok iş yok çevre yok nasıl tadını çıkarayım ki. Sevgili yok bi kere ya evlilik neyse de kim yalnız olmaz ister ki?

Ben...

Bazen sevgi yeterli olmuyor,amann yaa neyse.
Naz sen bi evlen düğünün de pistten inmicem..

valla ben bi evlensem ben de pistten inmeyecem de evlenemiyorum işte yok mu yaa çevrenizde yüzü gözü güzel, işi yerinde bir adam bak evde arabada gözüm yok çalışır yaparız zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…