Tüp Bebek Merkezleri Şahin Zetereoğlu'ndan Memnun Kalmayanınız Var mı?

canım ne güzel olmuş dinlenmişsin tatilini yapmışsın bende bayramdan sonra iki gün izin alabildim ancak, o bile beni mutlu etti geçen hafta işime döndüm yine çok yoğun geçiyo senin adına çok sevindim canım bak bebişini artık hissediyomuşsun ben sana demiştim herşey çok güzel olacak diye tedaviye nezaman başlıyacagıma gelirse henüz tam belli değil ama galiba kurban bayramından sonra başlıycam nedeni ise şimdi benim işyerinin tam hareketli zamanı bu yoğunlukta onları bırakmak ayıp olur düşüncesindeyim bilmiyorum aslında kimseyi düşünmeden kendi işine bakacaksın ama bide ikinci denememde hüsran olursa dönemem diyede düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısı canım kendinede yeğenimede iyi bak

çok şükür haklı çıktın herşey yolunda gidiyor hatta son ultrasonda doktor bu bebek aynı sana benziyor bile dedi :))) allah tamamına erdirsin de başka ne isterim ki..
sen tedavin de geç olsun da güç olmasın boşver başlayamadığına göre daha vakti gelmedi demek ki.. ben artık öğrendim bizim planlarımız hep boş herşeyin bir saati var zaten, inşallah seninki de yakındır..

inşallah canım benimde yüzüm güler inşallah allah hiç kimseyi evlat hasretiyle özlemiyle sınamasın

inşallah canım benimde yüzüm güler inşallah allah hiç kimseyi evlat hasretiyle özlemiyle sınamasın

allahın izni osman hocanın yardımıyla olacak inşallah, bak bugün bir arkadaşım daha hamile haberini aldı o da hocanın hastası.. bir sürü doktor boşuna uğraşma demiş ama hoca çok uğraştı tam 5. denemesiydi çok şüükür yüzü güldü darısı başına canım..

canım benim bana gerçekten moral oluyosun allah senden razı olsun sağlıkla sığatle evladını kucağına al inşallah sen neler yapıyosun hamişlik nasıl gidiyor sen çalışıyodun galiba

canım benim bana gerçekten moral oluyosun allah senden razı olsun sağlıkla sığatle evladını kucağına al inşallah sen neler yapıyosun hamişlik nasıl gidiyor sen çalışıyodun galiba

ne mutlu bana tam da yapmak istediğim şey buradaki arkadaşlarıma moral, umut verebilmek.. çok şükür benim hamileliğim çok iyi gidiyor darısı tez zamanda başına şöyle rahat sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı güzel bir bebek.. evet çalışıyorum ben bazen zor geliyor insan şöyle bir uzanmak istiyor ama napalım idare ediyoruz işte..

canım allah kolaylık versin çalışmadanda olmuyor dediğin gibi dare ediyoruz işte bende hamile olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum artık sanki bu sefer olacakmış gibi geliyor

canım allah kolaylık versin çalışmadanda olmuyor dediğin gibi dare ediyoruz işte bende hamile olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum artık sanki bu sefer olacakmış gibi geliyor

Moralini yüksek tutarsan olur zaten.. dediğin gibi bu zamanda karı koca çalışmadan geçim zor mecburuz bir de alıştım artık 8 yıldır çalışıyorum evde duramam patlarım..

moralini yüksek tutarsan olur zaten.. Dediğin gibi bu zamanda karı koca çalışmadan geçim zor mecburuz bir de alıştım artık 8 yıldır çalışıyorum evde duramam patlarım..

aynen valla bi sene çalışmadım evde inanılmaz bunaldım tabii kocamıda bunaltım adam en sonunda yeter sen işine geri dön artık yoksa beni çıldırtıyosun dedi şimdi oda bende huzurluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…