Tüp Bebek Merkezleri Şahin Zetereoğlu'ndan Memnun Kalmayanınız Var mı?

nesrin_1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
152
1
46
Bursa
arkadaşlar mrb benim adım nesrin geçtigimiz şubat ayında acı badem dr şahin zetereoğlunda ilk tüp bebeğimi yaptırdım malesefki sonuç negatitifti biraz ara verip şimdi tekrar denemeye kaltık yanlız karar veremiyorum tekrar şahin beymi yoksa başka yerlermi araştırayım bilemedim aslında ilk şahin beyle görüştügümde ona çok güvenmiştim tabii herşey allahtan ama olmayıncada acaba dr seçimimi yanlışmı yaptım diyede düşünmüyo deil insan benim aklıma takılan çok yoğun bi dr sanki tam anlamıyla zaman ayıraramıyo hastalarına bana öyle geldi bide çook sık yurt dışına çıktıgı için hastasını başka doktorlara yönlendirmeside aklımı karıştırdı sizler ne düşünüyosunuz şahin hocaya gidipte memnun olanınız olmayanıınız varmı gercekten kafam karışık allahım kimseleri evlat hasretiyle sınamasın rabbim bütün isteyenlere ve banada hayırlı evlat nasip eylesin

Şahin Zeteroğluna gittiğine göre Bursadasın sanırım ben bir kez de Prof. Osman Develioğluna muayene olmadan karar vermemeni öneririm, ben hiç böyle bir doktor tanımadım iyi ki karşıma çıkmış..

Şahin Zeteroğluna gittiğine göre Bursadasın sanırım ben bir kez de Prof. Osman Develioğluna muayene olmadan karar vermemeni öneririm, ben hiç böyle bir doktor tanımadım iyi ki karşıma çıkmış..

mrb ayşe çok teşekkür ederim cevap yazdığın için ben yıllardan beri osman hocanın mettini duyarım aslında ilk tüp bebek girişimimd onunla görüşmek istedim lakin benim iş o kadar acil kararla başladıki o arada şahin beyle ilk görüşmeye gittiğimizde apar topar tedavinin içine girdik hatta içimde ukte bile kaldı diyebilirim anladığıma göre sende osman hocanın hastasısın arkadaşım senin ne gibi sorunun vardı tüp bebekmi denediniz sonuç galiba iyi olmuş allah herkezin gönlüne göre versin canım bana biraz osman hocayla ilgili bilgi verirmisin işinde çok başarılı olduğunu duydum birde çok paracı oldugunu duydum canım gerçekten öylemi hastalarına yaklaşımı nasıldır bunlar hepimiz için çok önemli malum zor bi süreç bana yardımcı olursan çok sevinirim vericeğin bilgilere çok ihtiyacım var zaman geçiyor yaşım 35 yumurta rezervim az bulunmuştu ilk denememde şimdi ne durumda bilemiyorum eşimdede sperm azlığı var ilk denememde 8 yumşum toplandı ama 2 si döllendi bitanesi iyi kalitede diyeri orta kalitedeydi ikisinide transfer ettiler 2.gün transferydi allah nasip etmedi olmadı çok umutluydum ama nasip deilmiş çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor şimdi osman hocaya daha sıcak bakıyorum sende bana yardım edersen bilgilernle çok memnun olurum canım allah hepimizin yardımcısı olsun uzun oldu kusura bakma hayırlı ramazanlar diliyorum herşey gönlünce olsun canım

nesrin slm cnm merhaba bende bursada yaşıyorum bende ilk denememi 1 ay önce bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım...mutlaka duymuşsundur...şahin beyi ve osman beyi birde serbülent beyi çok duymuştum...benmde ilk denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı...kısmet deilmş..yapıcak biişey yok ama bende düşünmedim deil yani acaba osman beye yada başka bii dr. gitsemiydim acaba diye...sonra kendi kendimi avutup başkasınada gitsem eminim aynısı olurdu demekki daha anne olmak kısmetimde yokmuş dedim...allah sana bana ve isteyen tüm anne adylarına evlat versin...inşallah cnm ikinci denemelerimiz tutar...hatta kendiliğinden hamiş oluruz inşallah...bu arada ben polikistik over eşimde sperm hareketi yavaş olduğu için tedavi görüyoruz...canım tekrar hayrlı ramazanlar....

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için sanada geçmiş olsun güzel allahım seninde dediğin gibi bütün anne olmak isteyen herkeze sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım ikinci denemeyi düşünüyomusunuz yapırırsan yine aynı yerdemi yaptırırsın inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden olur daha yeni tedaviden çıkmışsın okuduğuma göre tüp bebek tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalan çok insan var inşallah seninde öyle olur sanada hayırlı ramazanlar

cnm merhaba bende osman hocanın hastasıyım uzun bir süredir 5yıldır tedavi görüyorum 3tüp bebek denemem var 2si düşükle sonuçlandı biri negatif bayramdan sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz bende sen gibi karasızım şahin beyemi gitsem diyorum bu sefer ama osman hocayıda bırakmak istemiyorum çok iyi bi doktor ayrıca hiç paracı değil yardımcı oluyor hastalarına bence bi git derim

sağol canım herşey hepimizn gönlünce olsun sana da hayırlı ramazanlar..
osman hoca hakkında bilgi istemişsin seve seve anlatayım bir kere hayatımda tanıdığım parayla pulla işi olmayan yegane doktor.. benimle o kadar çok uğraştı o kadar çok uğraştı ki anlatmam adeta benim hamile kalmamı kendisine hırs edindi ben kaç kez pes ettim ama o inat etti sonunda da oldu :)) sanırım 6-7 kez histereskopi yaptı bana ve bunların büyük kısmından para almadı, pahalı bir takım testler gerektiğinde de fakülte aracılığla yaptırmanı sağlıyor ki paran boşa gitmesin bir arkadaşımın tüm genetik testlerini fakültede yaptırdı.
bizdeki sorunu sormuşsun ne yok kiiii.. bende rezerv çok çok az endometriozis hastasıyım eşimde hareketlilik ve morfoloji yerlerde sürünüyor. ilk görüşmemizde osman hoca peşin peşin 1 kez deneriz ama yumurtan çıkmayabilir çıkmazsa boşuna para zaman harcama demişti nefret ettim o zaman kendisinden ama sonra anladım %60-70 şans verenlerin para peşinde insanın umutlarını çalan şarlatanlar olduğunu. bana hiç bir zaman ümit vermedi defalarca küstüm eşim gitti siz hiç ümit vermediğiniz için çok mutsuz küstü diye durumumu anlattı ne hissettiğini doğru yansıtırsan senin hissettiklerine önem veriyor içimi rahat ettirmek için bir akşam taa sekizde randevu verip 1 saat tüm sorularımı yanıtladı ama yine de asla boş ümitler vermedi.. ama yine de söylüyorum gülen sırtını okşayan duygusal bir insan bulamazsın karşında o işini yapıyor en büyük ciddiyetiyle ama seni umursuyor pazarları çalışacak kadar gece 11de bizzat telefon edip durumunu soracak kadar ciddiye alıyor.
benim tedavim şöyle gelişti önce histereskopi ile myom ameliyatı yaptı ardından tüp bebek denedik kasım ayında negatif oldu, ocakat tekrar deneyecektik ama myom yapışıklık kist ne varsa beni buldu bir türlü 2. tedaviye başlayamadık her ay histereskopi yaptı hoca sonra nisanda büyük umutla tedaviye başladım ama cevap alamadık bir tane bile yumurtam çıkmadı, o kadar kaybettim ki umudumu kıbrısta donasyon için merkez bile ayarladım kendi kendime ama bu arada osman hoca hiç yılmadı 3günde bir 5 günde bir çağırıyor her seferinde ilaç değiştirip denemeye devam ediyordu. ben de her seferinde olmadık arkasından küfrettim oyuncak ettin beni diye kızdım ama bir bildiği varmış çünkü o değişik tedaviler sonunda ben mayıs ayında gerçekten mucizevi bir şekilde hamile kaldım :)))
şimdi hala osman hocayla devam ediyoruz gebelik takibinde de çok titiz çok memnunum..
üff amma methiyeler düzdüm artık benden beş kuruş almaması lazım şaka bir yana insanlara paragöz gözükmesinin nedeni ücretsiz öngörüşme yapmıyor olması sanırım çünkü tüm merkezler yapıyor ama o yapmıyor sohbet edecek vaktim yok diyor..
işte böylee varsa başka sorun seve seve cevap veririm.. git bir muayeme ol en fazla 250 tl kaybetmiş olursun..
umarım tedaviye gerek kalmadan bir mucize de seni bulur..

ayşecim çok çok teşekkür ederim beni anlayıp en güzel şekilde bana açıklama yaptığın için bu mübarek günlerde allah senden razı olsun bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadarlık hamilesin canım senin adına çok sevindim canım allahtan ümit kesilmiyor işte rabbim ol deyince oluyor senin sayende sanki daha umutlandım evet diyorum kesinlikle osman hoca inşallah banada yararı olur bayramdan sonra görüşmek istiyorum bişey soracağım tüp bebek için nekadar fiyat çıkarıyor ilaçlar için rapor çıkarabiliyormuyum şahin hocada cıkarmıştım bi hakkım daha kaldı bide tedaviye başladığımızda anlaştığımız fiyatın dışında muayene ücreti taleb ediliyomu duyduğuma göre art diye bi yer açmış transferi yumurta toplama işlemlerini orada mı yapıyor canım çok soru sordum ne olur kusura bakma bizim gibi olanları ancak bizim gibi ler anlıyo bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum sanki herşey üzerime geliyor bu akşam evimin balkonundan ezanı beklerken karşı komşumun bebeğiyle oynamasını sevmesini öpmesini seyrettim içim o kadar fena olduki için için ağladım eşimede belli etmemeye çalışıyom gerçkten çok zor allah düşmanımı böyle sınamasın insanların arasına girmek dahi içimden gelmiyor canım senide sıktım allah inşallah banada hediyemi gönderir kendine iyi bak yeğenimede

ayşecim çok çok teşekkür ederim beni anlayıp en güzel şekilde bana açıklama yaptığın için bu mübarek günlerde allah senden razı olsun bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadarlık hamilesin canım senin adına çok sevindim canım allahtan ümit kesilmiyor işte rabbim ol deyince oluyor senin sayende sanki daha umutlandım evet diyorum kesinlikle osman hoca inşallah banada yararı olur bayramdan sonra görüşmek istiyorum bişey soracağım tüp bebek için nekadar fiyat çıkarıyor ilaçlar için rapor çıkarabiliyormuyum şahin hocada cıkarmıştım bi hakkım daha kaldı bide tedaviye başladığımızda anlaştığımız fiyatın dışında muayene ücreti taleb ediliyomu duyduğuma göre art diye bi yer açmış transferi yumurta toplama işlemlerini orada mı yapıyor canım çok soru sordum ne olur kusura bakma bizim gibi olanları ancak bizim gibi ler anlıyo bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum sanki herşey üzerime geliyor bu akşam evimin balkonundan ezanı beklerken karşı komşumun bebeğiyle oynamasını sevmesini öpmesini seyrettim içim o kadar fena olduki için için ağladım eşimede belli etmemeye çalışıyom gerçkten çok zor allah düşmanımı böyle sınamasın insanların arasına girmek dahi içimden gelmiyor canım senide sıktım allah inşallah banada hediyemi gönderir kendine iyi bak yeğenimede

canım merhaba çok teşekkür ederim cevaplandırdığın için allah hepimize sabırlar versin çok zor bi süreç hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bayramdan sonra bende ikinciyi düşünüyorum şimdiki düşüncem şahin hocadan vaz geçtim osman hocayı istiyorum sizlerinde sayesinde osman hocaya daha sıcak bakmaya başladım canım sizin ne sorununuz var yakın zamandamı yaptırdın 3.tüpü fiyatı ne kadardı canım belkide bayramdan sonra karşılaşırız osman hocaya devam edersen allah yardımcımız olsun bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bana merkezle ilgili bilgi verirsen çok memnun olurum kendine iyi bak hayırlı ramazanlar

ne demek canım her zaman dilim döndüğünce her sorduğuna cevap veririm ben de bu uğurda o kadar üzüldüm o kadar acı çektim ki.. düşün ben bu tedavileri olurken en yakınımdaki 3 arkadaşım birkaç hafta arayla doğum yaptı ve ben hepsinin hamile olduğunu aynı gün öğrendim o güm sol omzum öyle bir kitlendi ki üzüntüden hala en ufak sıkıntımda tekrarlıyor..
Allahtan dileğim sana şifanı Osman hocanın elinden göndersin ki ben de tavsiyemden dolayı utanmayayım..
Osman Hoca dediğin gibi ART diye bir merkez açtı tüm işlemleri orada yapıyor yalnız merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için rapor işe yaramıyor, ilaçlar dahil 5000 tl tutmuştu benim tedavim başta bir kez muayene ücreti ödedim 250 tl sonra tüpe geçince aradaki kontroller için benden para almadı. büyük ihtimalle sana histereskopi yapmak isteyecektir o da 1000 tl tutuyor
ben 16 haftalık hamileyim canım kısmetse ocak sonu bir kız çocuğu dünyaya getiricem Allah herkese sağ salim bir evlat sahibi olmayı nasip etsin.
arayacağın zaman söyle osman hocanın cebini yazarım özeline çünkü kendisi sekreter kullanmıyor randevularını kendi veriyor dedim ya değişik bir insan :))

ayşecim mrb canım nasılsın bebişin nasıl allah ikinizede sağlık versin canım rapor derken ben ilaçlarım için rapor alıcam yani o sadece bana tüp bebek tedavisinin ücretini çıkaracak şahin hocada öyle yapmıştık 3400 şahin hocaya 400 kadarda ilaç parası ödemiştik aksi halde beni biraz maddiyat düşündürdü malum para gerektiren işler bunlar bakalım genede herşeyin hayırlısı canım gün doğmadan neler doğar dimi kendine iyi bak tekrar teşekkürler

hmm anladım benim durumum rapor almaya elverişli olmadığı için o konuyla ilgili detayları bilmiyorum ama belki hoca ilaçlarını raporla alabilmenin bir yolunu bulur normalde ilaçları da kendisi temin ediyor..2000 tl ilaçlar için en başında verdim sonra tüm işlemler bitince de 3000 hocaya verdim.
biz bebişimle iyiyiz yani umarım o da iyidir henüz hareket falan hissetmediğim için durumunu bilemiyorum içim pır pır ama şükür yarın sabah osman amcamızla randevumuz var iyi olduğunu görmeyi umuyorum :))
senin de hakkında hayırlısı olsun umarım 2.de yüzün güler, iyi haberlerini bekliyorum kuzum.

canım yarın iyi haberlerini bekliyorum kendinize çok iyi bakın

canım yarın hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyorum kendinize çok iyi bakın

kızlar merhaba ben kesin kararımı verdim birkez daha osman hocada denicem inşallah yüzümüz güler. ayşe tüp bebek işleminide art demi yapıyor canım benim daha öncekileri bursa tüp bebekte yaptı art de yapıyorsa buna daha çok sevinicem hakkımızda hayırlısı olsun

sinem bende osman hocaya karar verdim bayram sonrası gidip görüşecem hayırlısıyla sen ne zaman başlıyosun canım allah inşallah herkezin yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…