Sahip çıkanı yok diye çocukcağızın gördüğü muamele..

evet onu bende düşündüm

Siz insanlarla ne biçim konuşuyosunuz yok iğrenç annesin bilmem ne.Bana biri böyle konuşsa allah yarattı demem saçını başını yolarım.

Evet çocuğa yapılan muamele yanlış ama yer verilmesi gerekirdi.Siz bence insanları eleştireceğinize kendi saldırgan tutumunuza çeki düzen verin.Kadın sabırlıymış gerçekten.Sizin tarzınız da en az o adam kadar hadsizce.

Mülteciler benim için de bir sorun. Ama bir yetişkinin ayıbının sebebi asla bir çocuk olamaz. Dünyadaki bütün çarpıklıkların sebebi biz yetişkinlerken, çocuklara nasıl bir sorumluluk yükleyip de onları suçlayabiliriz? Benim için bir çocuk asla çocuk kategorisinden çıkmaz mesela. O lafınıza takılıp, yazmak istedim. Elbette kimisi dediğiniz gibi tehlikelidir, farklı şekillerde yaklaşmanız, belki kendinizi korumanız gerekir. Ama özünde çocuk olduğunu unutmamak, en saf, temiz olacağı yaşlarda, başa bela bir tip olmasının arka planında da biz yetişkinlerden birileri olduğunu unutmamak önemli bence.

çocuk yer vermedi diye tartaklanması mı gerekiyor ya ne diyorsunuz siz

Çocuğu itmesi çok yanlış bir davranış. Çocuk zaten kaç kere itilip kakılıyordur bir günde, onun için gerçekten çok üzülüyorum.
Ama sadece bu adam yüzünden üzülmüyorum. Bu çocuğun nasıl yetiştirildiğini tahmin dahi edemiyorum ben.
Yarın öbür gün çantanızı kapıp kaçabilecek biri yetiştiriliyor. Şimdiki bu arsız davranışları bunun habercisi maalesef.
Ahlak, iyilik, doğruluk nedir öğrenmeden yetişiyor çocuklar.
Acilen çözüm bulunmalı mülteci sorununa.

Suriyelileri sevmiyor olabilir ama çocuk ya çocuk.
Ötesi yok.
Çocuk diyince din, dil, ırk farketmez, etmemeli.
Allah ıslah etsin.

Suriyeli diye yapılıyor bütün bunlar, zengin bir ailenin çocuğu olsa ve tatil için ülkemizde olsa bu muameleyi görmeyecekti o çocuk eminim. Bunun adı karaktersizlik

Çocuğun ırkı olmaz .. Okurken gözlerim doldu ne desem boş. Rabbim kalbi taş olan insanlardan bizi korusun. Az bile demişsin ağzına sağlık .

Tek dertleri suriyeli olması başka hiç bir şey değil. Sanki suriyeli insan değil arkadaş deli olucam ya.
Hayvan desen bunlara, güzelim hayvana hakaret olur işte şerefsiz soysuz bunlar.

Hanımlar çocuk suriyeli değildi.. Türktü..

tamamda kadın başta gerek yok demiş sonrada teşekkür etmiş adamın tavrı hoşuna gider gibi. o kadına nasıl davranacaktı konu sahibi pardonda az bile söylemiş.

Siz anne misiniz bilemiyorum ama insanların anneliğine öyle kolay kolay laf edemezsiniz.Konu sahibinin yapacağı “hanfendi sizin de çocuğunuz var, tavrınız yanlış değil mi veya yaptığınız ayıp değil mi?” demesi gerekirdi.Geri kalan cümleler oldukça terbiyesizce.Adamın tavrının suçlusu kadın değil zaten çocuklara gıcık olmuş.Yapılan bişey hoşumuza gitmedi diye insanlara canımızın istediği gibi hakaret edemeyiz.

Elalemin çocuğunun tartaklanmasına müsade eden ve teşekkür eden sözde iğrenç yaratığın saçını başını yolmamam benim kendime olan saygımdandır. Evet iğrenç bir anne iğrenç bir insan iğrenç bir kadın iğrenç bir mahlûkattır kendisi. Aksini düşünen de o mahlukattan farksızdır

çok güzel söylemişsiniz artık herkesin selameti için dönsünler ülkelerine.en azından eli silah tutan adamlar gitsin kendi ülkelerini kendileri savunsun

Ya siz iyi misiniz? Kadın tepki göstereceğine teşekkürler diyip geçip çocuğun yerine oturdu diyorum. Kucağında çocuğuyla başkasının çocuğunun tartaklanmasına müsade etti teşekkür etti. Çıldırdınız herhalde

Ben de suriyeli sanmıştım ama olsun yazdıklarımın hâlâ arkasındayım. Çocuğun ırkı yok. O adamın da yanına kalmasaydı keşke ya polise görünecekti ya da kısasa kısas uygulanacaktı ben kısas taraftarıyım.

İnsanların anneliğine laf edemeyiz
Nedenmiş?
Bir çocuğa uygulanan şiddetten zevk alan bir anneye neden saygı gösterilsin
Saygı sevişerek hak edilmez, davranışlarla hak edilir.

Gidip şikayet etseydiniz o zaman polis güvenlik yok mu orda.Siz hakim misiniz savcı mısınız insanlara kafanıza göre ceza kesiyosunuz.Onun yaptığı suçsa sizinki de suç bana hakaret etti dese hakkınızda dava açılır.

Bir tarafımızdan mı uydurduk dedim bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…