Sahip çıkanı yok diye çocukcağızın gördüğü muamele..

Bu çocuklar evet gerçekten de dediğiniz gibi suça meyilli çocuklar.çoğu daha küçücük yaşta suç işlemeye teşvik ediliyor kötü alışkanlıklar kazandırılıyor. Onları bu hale getirenleri çıplak elle öldürebilmeyi o kadar çok isterim ki. Nice insanın geleceğini kendi elleriyle karartıyorlar sırf kendi çıkarları için

Tabii ki ses çıkarılsın ama saygısızlığa aynı saygısızlıkla cevap verilecekse herkes de kendi fikrini kendine saklasın.

valla o kadar beddua dönüp dolaşıp seni bulur. gerçekten çok hadsizsin.
himsenin anneliğini sorgulamak sana düşmez. madem çok umrunda gidip o çocukların annelerini bulsaydın! sahip çıksaydın.
şov yapmaya kalkışmışsın ama pek işe yaramamış belli.
bu arada şiddetin her türlüsünü karşıyım. ben olsam sadece adama yaptığının yanlış olduğunu söyler çocukları annelerine götürmek istediğimi söylerdim. bağırırsam da o çocukları öylece sokağa salanlara bağırırdım.

Tabii ki ses çıkarılsın ama saygısızlığa aynı saygısızlıkla cevap verilecekse herkes de kendi fikrini kendine saklasın.
Peki siz hanımefendi, siz ne yapmayı tercih edersiniz bu pişkin kadının tavrı karşısında? Gerçekten merak ediyorum, karşısındaki çocuğu insan yerine koymayan bu haysiyetsiz insanları karşınıza alıp insan yerine koyarak “bakın bu yaptığınız çok yanlış rica ediyorum yapmayınız” mı derdiniz?

Ama sizinkinin var onu napıcaz
Kadın gider beni şikayet eder hakkımda dava açılır çıkar durumu anlatırım ya haksız tahrik var derler ceza almam ya da daha önce hiçbir suç işlemediğim için hükmün açıklanması geriye bırakılır bi daha yapma 5 yıl içinde tamam mı derler tamam derim başım dik böyle bir insana ağzının payını vermenin verdiği haklı gururla çıkarım ordan oldu mu :)

Cocugu olmasa suratina tokadi yapistirirdim. Adama da yapistirirdim bir tane. Az bile yapmissiniz. Orda ezilen bir cocuk olunca kimse suc falan takmiyor ama edepsiz insanlara edebini bildirmek, bir cocugun daha da ezilmesini engellemek mi suc oluyor? Anneannem edepsize haddini bildirmek fakiri sevindirmek kadar sevaptir derdi. Ne guzel demis.

Anladım, çocuğun tartaklanmasına teşekkür eden kadına bağırmazdınız yani. Siz çok hadlisiniz :)

Çocuğu fiziksel taciz eden, iten kakan adamın suçu var konu sahibesine gelinceye kadar. Onu napcaklar?

Daha önce söyledim zaten.Adamı ordaki güvenliğe şikayet edip polise şikayet edeceksiniz çocuğu fiziksel olarak istismar ettiği için.Kadına da diyebileceğiniz “sizin de çocuğunuz var yaptığınız ayıp değil mi” diyeceksiniz.Ben olsam böyle yapardım.Gerisi zaten beni ilgilendirmez.

Sevgili sonundaoldu cocugun ne sucu gunahi var peki? Annesi yapmis salmis peki, anasi babasi kotu ebeveynler peki, ama orda ezilen itilen kakilan cocugun psikolojisi ne olacak onun ne sucu var bu duurmda? Bir kisi de ses etmesin o cocuk itilip kakilsin mi? Cocugun hakkini kim savunsun ?

Anneanneniz çok güzel demiş de ben burda hadsiz ilan edildim kimsenin anneliğini sorgulayamazMIŞIM

Anladım, çocuğun tartaklanmasına teşekkür eden kadına bağırmazdınız yani. Siz çok hadlisiniz :)

kadın orda şoka girmiştir. adamın yer vermesine teşekkür etmiştir. yani anneliği sorgulamak ne alaka??
belki de sen yetiştiremeyeceksin doğru düzgün çocuk sana kısmet olmayacak kimbilir!
çocukların annesini buldun mu polise başı boş geziyor sokakta tehlikeli diye başvurdun mu??
bunlarla gel. o şov çocukların işine yaramaz.

Aynen öyle bunun ırkı, dini, dili yok. Her yerde var bunlardan. Ama bizde azalacağı yerde daha da artmaya başladı. Kaliteli toplum olmak için kaliteli bireyler yetiştireceğimiz yerde gittikçe geleceğe eksi yatırım yapıyoruz. RABBİM bu çocukları başıboş sokağa salanların ellerinden de kurtarsın ki güzel ellerde yararlı bireyler olarak yetişebilsinler.

Kameralara oynadım ben kadın da şoka girmedi zaten ayakta uflayıp pufluyodu. Nasıl da akladın terbiyesiz kadını hemen. Aynı potansiyel sende de var galiba

Tamam diyorum ya dikkat edin bigün sert kayaya çarpmayın.İyi günler size.

Hanımlar çocuk suriyeli değildi.. Türktü..

Öyle rahat rahat tartaklayınca Suriyeli sanmıştım ne yalan söyleyeyim yani fark ettiğinden değil çocuk her türlü çocuk, şiddet her yerde şiddet. Bazı kişiler çok iki yüzlü maalesef. Bugün Leyla için Facebook'tan göstermelik paylaşım yapar, yarın metroda çocuk tartaklar, döver. Öteki totosunu koyacak yer bulduğu için bir çocuğun tartaklanmasına seyirci kalır, üstüne teşekkür dahi eder. Diyecek fazla bir sözüm yok.

Peki o cocugun psikolojisi ne olacak yahu? Haydi onu da gectim bir insan, bir cocuk tartaklanirken nasil tepki gostermez, gercekten gerisi beni ilgilendirmez diyip gidecek misiniz?

Cocukken itilmek, kakilmak, sahipsiz olmak kadar kotu bir durum yok.

Ben 15 yasinda miydim neydim yani cok kucuk de degildim, belediye otobusunde tek basimaydim dersaneye gidiyordum. O zaman basilan biletler vardi , benimki de bitmis ama fark etmemisim. Sofor denen y.vsak bana cok cok saygisizca davranmisti. ben de daha cocuktum yani. Bir Allah'in kulu ses etmemisti yahu bir. O kadar yalniz hissettim ki.

Baska bir gun, ben daha buyukken universiteye giderken biletci kadinin parasinin ustunu vermemis sanirim. Kadin saydi sovdu yine bir Allahin kulundan destek yok? Kadin da inerken koyun surusu dedi otobustekilere yine tepki yok.

Ezilen, itilen kakilan insanlar icin ben ses cikarmayayim, siz ses cikarmayin, gerisi sizi ilgilendirmesin beni ilgilendirmesin eee o zaman insanlarin haklari oylece cignensin yani...bu toplum ne hale gelir o zaman? Sizin yardima ihtiyaciniz oldugunda diger insanlara ihtiyaciniz oldugunda, onlar da bana ne diyip cekip gidince su yazdiklariniz akliniza gelsin.

asla çocukların itilip kakılmasından yana değilim. sadece orda basit bir harekette bulunmuş. o kadını anneliğine varana kadar laf etmiş. sonra bir sürü beddua.
ama çocuklar için ne yapmış?? annelerini bulmuş mu, aile sosyali aramış mı, polisi aramış mı?? bunları yapmalıydı.

birgün yolda yürüyorum çocuk hüngür hüngür ağlıyor zabıta dilenirken yakalamış terliklerini düşürmüş vermemiş zabıtada. üzüldü çocuğa o an onu mutlu etmeyi düşündüm. hemen para verdim koş terlik al kendine yalın ayak gezme diye. ama keşke annesini bulsaydım ya da daha faydalı olsaydım. gidip zabıtaya saldırsam tam bir saçmalık olurdu.

Kameralara oynadım ben kadın da şoka girmedi zaten ayakta uflayıp pufluyodu. Nasıl da akladın terbiyesiz kadını hemen. Aynı potansiyel sende de var galiba

hehe hemen kurtulma mesajı sindi ıynısıısın
sen sorularıma cevap verir misin?? o çocuklar için uzun vadeli naptın??
burda seni şak şaklayalım diye açtığın konudan başka??
küçükken kardeşlerimle olan itiş kakıştan başka bir şiddet eğimim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…