Sahip çıkanı yok diye çocukcağızın gördüğü muamele..

Ha bir de diyor ki çocuğun yine de yer vermesi gerekirdi. Ayağında ayakkabısı olmayan muhtemelen okuma yazma bilmeyen çocuktan adabı muaşeret bekleniyor

Herkes sadece kendi çocuğuna değil de başkasının çocuğuna da ana baba olsa böyle şerefsizlikler yaşanmaz işte! Ne diyeyim Allah ıslah etsin.
Çocuk çocuktur ya. İçim parçalanıyor onun o halini hayal edince.

Sana mı sorucam napıcağımı.Sana cevap bile vermiyorum hala abuk subuk düşüncelerini yazıp duruyosun.İstediğini yap banane.Benim gibi birine denk gelirsen sana yedirirler o lafını.Senin istediğini söyleme hakkın varsa onların da istediği gibi davranma hakkı var o zaman tuhaf karşılamicaksın.Madem böyle ortaçağ düzenini benimsiyosun hak hukuk diye de boş boş gevelemiceksin.Burda saatlerdir boş laf yapıp çatır çatır çene yetiştireceğine çocuğun elinden tutup o metroyu durdurup polis çağıracaktın.Kuru gürültünü biz çekiyoruz burda bak yazık bize de.

Ben çocuğa çok yakın değildim zaten adam da kimseye fırsat vermeden çocuğu kolundan tutup fırlattı resmen. Ben zaten sinir sahibi oldum bu hareketi gördükten sonra. Tepki vermeden geçip oturan o “anne” de sinir sahibi olsun. Ettiğim hakaret inşallah içine oturmuştur da o çocukcağızın hissettiği ezikliğin yüz katını hissediyordur inşallah

Ya sen değil misin benim anneliğimi sorgulayanın saçını başını yolarım diyen? Sen ne hak hukukundan bahsediyosun kendinle çelişiyosun. Gelip benim konuma cevap yazıp durma o zaman. Bilip bilmeden konuşuyosun. Boş boş konuşan kendiyle çelişen cahil sensin. Defol şurdan

Ayrıca o çocuk çocuk. Kendini savunamayacak durumda. Tabi ki onu ben savunucam. Bunu anlayamıyor musun? Nasıl bi çocukla bi yetişkini haksızlığa karşı duruş bakımından aynı kefeye koyarsın? Sırf konuşmuş olmak için konuşuyosun

İşte burdan zaten nası bi varoş gülü olduğunu göstermiş oluyosun kimseye ahlak dersi verecek durumda değilsin burda olmayan ahlakınla hayali şovunu paylaşıp tatmin oluyosun ezik.Senle muhattap olmuyorum üstüme sıçrayıp duruyosun daha.Git başka yere sıçra ama sokakta böyle davranırsan maalesef pek ömür biçemiyorum sana.

Sus terbiye yoksunu sus.

Açıkçası sonuç alınacağını ben de düşünmüyorum.
Ama en azından bir uğraşsaydı.
Karakola gidip ifade verseydi.
Rahatı bozulsaydı, işi gücü bölünseydi.
Bu bile yoksa konu sahibi az bile yapmış.

Yahu ben kadına 1 kez hakaret ettim sen bana 10 kez hakaret ettin. Bana şunu diyenin saçını başını yolarım diyip beni varoş gülü, ortaçağ zihniyetli ilan ettin. Git şurdan deli misin be

Bir çocuğun tartaklanarak kaldırıldığı yere oturur muydunuz? Merakımdan soruyorum.
Oturan insanlara hakaret edelim diye değil ama, oturur muydunuz?
Yani bazen bazı insanlar bir şeyleri hak eder.
Bunu öyle düşünün. Fazladan kişisel haklar vs kasmaya gerek yok. Hepimizin vicdanı var.

Yahu ben kadına 1 kez hakaret ettim sen bana 10 kez hakaret ettin. Bana şunu diyenin saçını başını yolarım diyip beni varoş gülü, ortaçağ zihniyetli ilan ettin. Git şurdan deli misin be

E işte herşey karşılıklı bana defol diyen bi insana da ben saygı duymuyorum bak tanıdık geldi mi.Hadi güle güle sana yeni aksiyonlarını merakla takip edicem.

Önünde çocuk tartaklanırken mabadını koyacak yerin derdine düşüp ses çıkarmıyorsa yemişim onun anneliğini. Anneliğini de sorgularım olmayan insanlığı da.
Ya valla kadına iğrenç anne dedim diye ezik varoş gülü saldırgan ortaçağ zihniyetli şov düşkünü oldum çıldırmak üzereyim

Orda o çocuğun elinden tutar polisi de kendim çağırırdım.Konu sahibi gibi boş laf yapmazdım.Kişisel tartışmaların kimseye faydası yok.

Ya valla kadına iğrenç anne dedim diye ezik varoş gülü saldırgan ortaçağ zihniyetli şov düşkünü oldum çıldırmak üzereyim
Ben de bebek arabasının yanına az yaklaştı diye kedi taşlayan kadına tepki gösterince aynı çirkinlikte tepki almıştım. Bu memlekette eğriye eğri demek suç oldu. Aman ona susayım aman bana ne karışmayayım diye diye azıttı bu tipler. Siz de sıkmayın canınızı bu zihniyetteki insanlar için.

Sığır Allahın masumuna gücü yetmiş
Bende o yere oturdum adamın teki taşlı amcayı göstererek kalk diyor
Sığır sen kalksana bende engelli olduğumu söyledim sana demedim diyor sonra
Yanımda böyle muamele olabilir diye şok cihazı iyi bir önlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…