- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ha bir de diyor ki çocuğun yine de yer vermesi gerekirdi. Ayağında ayakkabısı olmayan muhtemelen okuma yazma bilmeyen çocuktan adabı muaşeret bekleniyorYa valla sinirim tepeme zıpladı. Bi tane diyo ki kadın şoktan teşekkür etmiştir. Diğer diyo ki benim anneliğimi sorgulayanın saçını başını yolarım. Sonra bu saçını başını yolarım diyen tutup diyo ki bu ülkede hukuk var cezasını kendin kesemezsin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Herkes sadece kendi çocuğuna değil de başkasının çocuğuna da ana baba olsa böyle şerefsizlikler yaşanmaz işte! Ne diyeyim Allah ıslah etsin.Ya valla sinirim tepeme zıpladı. Bi tane diyo ki kadın şoktan teşekkür etmiştir. Diğer diyo ki benim anneliğimi sorgulayanın saçını başını yolarım. Sonra bu saçını başını yolarım diyen tutup diyo ki bu ülkede hukuk var cezasını kendin kesemezsin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bakın hanımefendi, hakaret suçu belli kişilere edilmedikçe kamu düzeninden değildir. Şikayete bağlıdır. Zira kamu düzenini bozmaz. İnsan öldürmekse resen takip edilen suçtur çünkü kamu düzenini sağlamaya yöneliktir. O kadarrrr abarttınız o kadar büyüttünüz ki kadına şiddet uyguladım herhalde diye düşünüyorum. Kadına küfür bile etmedim. İğrenç bi annesin dedim. İğrenç bir anne olduğunu düşünüyorum. Yahuuuu o kadar büyüttünüz ki şu an sırf muhalefet olmak için esas noktadan 180 derece saptınız. İşinize gidiniz
Ben çocuğa çok yakın değildim zaten adam da kimseye fırsat vermeden çocuğu kolundan tutup fırlattı resmen. Ben zaten sinir sahibi oldum bu hareketi gördükten sonra. Tepki vermeden geçip oturan o “anne” de sinir sahibi olsun. Ettiğim hakaret inşallah içine oturmuştur da o çocukcağızın hissettiği ezikliğin yüz katını hissediyordur inşallahAdamın yaptığı yanlış, ayrı mesele. Ama ben genelin aksine, sizin de doğru yaptığınızı düşünmüyorum.
Çocuğun oturduğu yer yaşlılara ait kısım demişsiniz. Doğru hareket, çocuğa güzelce izahta bulunup yer vermesini rica etmek olurdu. Böylece hem adama hem kadına hem de çocuğa ayaküstü görgü dersi vermiş olurdunuz. Bu tavırla ise, olayda bahsi geçen herkes sadece sinir sahibi olmuş.
Ya sen değil misin benim anneliğimi sorgulayanın saçını başını yolarım diyen? Sen ne hak hukukundan bahsediyosun kendinle çelişiyosun. Gelip benim konuma cevap yazıp durma o zaman. Bilip bilmeden konuşuyosun. Boş boş konuşan kendiyle çelişen cahil sensin. Defol şurdanSana mı sorucam napıcağımı.Sana cevap bile vermiyorum hala abuk subuk düşüncelerini yazıp duruyosun.İstediğini yap banane.Benim gibi birine denk gelirsen sana yedirirler o lafını.Senin istediğini söyleme hakkın varsa onların da istediği gibi davranma hakkı var o zaman tuhaf karşılamicaksın.Madem böyle ortaçağ düzenini benimsiyosun hak hukuk diye de boş boş gevelemiceksin.Burda saatlerdir boş laf yapıp çatır çatır çene yetiştireceğine çocuğun elinden tutup o metroyu durdurup polis çağıracaktın.Kuru gürültünü biz çekiyoruz burda bak yazın bize de.
Ayrıca o çocuk çocuk. Kendini savunamayacak durumda. Tabi ki onu ben savunucam. Bunu anlayamıyor musun? Nasıl bi çocukla bi yetişkini haksızlığa karşı duruş bakımından aynı kefeye koyarsın? Sırf konuşmuş olmak için konuşuyosunSana mı sorucam napıcağımı.Sana cevap bile vermiyorum hala abuk subuk düşüncelerini yazıp duruyosun.İstediğini yap banane.Benim gibi birine denk gelirsen sana yedirirler o lafını.Senin istediğini söyleme hakkın varsa onların da istediği gibi davranma hakkı var o zaman tuhaf karşılamicaksın.Madem böyle ortaçağ düzenini benimsiyosun hak hukuk diye de boş boş gevelemiceksin.Burda saatlerdir boş laf yapıp çatır çatır çene yetiştireceğine çocuğun elinden tutup o metroyu durdurup polis çağıracaktın.Kuru gürültünü biz çekiyoruz burda bak yazık bize de.
Ya sen değil misin benim anneliğimi sorgulayanın saçını başını yolarım diyen? Sen ne hak hukukundan bahsediyosun kendinle çelişiyosun. Gelip benim konuma cevap yazıp durma o zaman. Bilip bilmeden konuşuyosun. Boş boş konuşan kendiyle çelişen cahil sensin. Defol şurdan
Sus terbiye yoksunu sus.İşte burdan zaten nası bi varoş gülü olduğunu göstermiş oluyosun kimseye ahlak dersi verecek durumda değilsin burda olmayan ahlakınla hayali şovunu paylaşıp tatmin oluyosun ezik.Senle muhattap olmuyorum üstüme sıçrayıp duruyosun daha.Git başka yere sıçra ama sokakta böyle davranırsan maalesef pek ömür biçemiyorum sana.
Hicbir sey yapilmazdi ablacim
Cocuklar topluca tecavuze ugradi -> bir kereden bir sey olmaz
Kadinlar olduruluyor, tecavuze ugruyor -> mini etek giymeseymis, o saatte orda ne isi varmis
Hayvanlar eziyete ugruyor -> Allahtan buna bir bahane daha duymadim
Bu cocuga da denecek sey belli: metroya tek binmeseymis orda ne isi varmis
Boyle yani bir adalet beklemiyorum ben bu memleketten artik. Gucu yetenin yettigini ezdigi sacma sapan bir duzen var bir suredir. Insanlar saygisiz, sevgisiz, bana neci oldu cikti.Yasalar zaten bir komedi, mazlumu savunacak kimse yok artik. Mazlum eziliyor. Boyle yani.
Sus terbiye yoksunu sus.
Yahu ben kadına 1 kez hakaret ettim sen bana 10 kez hakaret ettin. Bana şunu diyenin saçını başını yolarım diyip beni varoş gülü, ortaçağ zihniyetli ilan ettin. Git şurdan deli misin beSanki herkes senin gibi düşünmeye mecbur senin gibiler esas sırf insanlara saldırmak için saldırıyolar sokakta.Tamam adam haksız dedik kadın haksız ama sen de hakaret edemezsin dedik senin hakaretlerne alkış tutmak zorundayız sanki
Sanki herkes senin gibi düşünmeye mecbur senin gibiler esas sırf insanlara saldırmak için saldırıyolar sokakta.Tamam adam haksız dedik kadın haksız ama sen de hakaret edemezsin dedik senin hakaretlerne alkış tutmak zorundayız sanki
Yahu ben kadına 1 kez hakaret ettim sen bana 10 kez hakaret ettin. Bana şunu diyenin saçını başını yolarım diyip beni varoş gülü, ortaçağ zihniyetli ilan ettin. Git şurdan deli misin be
Ya valla kadına iğrenç anne dedim diye ezik varoş gülü saldırgan ortaçağ zihniyetli şov düşkünü oldum çıldırmak üzereyimÖnünde çocuk tartaklanırken mabadını koyacak yerin derdine düşüp ses çıkarmıyorsa yemişim onun anneliğini. Anneliğini de sorgularım olmayan insanlığı da.
Psikiyatri tammm da senin gibiler için bir bölüm biliyor musunE işte herşey karşılıklı bana defol diyen bi insana da ben saygı duymuyorum bak tanıdık geldi mi.Hadi güle güle sana yeni aksiyonlarını merakla takip edicem.
Bir çocuğun tartaklanarak kaldırıldığı yere oturur muydunuz? Merakımdan soruyorum.
Oturan insanlara hakaret edelim diye değil ama, oturur muydunuz?
Yani bazen bazı insanlar bir şeyleri hak eder.
Bunu öyle düşünün. Fazladan kişisel haklar vs kasmaya gerek yok. Hepimizin vicdanı var.
Ben de bebek arabasının yanına az yaklaştı diye kedi taşlayan kadına tepki gösterince aynı çirkinlikte tepki almıştım. Bu memlekette eğriye eğri demek suç oldu. Aman ona susayım aman bana ne karışmayayım diye diye azıttı bu tipler. Siz de sıkmayın canınızı bu zihniyetteki insanlar için.Ya valla kadına iğrenç anne dedim diye ezik varoş gülü saldırgan ortaçağ zihniyetli şov düşkünü oldum çıldırmak üzereyim
Psikiyatri tammm da senin gibiler için bir bölüm biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?